9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Hadi diyelimki şehzade ne yaptı etti evlendiler. Pofuduk bu olanları unutacak mı akşam yemeği yerine bunları ısıtıp koyacak mı önüne mutlu olabilecekler mi? Oğlumun hafızası çok kuvvetli eşim bu yönünü senden almış hiçbirşeyi unutmuyorsun yeri gelince şak diye yapıştırıyorsun diyor. Ha ben yapistirinca mutlu oluyor muyum tabiki hayır. Daha çok canımı acıtıyor

bilmiyorum.

ama bakınca şimdi mutsuzum ayrıyız şimdi de bunları ısıtıp koyuyorum önüne.

o zaman en azından sarılırım boynunda ağlarım. veya o beni güldürmenin bi yolunu bulur.

ben ağlarken, mutsuzken, sinirliyken hep bi şekilde güldürebiliyor.

beni görünce böyle yüzünde öyle bi ifade beliriyor ki sanki güneş açmış. sanki her yer kahve kokuyor.

başkasının babası istese ben gidecek miyim?

Başkasının babası derken?

O nerden çıktı ben sizin 2 kişilik durumunuzdan bahsediyorum evimden çıkıcam ailemi üzemem dedin ya ona istinaden dedim,evinden ailenin onayıyla çıkman nasıl olacak bu adamla,başkasıyla da olmam diyosan ikinizde ailelerinizi kenara koyacaksıniz bi

ben ağlarken, mutsuzken, sinirliyken hep bi şekilde güldürebiliyor.

beni görünce böyle yüzünde öyle bi ifade beliriyor ki sanki güneş açmış. sanki her yer kahve kokuyor.

Fake dicem var ya artık ama hiçbir fake konu 70oe dayanmadı

Başkasının babası derken?

O nerden çıktı ben sizin 2 kişilik durumunuzdan bahsediyorum evimden çıkıcam ailemi üzemem dedin ya ona istinaden dedim,evinden ailenin onayıyla çıkman nasıl olacak bu adamla,başkasıyla da olmam diyosan ikinizde ailelerinizi kenara koyacaksıniz bi

bizi seviyorlarsa kenarda kalmazlar.

az önce biraz hayal kurdum sanki olabilirmiş düzelebilirmiş gibi. birazcık mutlu oldum.
sanırım şimdi leş hayatıma dönebilirim.
yeter çok mutlu olmayayım sonra kafayı yerim.

Arkadaş kendi hayatını kendin lese çevirdin, dediğin gibi hala seni seviyorsa bu adam açıkça söylesin gözü başka dili başka olmasın,seviyorum desin sen de de, gidin evlenin bu kadar yaa ölüm mü ayırdı sanki,işi var sen de işe girersin amaç aşksa 2 çekyata bakar yahu

Aileleri rölantiye alırsınız birbirinizi onardıktan sonra onların gönlünü yaparsınız belki torun olunca

Nedir yani bu arabesk

benim kadar cesur değil işte özlem.
korkuyorum. bu sefer çok korkuyorum. onun sevdiğine emin olduğum için bu kadar bastırıyorum ama artık gerçekten gücüm yok. bi daha reddedilirsem ben kaldıramam.

benim kadar cesur değil işte özlem.
korkuyorum. bu sefer çok korkuyorum. onun sevdiğine emin olduğum için bu kadar bastırıyorum ama artık gerçekten gücüm yok. bi daha reddedilirsem ben kaldıramam.

Teklif senden olmasın ki reddedilme ihtimalini sıfıra indir, götü yiyosa o teklif etsin tut elimi diye, cesur değilim diyorsa hala, 1 seneden sonra, bırak artık yaa bırak

Back
X