- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #6.441
Canım hastalığı tam olarak nedir bilmiyorum sadece tasikardi mi başka problem var mı? Ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çaresi olan birşey ama ben pofudugun bilerek kendini hasta olmaya sürüklediğini düşünüyorum doktorun verdiği ilacı bile kullandığını sanmıyorum.Ayrıca sana konan teşhis taşikardi mi,hemen kendini öldürmüşsün ilacı vs var bunun olmadı kalp pili varMazlumuGetirinBana sen daha iyi bilirsin kuzum
Sen anne de olamıcam diye beynini daraltırsan kalbin de zorlanır her yerinden patlar bişeyler, bu kadarı artık aşk acısı değil inan
Açıkça konusucam pofuduk sehzadeyi böyle yaparak cezalandiracagini sanıyor bak hasta oldum ölüyorum vicdan azabı çek, ailecek biz ne yaptık diye dünyaları kararsın istiyor. Iyileşmek istemeyen bir hastaya hangi tedaviyi uygularsan uygula pofuduk iyileşmek istemiyor. Adam evlenecek gönül rahatlığıyla ama pofuduk rahat bırakmıyor ki. Belki de bundan korktuğu için hasta. Uzun uzun yazarım ama pofudugun kırılmasını istemiyorum. Tek çare bütün iletisimleri kapatıp yoluna bakmak. İnsanlar çocuklarıyla boşanıyor. Eltim 2 çocuğuyla baba evinde üstelik küçük çocuğu 6 aylıktı simdi 2 yaşı bitti. Allahın verdiği emanet cana eziyet ediyorsun tek başına atlatman mümkün değil yardım al lütfen.