9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bence eski sözlünün sana bu kadar çok laf dizmesinin sebebi ne biliyor musun.
İçimden geçeni yazacağım samimi.
Yedirememiş.

Ana kuzusu olduğunu fark etmemek için seni kötülemeye çalışıyor
Çünkü bunlar cidden komik bahaneler
Objektif bakan bir insan görür bunların sırf ezmek, kötülemek amaçlı olduğunu
Anası danası neden sevmedi bilemem de sözlünün tavırları net bunu gösteriyor.
Düşünce şu yani "Annemin sözünü dinlemem lazım ama o zaman ana kuzusu oluyorum bari pigmeyi kötüleyeyim de erkekliğimi perçinleyeyim azcık ki annem yüzünden değil de haklı olduğum için terk etmiş olayım"

bence -söyleyemese de- ailesinin davranışlarını görüyordu ve eziliyordu. lafını dinletemeyince çıkmaza girip bana patladı.

Benimde 4 yıllık ilişkim annesinin mezhep farklılığından, beni istememesinden dolayı bitmişti.
Çektiğim acının haddi var hesabı yoktu.
Ama şimdi duşunuyorum iyi ki bitmiş diyorum.
Ben bu kızı seviyorum, sırf bu sebepten dolayı onu yarı yolda bırakamam cumlesini kuramayan bir Adi ile nasıl evlenilirdiki.
Çok şukur iyiki de bitmiş, şimdi beni seven her zaman arkamda bana destek olan harika bir nişanlım var.
Dilerim şansın bol olur canım ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ben bu oğluşlarının analarını anlamıyorum anlamayacağım
Madem o kadar düşkünsün oğluna sevdiğiyle istediğiyle evlendir bırak mutlu olsun bi karışma
Köstek olma destek ol oğluna ,9 sene beklemiş bi kız var karşında ne kadar seviyor bunca sene beklemiş diyeceği yerde ayırmaya çalışıyo hay allam ya
Canım bırak Allah aşkına oğluşunu alsın artık ne yaparsa yapsın yazamıcam burda
Böyle bi kadınla ömür geçmez , evlensen de seni rahat bırakmaz zaten evet onca emek boşa gidecek diyorsun içinden ama emin ol gitmesi çok çok daha iyi varsın gitsin bundan sonraki hayatını kurtar

bence bencilliklerinden ölüyorlar.
gerçekten oğlunu seven kadın gelinine laf etmez. oğlum üzülür diye düşünür.
oğlunu sevmediği kanaatindeyim böyle insanların.

Allaha havele et benim ne bedduam varsa tek tek tuttu.
Emin ol eğer doğruysan Allah hesabını muhakkak soracaktır.

egosu oğluna olan sevgisinin önüne geçmiş, bu iş olmasın demiyo kadın aslinda, benim istediğim gibi olsun istiyo..

hadi beni geçtim ben el kızıyım da insan oğluna bi kere sorar "ne istiyorsun" diye.
Allah Allah neden sorsun ki? o oğul ona bir kez " anne ben bunu senin istediğin gibi istemiyorum" demiş mi?
yoooooo
e kadın alışmış tabi benim lafım oğlumun lafı kafasına. geçmiş olsun.

Allah Allah neden sorsun ki? o oğul ona bir kez " anne ben bunu senin istediğin gibi istemiyorum" demiş mi?
yoooooo
e kadın alışmış tabi benim lafım oğlumun lafı kafasına. geçmiş olsun.

onu diyorum? kadın oğluna asla fikrini sormamış. "bu böyle olacak" demiş konuyu kapatmış. evladını seven hangi anne yapar bunu?

siz en basindan beri kendinizi sevgilinizin annesi ile yiyip bitirdiniz..
ama asil önemli olan sevgiliniz di hersey onda baslar onda biter ..ve ondan bir cacik olmayacagi bu konuyu actiginiz an anlasilmisti. ama siz görmek istemediniz..
bence artik sakinlesin ve bu olaylari Allaha havale edin
olmuyorsa vardir bir hayiri emin olun
karsiniza kötü bir kv ciksa bile sizi seven adam asagilattirmaz kimseye.. orta yolu bulmasini bilir vs

bir kaynananın kır düğünü hayali kurduğunu ilk kez duydum pofuduk çocuğun olsa isim yetiştirme her bişey sorun olurdu

gaçtım gaçtım o yüzden
ben çok cahilim ki ben hiç doğurmadım ki ne anlarım çocuk yetiştirmekten

sevgilimin annesiyle asla birebir münakaşaya girmedim, sıkıntılarımı sevgilimle paylaşıp ailesini benimle yüz göz etmemesini istedim.
bazı durumlardaki davranışlarını anlamaya çalıştım. onaylamadım, hak vermedim ama sebep-sonuç ilişkisi içerisinde anlamlandırmaya çabaladım.
güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum ama bu kadar sert yorumu hak etmediğimi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…