- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
Annem şu an istanbulda kardeşimin sevdiceği biz geliyo belki kalıyo bile,faceden resimlerini görüyorum yemek yerken puzzle yaparken falan bu bizim gözümüzde kızın değerini düşüren bişey değil ama herkes aynı olmuyo
Pigmecan çok uzamış konu okuyamadım hepsini. Son durum nedir?bunu buraya konu olarak aç da bi gör ne laflar geliyor.
bunu buraya konu olarak aç da bi gör ne laflar geliyor.
Pigmecan çok uzamış konu okuyamadım hepsini. Son durum nedir?
hahahaaa
dimi, ama benim için konu bile değil annem varken de geliyo ben daha yüz yüze görüşmedim ben ankaraya gidince meteyi sevmeye de gelir, 1 yaş doğumgünü için kurabiye yapacakmis bunlar hep tatlı jestler, ama kimi derki yarannaya çalışıyo ilgisi yok niye yaranmaya çalışsın bizim oglana kız varsa ona da erkek var
başın sağolsun canım. baban yattıkça oğlunun, eşinin, anneciğinin, senin ömrünüz uzasın inşallah.babamı kaybettim annemi yalnız bırakamam bakacaz artık o zamanda ben patlatırıbi konu
ay ne güzel bak, ben çok severim böyle şeyleri, şimdi sen yazınca mutlu eğlenceli bir çift canlandı gözümde. yirim onları da yazık konu açarsan 2 dk kalmaz Türk Örf ve Adetlerine aykırı davranmaktan taş yağmuruna tutulursunuzAnnem şu an istanbulda kardeşimin sevdiceği biz geliyo belki kalıyo bile,faceden resimlerini görüyorum yemek yerken puzzle yaparken falan bu bizim gözümüzde kızın değerini düşüren bişey değil ama herkes aynı olmuyo
başın sağolsun canım. baban yattıkça oğlunun, eşinin, anneciğinin, senin ömrünüz uzasın inşallah.
ay ne güzel bak, ben çok severim böyle şeyleri, şimdi sen yazınca mutlu eğlenceli bir çift canlandı gözümde. yirim onları da yazık konu açarsan 2 dk kalmaz Türk Örf ve Adetlerine aykırı davranmaktan taş yağmuruna tutulursunuz
kesinlikle katılıyorum. eğer sevişecek kadar olgunlarsa korunmayı da bilsinler bir zahmet, sonra geliyorlar burada sevgilim saçıma boşaldı hamile kalır mıyım? he kızım hepimiz öyle bebe doğuruyoz zatendostlar sağolsun. ..
valla ben bu konuda çiftlerin sadece yaptığı şeylerin sorumluluğunu alamamasına kızarım
En son ne zaman konusTunuz
ne konustunuz
Okudum karşılıklı iki tarafta bitti demedi henüz değil mi36. sayfada yazıyor, özetlemesi zor şimdi.
iki gün önce konuştuk.
ama özetle, biz ailecek terbiyesizmişiz, bana kır düğünü yapıyorlarmış ama ben nankörmüşüm, daha ne istiyormuşum.
Okudum karşılıklı iki tarafta bitti demedi henüz değil mi
Sen nasıl hissediyorsun?birebir konuşulmadı. ama benimkiler bitti dedi. şu an il dışındalar, dönünce konuşacaklar.
Sen nasıl hissediyorsun?
Kızgınliği yok sayarsan ?
Pigme sizin isin tamamen bozulursa ki oyle gorunuyor, bir seneye kalmadan nisanlinin evlenecegine parmagimi basarim suraya.
Eşi de açar bdv de konu. Görücü usulü evlendik, eşim hala eski nişanlısını seviyormuş diye. Bu insanlar da hiç beyin yok. ( nişanlın için diyorum)ben ramazandan önce evleneceğini düşünüyorum. malum, annesinin "haziranda kır düğünü" hevesi var. içinde mi kalsın kadıncağızın? malum, bi tanecik oğlu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?