- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.501
İnsaniyet bunu gerektiriyor çünkü göz göre göre kendini kesmeni mi okuyalımkesmeyeyim diye ilaç aldım sakinlemeye çalışıyorum.
öyle bi bok yesem buraya yazmam.
evet.
bu sefet tek derin kesik. sızıyor ve sızlıyor.
daha da deşmeyeyim diye yarım blistir antidepresan aldım.
ben artık gerçekten taşıyamıyorum. tam bi şeyler güzel olabilir derken anası belleniyor her şeyin.
İyileşmek istese çoktan yapardı bunu herkesten çok kendini seveceksinPofuduk aylar sonra konuya bakıyorum ve sen hala aynı yerde sayıyorsun. İnsana en büyük kötülüğü yine kendisi yapıyor. Ne acıdın kendine, psikolojik rahatsızlıkların var. Git insanlık adına tedavi ol, bu kadar da zavallı olunmaz ki.
Ya bi' sktir git oradan diyemedin mi, af edersin?geçen sefer konuştuğumuzda, neden ayrıldık diyorum, aileme çok saygısızca davranıyordun diyor, neden tekrar olmaz diyorum, ailem benim evime istediği gibi girip çıkamayacak diyor.
sen bana şunu yaptın da ben incindim yok. ben şöyle hissettim yok. hep ailem.
düşünüyorum kasıtlı olarak saygısızlık yapmadım. gerçekten yapmadım.
ikimizle ilgili tek bir sıkıntı söyleyemiyor.
geçen bana diyor ki ben sana her şeyin en iyisini en güzelini yapardım sorun para değildi.
benim ayarlarımı bozdu.
Ya bi' sktir git oradan diyemedin mi, af edersin?
"Onu da mı anneme sokucan, bunu da mı bana sokucan" diyen benim babam mıydı?
Hikâye yazıp oynuyor maşallah.
Seni de oynatıyor. Şehir dışında arayıp soruyor, sonra bas engeli gitsin.
Pofuduk insanız, ilişkilerimizde hiçbir zaman bütün kabahatin tek bir kişide olması mümkün değil; elbette ki senin de hataların olmuştur. Ne bileyim, pahalı bir nişan kıyafeti seçmişsindir, x şeyi fazla tutturmuşsundur, vs. Senin burada anlattıklarının %50'si yalan olsa yine Şehzade ve familyasında kalıyor kabahatin büyüğü.annem seni seviyordu dediğinde demiştim siktir lan ordan diye.
olay para değildi deyip duruyor söyledim ama yok işte.
diyorum ki senin ailen bana cahil, bi boktan haberin yok, gerizekalı, yabani dedi beni böyle böyle hasta ettiler, bana diyor ki kötü niyet yok onlar beni de öyle seviyor sen altında kötü niyet aradın.
ben kötü niyetliyim hep. sürekli beni suçluyor.
burcu yemin ediyorum bak düşünüyorum bizde de onlarda da bütün hizmetlerini gördüm hiçbir şeyden dışlamadım oturdum konuştum ne düşündüğümüzü falan anlattım.
yine ben kötüyüm hep ben suçluyum.
Pofuduk insanız, ilişkilerimizde hiçbir zaman bütün kabahatin tek bir kişide olması mümkün değil; elbette ki senin de hataların olmuştur. Ne bileyim, pahalı bir nişan kıyafeti seçmişsindir, x şeyi fazla tutturmuşsundur, vs. Senin burada anlattıklarının %50'si yalan olsa yine Şehzade ve familyasında kalıyor kabahatin büyüğü.
İnan ki bak; Şehzade'nin hayatında senden başka kadın tanımadığı o kadar belli ki. Senin yerinde ben olsaydım olay asla, kat'a ve de zinhar bu noktaya gelemezdi. Daha ilk saygısızlıkta Şehzade'nin kulağını anasınınkine bağlar, "Yallah, hadi evinize" derdim.
Bulmuş senin gibi naif -hatta bana göre pasif- kızı, "Sin hiti ittin" deyip duruyor.
"Hata babandır" de lütfen bir dahakine. Görgüsüz ailenin basiretsiz oğlu, peh.
Ayrıca lütfen unutma ki Pofuduk "Mesele para değildi" lafı yalan ve seni kaç kere yok elbise, yok salon, yok bilmem ne için ağlattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?