- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
bu süreçte siz esas oğlan ile görüşüyor musunuz yüz yüze ya da telefonda whatsup ta falan
o sofradaki tartışma 2 ocaktı. 26 ocakta buluşmuşuz. telefon mesaj falan konuşuyorduk ama bugün yazdıklarına cevap vermedim.
ailen ne diyo peki bu duruma
artık mesaj atma, konuşma diyorlar. onlar başından beri görüşmeyi kesmemi söylüyor. seviyorsa gelir diyorlar.
kesinlikle pigme.artık mesaj atma, konuşma diyorlar. onlar başından beri görüşmeyi kesmemi söylüyor. seviyorsa gelir diyorlar.
doğru diyolar çıkıp evinize gelse tek başına, belki sağlıklı bi konuşma ortamı olabilir ailen varken o da sen de yükselemezsiniz hem de o deplasmanda olup bide ordan bakar olaya
kesinlikle pigme.
bırak biraz büyüsün, yoksa evlenip çoluk çocuğa karışmadan çocuk büyüteceksin. bu ne ya. affedersin kazık kadar adam anası işeme dese işemeyecek. bu adam mı koca olacak çoluk çocuk bakacak.
biraz seksist bir yaklaşım olacak ama bırak biraz erkek olsun, anasının eteğinin altından çıksın. bu kadarına anamköylü derler bizim buralarda.
tamam anaya babaya saygı önemlidir, hepimiz bir ananın evladıyız ama o da anasının memesinde bebek değil, az düşsün anasının eteğinden.
kesinlikle pigme.
bırak biraz büyüsün, yoksa evlenip çoluk çocuğa karışmadan çocuk büyüteceksin. bu ne ya. affedersin kazık kadar adam anası işeme dese işemeyecek. bu adam mı koca olacak çoluk çocuk bakacak.
biraz seksist bir yaklaşım olacak ama bırak biraz erkek olsun, anasının eteğinin altından çıksın. bu kadarına anamköylü derler bizim buralarda.
tamam anaya babaya saygı önemlidir, hepimiz bir ananın evladıyız ama o da anasının memesinde bebek değil, az düşsün anasının eteğinden.
anlattiklarfina gore, annesi sunepe yetistirmis.annesine göre hayırlı evlat. ben anneme "yok anne ya onu öyle yapmasak da şöyle mi yapsak" diyebildiğim için çok saygısızım.
gelir derken kastedilen anasını susturur senin yanında olur.
Kesin bitti diyorsan aileninde bilgisi varsa sana sözde ne aldilarsa yüzük küpe vs ne varsa toplayın baban götürüp versin Allah sizede hayirlisini versin bizede desin gelsin sen hiç muhatap olma
bazı erkekler plasentadan kopamıyo
hayır bir de maazallah dilin dolanır da erkekliklerine laf etsen aslan kesilirler. oğlum sen önce annenin eteğinin altından çık ondan sonra bana laf söyle diyemezsin tabi ortalık o kadar kızışmışken. hayır bir başkasının lafından sözünden çıkmamayı gururlarına nasıl yediriyorlar ben asıl onu anlamıyorum.bazı erkekler plasentadan kopamıyo
anladım
gelir dediğim konuşmaya neticeye vardırmaya gelir ille anam diyosa gene desin sizin açınızdan olayı görmesiçin deplasmanda olması lazım belkide
Bence bohcayi gelip onlar almaz sizde onlara yaptiysaniz onu getirirlerdi siz goturup vereceksiniz ben öyle biliyorumannesi hala gidip özür götürüpi bekliyor bence. annesi bitti dese gelir bohçalarını alırlardı çünkü.
Tövbe Estağfurullah bende böyle bi oğlan anası olur muyum ki, insan zamanla mı bu kıvama geliyo
hayır bir de maazallah dilin dolanır da erkekliklerine laf etsen aslan kesilirler. oğlum sen önce annenin eteğinin altından çık ondan sonra bana laf söyle diyemezsin tabi ortalık o kadar kızışmışken. hayır bir başkasının lafından sözünden çıkmamayı gururlarına nasıl yediriyorlar ben asıl onu anlamıyorum.
aileden nasıl görmüşlerse o. allahım bi babası var, adam karısının sözünü kesemiyor. karısı konuşurken konuşamıyor. kıyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?