- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #6.421

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geline cektiren kaynana modeli. O kadar cok var ki cevremizde. Bunu yapmak yanlis degil kaynananin hakki gibi goruluyo neredeyse.
Muhtemelen ben oglumun iyiligi icin yaptik diyecektir. (Nasil iyilikse) Bulusmaya falanda gelecegini sanmiyorum acikcasi...
Ben buluşmaya gelmeyeceğini hatta buluşma talebine cevap vermeyeceğini düşünüyorum. Mesajlarına cevap verdi mi ki dışarıda seninle buluşsun? Yine de eğer istiyorsan söyle görüşmek istediğini.randevulaşmayı düşünmüştüm.
bilmiyorum. der veya demez. gözünün içine baka baka evde bekar kızı varken beni nasıl böyle yaralayabilmiş sormak istedim sadece.
Ben buluşmaya gelmeyeceğini hatta buluşma talebine cevap vermeyeceğini düşünüyorum. Mesajlarına cevap verdi mi ki dışarıda seninle buluşsun? Yine de eğer istiyorsan söyle görüşmek istediğini.
Ya Pofuduk bırak bu anneyi falan, siz yakın zamanda Şehzade ile buluştunuz, belli ki sen unutmuyor ve vazgeçmiyorsun; bu adamın hiçbir yorumu yok mu? Şöyle olur, böyle olmaz demedi mi?
Anası dizlerine kapanıp af dilese ne olacak, sana bir sebep söylese ne olacak? Yani beklentin nedir demek istiyorum, diyelim buluştunuz ve sana bir sebep söyledi, geniş geniş anlattı. Ya sonra? Bu cevapla mutmain olacak mısın? Şehzade defterini sonsuza kadar kapatacak mısın?
işte olan bana oldu o ara.