9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Zamanla olur , o insana içinden geçeni soyleyemediģin için bu haldesin çok iyi anlıyorum, kaynanan değil mi , konuşmayı denedin mi peki , bugüne kadar içinden geçeni söyleyebildin mi

birkaç gündür mesaj atıyorum.
kaynanam evet. eşiğinden gelin geçmeyesice.

bütün hayatımı mahvettiniz benim. çocuğunuz yerineydim hiç düşünmediniz vebalimden hiç korkmadınız. sizin de evde kızınız var çocuğunuzda görün başka hiçbir şey demiyorum. allahınızdan bulun.
benim hakkım size helal değil. ben ölüyorum ve hakkımı size asla helal etmiyorum.
bindallıdan gelinlik ayakkabısından söz elbisesinden yatak odası takımından bilezikten yüzükten her şeyden beni o kadar incittiniz ki siz... değdi mi? alın şimdi hepsi sizin hiçbirinin hayrını görmeyin. cahilsin anlamazsın bilmezsin dediniz gelinlik için bile fikrimi sormadınız değdi mi? hepsi sizin olsun bana kefen gelir bu saatten sonra. oldu mu istediğiniz? bu muydu hevesiniz? yaşadınız mı heyecanınızı? değdi mi?

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
sorduktan sonra bu mesajı gördüm ,o kadının umrunda olmamıştır ki , kendine yapma bu kötülüğü bak hasta olmuşsun yazık canına, bu hastalık geçmez sanıyorsun ne zaman sen onları hayatından çıkarırsın o zaman geçer.

Hala telefon numaraları niye kayıtlı kendine eziyet ediyorsun.

Bu acı geçmez bir daha mutlu olamam sanıyorsun ama olacaksın emin ol , adam gibi adamlar var , onlardan biriyle tanışıp yuva da kuracaksın, çocuğun da olacak.

Bu yazdıklarıma kızıyorsun şimdi, sen ne anlarsın ben bu dertten ölürüm diyorsun , inan bir gün gerçekten bu kabus bitecek ama önce inan!

sorduktan sonra bu mesajı gördüm ,o kadının umrunda olmamıştır ki , kendine yapma bu kötülüğü bak hasta olmuşsun yazık canına, bu hastalık geçmez sanıyorsun ne zaman sen onları hayatından çıkarırsın o zaman geçer.

Hala telefon numaraları niye kayıtlı kendine eziyet ediyorsun.

Bu acı geçmez bir daha mutlu olamam sanıyorsun ama olacaksın emin ol , adam gibi adamlar var , onlardan biriyle tanışıp yuva da kuracaksın, çocuğun da olacak.

Bu yazdıklarıma kızıyorsun şimdi, sen ne anlarsın ben bu dertten ölürüm diyorsun , inan bir gün gerçekten bu kabus bitecek ama önce inan!

bitsin inşallah çünkü ben bitiyorum artık.
numaralarını da ararlar falan dalgınlığıma gelir açarım diye silmedim.

ya şimdi benim bu eski görümcem var ya, böyle her şeye alınıp beni engelleyen bi tip tamam mı. piremses çünkü.
geçen söyledim, benim bütün engellerimi kaldırdı. mesaj atıyorum, engellemiyor. okundu bildirimi yok. arada internetini kapatıp açıyor bu kadar.
kafayı yicem ya noluyor anlamıyorum.

ya şimdi benim bu eski görümcem var ya, böyle her şeye alınıp beni engelleyen bi tip tamam mı. piremses çünkü.
geçen söyledim, benim bütün engellerimi kaldırdı. mesaj atıyorum, engellemiyor. okundu bildirimi yok. arada internetini kapatıp açıyor bu kadar.
kafayı yicem ya noluyor anlamıyorum.
Okundu bildirimini kaldırmıştır muhtemelen. Ya da okumadan silmiştir mavi tik olmuyordur o yüzden

ben gerçekten bazı şeyleri kaldıramıyorum.

öyle internette gezinirken o geçen evlenen arkadaşın düğün fotoğrafına denk geldim. 1 saati geçti ağlıyorum.

ilk başta kendimi suçlamıştım. çok şey istiyorum sanmıştım. hani kendi standartlarıma göre normal de, şehzadenin standartlarına göre mi fazla acaba demiştim. aile çevresinden düğünlere götürdü beni hep ve benim isteklerim onların üstündeydi.

bu adam liseden arkadaşı ya. benim nişan yaptığım yerde düğün yaptılar. kızın gelinliği de hani öyle benim istediğimden daha ucuz falan değil.

bi de bana onları örnek gösterdi işleri tıkır tıkır halletmişler biz öyle olamamışız.

ya ben çok bi şey istememişim? ben çok mu değersizdim hiçbir şeyi layık görmediler?

dayanacak gücüm yok. bitti yeter. ben bu kadar değersiz değildim.

bakıyorum olmayacak şeyler istememişim. neden bu kadar kırdılar beni o zaman diyorum yok. bazı şeylerin cevabı yok. zaten bazı cevaplar bazı sorulara da çare olamıyor.

kaç kere intiharı denedim bilmiyorum. kaç kere beceremedim.

onların allah belasını versin demek de çare olmuyor artık.

tükendim sadece. o kadar.

hesap soruyorum cevap vermiyorlar. tutunacak bi şey arıyorum bulamıyorum. yaşamak falan istemiyorum yeterince gördüm.

Son düzenleme:
Gorumcene attiklarin belki diger kutusuna gidiyodur. Cok bilmem ama ekli olmayi ca oraya dusuyo ya. Tlfndanda o kutuyu ben goremiyorum mesela. Bilgisayari actigimda kontrol edersem anca.. Belki oyle biseydir.

Birde okusa da Sana verrbilecekleri bir cevap yok ki nr desinler.
Dqha cok incinmeyesin yuzlesme durumunda. İstemediler bu kadar. Hirli degilsin hirsiz degilsin katil degilsi. Bilmrm ne degilsin. Nr desinler sana bi aciklama yapamazlar. En fazla rezillik cikacak..

Gorumcene attiklarin belki diger kutusuna gidiyodur. Cok bilmem ama ekli olmayi ca oraya dusuyo ya. Tlfndanda o kutuyu ben goremiyorum mesela. Bilgisayari actigimda kontrol edersem anca.. Belki oyle biseydir.

Birde okusa da Sana verrbilecekleri bir cevap yok ki nr desinler.
Dqha cok incinmeyesin yuzlesme durumunda. İstemediler bu kadar. Hirli degilsin hirsiz degilsin katil degilsi. Bilmrm ne degilsin. Nr desinler sana bi aciklama yapamazlar. En fazla rezillik cikacak..

aaa seni eklemeyi unutmuşum bak.

görümceme dün yanlışlıkla beğeni işareti var ya, onu gönderdim anında gördü. yani demek istediğim şu, ben bu kızı 8 senedir tanıyorsam 5 senesinde engelliyimdir. en son biz sözlenirken kaldırdı engeli, sonra ayrılınca tekrar engelledi. şimdi durduk yere kaldırmış olamaz. bi de dün yanlışlıkla mesaj attım, tekrar engellemedi, diğer kutusunda değil yani.

yüzleşme durumunda daha çok incinir miyim bilmiyorum. beni neden istemediler biz neden ayrıldık kısımlarını geçtim de çöpten püsürden neden o ladar hevesimi kırdılar ben artık onu bilmek istiyorum.

ben nişanlık provamda terk edildim. pazar günkü nişanımı çarşamba iptal ettim. daha ne kadar rezil olabilirim ki?

ya örnek gerekirse mesela ben nişanda üçlü set istedim.
düğünde gerdanlıklı set takılıyormuş anladığım kadarıyla, benim de altınla çok işim yok tercihim genelde gümüşten yana, dedim ki hem hiçbir şey takmadılar denmez, hem düğün olur bayram olur doğru düzgün takacak bi şeyim olsun, hem hatıra kalsın.
o konu öylece kaldı bana hiçbir şey alınmadı. daha sonra, o en son bizim evde olayların koptuğu gün, bana diyorlar ki biz sana takı aldık ama sen nişanlık almaya bizimle gitmedin diye biz de sensiz gittik sana göstermedik.

bana bunu açıklasın mesela ya. ben o kadar incindim ki. arsız mıyım ben? beni götürüp bana seçtirseler batıracak mıyım onları? çok affedersin umumhaneden kadın mı çıkarıyorlar da onlar ne isterse ben ona layık görülüyorum? özellikle de belirttim üstelik insan içinde takacak bi şeyim olsun dedim.

burda mesela benim hevesimi neden kırdı? taş çatlasa en kralı iki bin lira en kötüsü bin lira. niye yani? ben niye o kadar değersizim bana bunu açıklasın.

ha bi de bak dedim ki, planlarınızda yoksa, bütçenizi çok aşacaksa, çok ekstra olacaksa siz yüzükle küpeyi alın kolye ucunu ben alayım dedim. bunu da dedim.
neden yani? madem alacaksın benim de fikrimi sorsan nolurdu?

ya açıklasın bana bunları. ben maddi konuları sonuna kadar anlarım eyvallah da böyle parayla ilgisi olmayan şeyler için niye bütün hayallerimi yıkmış bi açıklasın. bana niye bu kadar değersiz hissettirmiş beni niye bu kadar yakmış bi söylesin.

Back
X