9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Pufuduk bu soylediklerinde gercekten cok haklisin. Uyduruk meseleler bunlar. Ama brn sorunun sana biseyin layik gorulmemesi oldugunu sanmiyorum. Seni istemiyolardi sadece. Mesele buykende senin heveslerini dusunerej harejet etmelerini beklemek sacmalik. Belki onlarin bu yapisik ic ice hayatlarina ayak uyduramayacagini dusundukleri icin (ki muhtemelen oylede olacakti) ki bence en buyuk sebep bu. belki kasini gozunu begenmediler. Belki baskasinda gozleri vardi. Biricik sehzadelerine layik gormemis olabilirler. Sebep uzar gider.
İyi insan degillerdi. Oglum 9 sene bu kizla mutlu olduysa basim gozum ustune demek varken, kendi menfaatlerini kendi isteklerini dusunduler. Cikar elbet bu da.
Beni niye istemediniz diye soracaksan git sor. Ama bu ufak meseleleri sorman yersiz sanki.

Geldim:KK54:

Canım Pofuduk, diyorsun ki bu kızla zaten aranız yokmuş; eğer bilinçli olarak bir oyun çeviriyorsa bunun olumlu bir sonucunun olması mümkün mü? İlk elden onun senin engelini kaldırması saçma zaten; sanırım iki farklı bakış açısı mümkün: Ya "Olm sen kimsin ki ben seni engelleyeceğim?" mesajı vermeye çalışıyor, ya da senin yazdıklarını sağa sola gösterip mavranı yapmak için kendince done biriktiriyor. Bu kız hakkında çok bilgim olmadığı için daha fazla bir şey diyemiyorum; normal bir ailenin normal bir kızı olsa hiç engeli kaldırmazdı bence.

Kayınvalide ile yüzleşmek deyince kadını sokakta kıstırmayı kastediyorsun zannederim, zira muhtemelen randevulaşarak buluşma talebini kabul etmeyecektir. Eline hiçbir şey geçmeyeceğini, herhangi bir cevap alamayacağını, hatta kalabalık bir yerde denk gelirsen kadının muhtemelen "Ay kız bana musallat oldu komşulaar, imdat" yapabileceğini kabul ediyorsan çık karşısına, konuş. Senin konunda binlerce kez yaptığım gibi, ben olsam asla ama asla yapmazdım diye şerh düşeyim ama ben şu köşeye yine de.

Ne cevap alacağını düşündüğünü bilmiyorum, gerçekten. Eğer konuşabilirsen bile kalkıp sana "Yahu biz seni istemedik, Şehzade vazgeçmez diye doğrudan da söylemedik, her küçük ayrıntıda senin damarına basıp 'ay ne de çirkef bir kıııız' ayağına yattık. Oğlum da biraz basiretsizdir söylemesi ayıp, geri adım atması zor olmadı." demeyecektir. En fazla "Yahu kızım git işine" diyecektir. Ne duymak ve neden duymak istediğini anlayabiliyorum ama istediğini sana vermeyecekler ne yazık ki.

ya demek istediğim o değil tam olarak.

beni neden istemedikleri önemsiz artık.

ya babası yapmadı bunları. anası yaptı. anası. kadın. benim heveslerimi heyecanlarımı yaşamış bi kadın.

tamam yine isteme ama başka şekilde belli et. beni böyle parçalamak niye?

gerçekten ben bunu bilmek istiyorum ya. bi kere bile değerli hissetmedim bi kere yeni gelin gibi hissedemedim. niye?

randevulaşmayı düşünmüştüm.

bilmiyorum. der veya demez. gözünün içine baka baka evde bekar kızı varken beni nasıl böyle yaralayabilmiş sormak istedim sadece.

çünkü ben gerçekten çok değersiz hissediyorum artık. kimsenin umurunda değilim, benim için hiçbir şey yapılmaz gibi.

ve ölüyorum. hiçbir sebep yokken yavaş yavaş ölüyorum. ağrısını da çekemiyorum. belki biter bilmiyorum.

Geline cektiren kaynana modeli. O kadar cok var ki cevremizde. Bunu yapmak yanlis degil kaynananin hakki gibi goruluyo neredeyse.
Muhtemelen ben oglumun iyiligi icin yaptik diyecektir. (Nasil iyilikse) Bulusmaya falanda gelecegini sanmiyorum acikcasi...

Geline cektiren kaynana modeli. O kadar cok var ki cevremizde. Bunu yapmak yanlis degil kaynananin hakki gibi goruluyo neredeyse.
Muhtemelen ben oglumun iyiligi icin yaptik diyecektir. (Nasil iyilikse) Bulusmaya falanda gelecegini sanmiyorum acikcasi...

bilmiyorum gelir belki.

artık hiçbir şey bilmiyorum. sol bileğim sürekli yara bere içinde, kaburgalarım çürük, kalbim daha beter...

randevulaşmayı düşünmüştüm.

bilmiyorum. der veya demez. gözünün içine baka baka evde bekar kızı varken beni nasıl böyle yaralayabilmiş sormak istedim sadece.
Ben buluşmaya gelmeyeceğini hatta buluşma talebine cevap vermeyeceğini düşünüyorum. Mesajlarına cevap verdi mi ki dışarıda seninle buluşsun? Yine de eğer istiyorsan söyle görüşmek istediğini.

Ya Pofuduk bırak bu anneyi falan, siz yakın zamanda Şehzade ile buluştunuz, belli ki sen unutmuyor ve vazgeçmiyorsun; bu adamın hiçbir yorumu yok mu? Şöyle olur, böyle olmaz demedi mi?

Anası dizlerine kapanıp af dilese ne olacak, sana bir sebep söylese ne olacak? Yani beklentin nedir demek istiyorum, diyelim buluştunuz ve sana bir sebep söyledi, geniş geniş anlattı. Ya sonra? Bu cevapla mutmain olacak mısın? Şehzade defterini sonsuza kadar kapatacak mısın?

Ben buluşmaya gelmeyeceğini hatta buluşma talebine cevap vermeyeceğini düşünüyorum. Mesajlarına cevap verdi mi ki dışarıda seninle buluşsun? Yine de eğer istiyorsan söyle görüşmek istediğini.

Ya Pofuduk bırak bu anneyi falan, siz yakın zamanda Şehzade ile buluştunuz, belli ki sen unutmuyor ve vazgeçmiyorsun; bu adamın hiçbir yorumu yok mu? Şöyle olur, böyle olmaz demedi mi?

Anası dizlerine kapanıp af dilese ne olacak, sana bir sebep söylese ne olacak? Yani beklentin nedir demek istiyorum, diyelim buluştunuz ve sana bir sebep söyledi, geniş geniş anlattı. Ya sonra? Bu cevapla mutmain olacak mısın? Şehzade defterini sonsuza kadar kapatacak mısın?

bilmiyorum konuşmanın bi yolunu bulurum. o belki de en kolay kısmı. sırf merakından gelir bence.

şehzadeden bi yol olacağı yok. adam yürüdü gitti hayatına devam ediyor. çünkü bütün istedikleri yapıldı çünkü değer gördü çünkü benim kadar yaralanmadı o. her şey onun istediği gibi oldu.

anası bi cevap versin istiyorum bilmiyorum. en azından neden ölüyorum onu bileyim.

doktor bana iyileşme ihtimalin yüzde bir dedi. ne kadar daha yaşarım belli değil. konuşmamalı mıyım? bilmiyorum, belki affedebilirsem iyiye giderim. en azından sol kolumu kullanabilirim.

Hala annesinden kardeşinden çıkıp adama odaklanamıyosun şehir dışına gitti isinde gücünde adam

Bir de lütfen yanlışlıkla begeni gönderdim falan deme profilinde falan gezmezsen yanlışlıkla birsey de gonderemezsin, ararlar açarım diye numaralarını silmiyorum demişsin,yok insanları silmeye alışkın değilim,çok zor değil yani prosedürü yok rehberden kişi silmenin, hattı değiştir bu yani, basit birsey

Ulaşmak isteyen ulaşır sıçrarlar vs diyip duruyorsun ama ulaşan yok, yani ulaşıp ne yapıyorlar olaylara sen anlam yüklüyosun,16 yıldır gorusmedigim amcam da beni eklemiş ne alaka, babamın cenazesine bile gelmedi bunu mu düşüneyim,dayı eklediyse kabul etme ya da kabul ettiysen ona yaz neden şehzadeyi arıyorsun niye ekledi diye, ben olsam e sende niye kabul ettin derim, yenge eklemistir diyo sen gece vakti yengeye mesaj atıyosun,kaynanana yazıyorsun görümcene yazıyorsun,cevap var mı? Onlar da şunu dedi diyecek bir söz cümle? Yok, belli ki engeli falan kaldırdılar okuyoruz ama yazmıyoruz sansın da içini döküp kenara çekilsin diyorlar,okuyoruz ama yazmıyoruz ilgilenmiyoruz diyorlar burda başka subliminal mesaj yok yani,hala evi basacam diyorsun 1 sene geçmiş neyse ne artık, hakkın var Allah çıkarsın bitti gitti defalarca ciçek böcek ayakkabı kebap mektup vs anlatsan da bu insanlarda karşılığı yok gör artık

Ayrıca hastalığım psikolojik değil deme,EKG falan temiz çıkmış, o gün mutluydum niye oldu diye birşey yok,ille kötü günlerde gelmez atak ben en büyük ataģımı hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım,beklediğim istediğim planladığım bir gebelikti deli gibi sevindim ama 3 gün sonra acillik oldum

Valla bize de diyecek birsey kalmıyor, kuzeni mi demiştin durağa kadar takip etti falan,bunlar da bence hep senin anlam yüklemen, evet tesadüfte olabilir pekala, bu ille seninle ugrasmak seni takip etmek değil ki,oğullarına zaten sözleri geçiyo ondan pekala öğrenirler görüşüp görüşmediğinizi,görüşsenizde umursamazlar çünkü 9 sene umursamamıslar,sende buna kızıyorsun ya madem olmayacaktı 9 sene neden ses etmediler, e adamlar oğlumuz gezsin diyo demek ki

Ayrıca sana konan teşhis taşikardi mi,hemen kendini öldürmüşsün ilacı vs var bunun olmadı kalp pili var @msg38 sen daha iyi bilirsin kuzum

Sen anne de olamıcam diye beynini daraltırsan kalbin de zorlanır her yerinden patlar bişeyler, bu kadarı artık aşk acısı değil inan

işte olan bana oldu o ara.

Tamam oldu da annesi şimdi sana dese ki evet seni istemedim bahaneler sundum zora kostum,ne diceksin saçını başını yolsan ne olacak,iyi gelir aşarım diyosan yol madem,karakolluk olun iyi gelecekse cidden yap hani laf bitti

Pofuduk tepkilerin çok uçlarda iki yakası bir araya gelmiyor duygularının, bak zamanında hersey yoluna girmiş gibi olmuştu konuşmaya gelmişlerdi o zaman kv için yüzüne nur inmiş gibi demiştin ben hönk diye kalmıştım, hani normal şartlarda cidden nur bile inmiş olsa onca şeyden sonra ben kendi adıma bir süre daha onu cadı gibi görürdüm ama sen öyle üç bir ifade kullanmıştın

Aradan 1 sene geçti durumun hala aynı, sevgilimden ayrıldım anne olamıcam taşikardim var ölücem...hep uç yani anlatabiliyo muyum, ukalalik etmek istemem samimiyetime de inandığını düşünüyorum ama acaba bipolar olabilir misin, bu kadar uçlarda yaşamak ve düşünmek bile başlı başına taşikardi sebebi olabilir

Gittiğin uzmanda tanıdıktı değiştir demiştik bilmem değiştirdin mi

Back
X