- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #6.461
ben hiçbir zaman düğün istemedim, hatırlatırım. ama bu saatten sonra da ailemi ezip geçmem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi diyelimki şehzade ne yaptı etti evlendiler. Pofuduk bu olanları unutacak mı akşam yemeği yerine bunları ısıtıp koyacak mı önüne mutlu olabilecekler mi? Oğlumun hafızası çok kuvvetli eşim bu yönünü senden almış hiçbirşeyi unutmuyorsun yeri gelince şak diye yapıştırıyorsun diyor. Ha ben yapistirinca mutlu oluyor muyum tabiki hayır. Daha çok canımı acıtıyor
Nişan diyim o zaman pofuduk, aileni ezme kısmına kadar keşke gelebilseniz
artık benim nişanım olamaz.
Olmayıversin önemli olan birlikte olmak değil mi?
Adam çıkıp babandan seni istese baban verecek mi kı
Gözünün yaşını umursuyor yanibilmiyorum.
ama bakınca şimdi mutsuzum ayrıyız şimdi de bunları ısıtıp koyuyorum önüne.
o zaman en azından sarılırım boynunda ağlarım. veya o beni güldürmenin bi yolunu bulur.
başkasının babası istese ben gidecek miyim?
ben ağlarken, mutsuzken, sinirliyken hep bi şekilde güldürebiliyor.
beni görünce böyle yüzünde öyle bi ifade beliriyor ki sanki güneş açmış. sanki her yer kahve kokuyor.
Başkasının babası derken?
O nerden çıktı ben sizin 2 kişilik durumunuzdan bahsediyorum evimden çıkıcam ailemi üzemem dedin ya ona istinaden dedim,evinden ailenin onayıyla çıkman nasıl olacak bu adamla,başkasıyla da olmam diyosan ikinizde ailelerinizi kenara koyacaksıniz bi
Fake dicem var ya artık ama hiçbir fake konu 70oe dayanmadı
bizi seviyorlarsa kenarda kalmazlar.
kendi kendime gelin güvey oluyorum diye mi?
benim kadar cesur değil işte özlem.
korkuyorum. bu sefer çok korkuyorum. onun sevdiğine emin olduğum için bu kadar bastırıyorum ama artık gerçekten gücüm yok. bi daha reddedilirsem ben kaldıramam.