9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ayrıca sana konan teşhis taşikardi mi,hemen kendini öldürmüşsün ilacı vs var bunun olmadı kalp pili var MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana sen daha iyi bilirsin kuzum

Sen anne de olamıcam diye beynini daraltırsan kalbin de zorlanır her yerinden patlar bişeyler, bu kadarı artık aşk acısı değil inan
Canım hastalığı tam olarak nedir bilmiyorum sadece tasikardi mi başka problem var mı? Ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çaresi olan birşey ama ben pofudugun bilerek kendini hasta olmaya sürüklediğini düşünüyorum doktorun verdiği ilacı bile kullandığını sanmıyorum.

Açıkça konusucam pofuduk sehzadeyi böyle yaparak cezalandiracagini sanıyor bak hasta oldum ölüyorum vicdan azabı çek, ailecek biz ne yaptık diye dünyaları kararsın istiyor. Iyileşmek istemeyen bir hastaya hangi tedaviyi uygularsan uygula pofuduk iyileşmek istemiyor. Adam evlenecek gönül rahatlığıyla ama pofuduk rahat bırakmıyor ki. Belki de bundan korktuğu için hasta. Uzun uzun yazarım ama pofudugun kırılmasını istemiyorum. Tek çare bütün iletisimleri kapatıp yoluna bakmak. İnsanlar çocuklarıyla boşanıyor. Eltim 2 çocuğuyla baba evinde üstelik küçük çocuğu 6 aylıktı simdi 2 yaşı bitti. Allahın verdiği emanet cana eziyet ediyorsun tek başına atlatman mümkün değil yardım al lütfen.

MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana dediklerine katılıyorum aynen,vicdan yapın ben ölüyorum...

Bizim yakın bi komşunun oğlu 5 senelik sevgisiyle nişanlandı 5 ay sonra oğlan ayrıldı yapamıyorum diye belli ki o dönem sevgili edinmiş ki aradan 4 ay geçti geçmedi istanbula kız istemeye gittiler, böyle çok örnek var yani ne ilk ne son,bizim toplumda çok entrikalı bu işler

İyilesme ihtimalin yuzde bir mi dedi gercekten doktor?
Yani kacirmis olabilirim ama. Bakildi hersey temiz cikti. Bi sebep bulamadilar dedin. Doktor daha teshis koyamadan ne ihtimalinden bahsediyo ki.
Bu sorunlarinin cikis zamanlarinida dusunursek psikolojik olma ihtimali gozardi edilebilecek bi ihtimal degil.

Kanser hastalari bile olucem demiyodur bu kadar.
Soylemek istememistim ama bende kizlarla aynis eyi dusunuyorum. Sehzadenin vicdan yapip sana gelecegini dusundugunu. Belki kendine bile itiraf edemiyosundur bunu..

Bir de bu kadar ciddi bir sağlık sorunu var ortada,hortumlar sokuluyor EKG şu bu yapılıyor ameliyat deniyor ailen nerde pofuduk ya seni de alıp götürsünler ya da başınızda dursunlar

Kardeşinle seni evde bırakmışlar kardeşin kız derdinde sana yemek falan yaptırıyor, bu hastalıktan haberi yok mu ailenin nedir anlamıyorum cidden anlamıyorum

inkar etmekten, mücadele etmekten yoruldum.
seviyorum. olmuyor. vazgeçemiyorum. kokusunu içime çekmeden kalbimin ritmi düzene girmiyor.
suç mu? ayıp mı? günah mı? yasak mı?
ve ben bu adamı tanıyorum. her tür bakışını biliyorum. bana hala eskisi gibi bakıyor. beni hala seviyor.
yüzüme karşı git diyor ama sanki gözleri kal der gibi gibi.
aynen öyle işte.

inkar etmekten, mücadele etmekten yoruldum.
seviyorum. olmuyor. vazgeçemiyorum. kokusunu içime çekmeden kalbimin ritmi düzene girmiyor.
suç mu? ayıp mı? günah mı? yasak mı?
ve ben bu adamı tanıyorum. her tür bakışını biliyorum. bana hala eskisi gibi bakıyor. beni hala seviyor.
yüzüme karşı git diyor ama sanki gözleri kal der gibi gibi.
aynen öyle işte.

Hayır hiçbiri suç değil eşşek kadar insanlarsınız çıkın biz evleniyoruz diyin madem öyle

Çıksın adam desin ben bu kızı istiyorum bitti, yıldırım nikahı kıyın ve git sende onun şu an olduğu ile, ailen zaten başında değil kardeşin kendi keyfinde düzenli bir işin de yok ankarada, herkes gıcırında, hadi yapın bunu,yapsın

Yapsın yürü be adam diyim

Yapabiliyor mu yoksa g.tü mü büzüşüyor

ameliyatla düzelme olasılığına yüzde bir dedi. nabzım hala sebepsiz 150ye fırlayabiliyor.

demiyor. diyemiyor. evet çok kırılıyorum, ama böyle de olmuyor.

ya ben ona bakınca benim içim sonbahar oluyor anlatabiliyor muyum? böyle yapraklarım hep rengarenk, hep kışa, beyaza, yenilenmeye hazırlanıyor gibi. turunculu kırmızılı.

sanki bıraksam bütün mutluluğum kayıp gidecek de her yer düz yeşil kalacak ama çiçek de açmayacak gibi.

bilmiyorum. aklım mantığım her şeyim defolsun gitsin diyor. ama kalbim o senin çocukluğun genç kızlığın geçmişin diyor. sanki o giderse böyle hayatımın son on yılı oyulacak ben dibe çökeceğim.

bana çok güzel bakıyor ya. kızarken bile gözleri bağırıyor.

bi twit okumuştum, buraya ekleyeceğim. o benim ciğerimi deldi.

korkuyorum.

"bak şimdi. böyle yokluğuna alışılmış unutulmuş biri. ama bi gün çağırsa böyle 3 çocuğunu bırakıp gideceğin, gidemesen de bi düşüneceğin biri." adriyan iliye

böyle gitmeyeceğini ben bilmiyo muyum?

Burdan bakınca biliyo gibi görünmüyosun

Amaç birlikte olmaksa ben engel göremiyorum, ha nedir elbise çiçek böcek salon detayları olmazda bir imza olur e bu kadar seviyorsanızda zaten imza yeterli olur

Şu saatten sonra sizin işten bir düğün dernek dünür cemaati zaten çıkmaz basın gidin evlenin

"bak şimdi. böyle yokluğuna alışılmış unutulmuş biri. ama bi gün çağırsa böyle 3 çocuğunu bırakıp gideceğin, gidemesen de bi düşüneceğin biri." adriyan iliye

Senin hiç böyle arabesklik bi durumun yok bekar ve birbirini hala seven 2 reşit insan var istediğiniz anda gider evlenirsiniz eğer senin dediğin gibi hala seni seviyorsa

Çok seviyorsun pofuduk biliyorum. O da senin kadar seviyor mu sıkıntı orada. Özlemin dediği çok doğru o da seviyorsa tutsun elinden götürsün madem. Sıfırdan başlayın ama bunu göze alamaz ki şehzade keşke yapsa inan çok sevinirim ama bunu yapacak basiret göremiyorum onda

Çok seviyorsun pofuduk biliyorum. O da senin kadar seviyor mu sıkıntı orada. Özlemin dediği çok doğru o da seviyorsa tutsun elinden götürsün madem. Sıfırdan başlayın ama bunu göze alamaz ki şehzade keşke yapsa inan çok sevinirim ama bunu yapacak basiret göremiyorum onda

o öyle olmaz işte. sözüm var.
bi gün barışsak bile babamın evinden çıkacağıma söz verdim.

Tam msg ye şunu yazacaktım: işte amaç evlenmek değil elbise düğün mutfağın fayansı bilmem ne

Tam ben bunu yazacakken pofuduk yazmış

Tam msg ye şunu yazacaktım: işte amaç evlenmek değil elbise düğün mutfağın fayansı bilmem ne

Tam ben bunu yazacakken pofuduk yazmış
Hadi diyelimki şehzade ne yaptı etti evlendiler. Pofuduk bu olanları unutacak mı akşam yemeği yerine bunları ısıtıp koyacak mı önüne mutlu olabilecekler mi? Oğlumun hafızası çok kuvvetli eşim bu yönünü senden almış hiçbirşeyi unutmuyorsun yeri gelince şak diye yapıştırıyorsun diyor. Ha ben yapistirinca mutlu oluyor muyum tabiki hayır. Daha çok canımı acıtıyor

Back
X