9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

aileme saygısızca davrandın bi daha olmaz diyor, ne yaptım söyle diyorum bi de soruyor musun diyor, evet çünkü saygısızlık yapmadım diyorum cevap yok.

biz niye ayrıldık? cevap yok.

fazla birlikte degildiniz. Yalnizda cok gittin konustun. Muhtemelen onlarin anlattiklarindan biliyo cogu seyi. Oyle empoze etmisler. Sana inmaktansa onlara inaniyo.
Seni mutlu etmektense onlari memnun etmeyi tercih ediyo

bak uğurla merve her şeyi halletmiş biz yapamamışız. lafa bak ya. çünkü bi şeyler yapmamıza izin verildi de biz yapamadık.

uğur benim istediğim gibi bi düğün yapmışken bu çok koydu.

Kusura bakma ama kendini bilen kadın için erkeğin bu dengesizliği bile ayrılma sebebidir, alır karşısına der ki ben seninle önümü göremiyorum uğurlar ola

Sen takıntılısın, taktın bi kere insanlar konuşuyo kısmına, sana göre millet 7/24 oğlan pofuduğu kullandı diye konuşuyor, bununla yatıp bununla kalkıyorlar,sen de 9 senem onunla geçti hatta 10 oldu başka erkek olmasın faslındasın

Seni modern geniş kafalı bir kız olarak görmüştüm aileni keza öyle ama konu aktıkça çok sağlam.muhafazakâr olduğunuzu anladım, baya geleneksel düşüncelerin var gözümü onunla açtım onunla kapamalıyım işi bu,evlenip boşansam bu kadar üzülmezdim demen buna kanıt, araya nikah girecek kimse konusamayacak falan

Uçlarda yaşadığın için ben seni anlatamıyorum

muhafazakarlık değil.
bizim arkadaşlarımızın hep uzun süreli ilişkisi oldu, hepsi bizden sonra başladı hepsi evli hepsi mutlu.
ben hak etmedim mi?

muhafazakarlık değil.
bizim arkadaşlarımızın hep uzun süreli ilişkisi oldu, hepsi bizden sonra başladı hepsi evli hepsi mutlu.
ben hak etmedim mi?

Sence hayatta herkes hakettiği yerde mi? Mesela herkes eğitimini aldığı işi yapabiliyor mu,hakettiği parayı mı kazanıyor, ben mesela 28 yasinda babasız kalmayı haketmek için ne yaptım, onca nemrut nobran baba varken neden benimki? Bu sorular uzar gider, ama sen hayatı evliliğe indirgedin kaldın orda, onlar evlenmiş çünkü daha çok istemişler demek ki bu kadar basit, sizde sadece sen istedin

konuyu yeni gördüm baştan ve sondan okudum biraz bence saçmalıyorsun arkadaşım silkelen kendine gel hayat o kadar basit değil bugün seni haketmeyen adam evlenince değişmeyecek pardon değişecek daha cok aileci olacak yazık günah şuan üzülmene bile gerek yok 9 yılsa dokuz yıl bir yılda çek kabuk bağlat zamanla geçer izde kalsa seversin o izi bir süre sonra ama evlensen çocuğun olsa o yara varya kanserli bir hücreye döner senide etrafındakileride yer bitirir. bence sen onu sevmekten kendini sevmeyi unutmuşsun oda bunu haketmemiş bence destek alarak atlatmalısın o adamla ilgilide herşeyi hayatından cıkarmalısın fotoğraf hediye anı telefonuna kadar sil baştan yapmalısın. Hayat kısa ve inan yaşamaya değer

Öyle öyle...1 senede ki daha öncesinde de ne adam akıllı bir başka konu oldu ne bir arkadaşın, bilmem sen yaşarken ne kadar farkındasın ama bu konu açıldı açılalı 40 kere sorduk sana bir arkadaşın yok mu anlatsan paylaşsan vs diye

Hala da yok öyle biri, 2 üniversite okudum dedin öncesi zaten lise,üniversitede çalıştın sağlam,şöyle salya sümük ağlayacak bir arkadas yok mu

Dün evlenin dedim ben,onun uzerine konuştuk ve sen dedin ki bizi seviyorlarsa yanımızda olurlar

Yani bu iş baştan başlasa bu insanlarla yüz yüze bakmaya niyetlisin hala

Ulan ne adammış be Adonis heykeli gibi birsey heralde, gurur bırakmadı yüz bırakmadı helal olsun valla ne diyim

Senin anlamadığın şu: bak hala sen neden ayrıldık niye ayrıldık neden neden neden modundasin, sorgulayan sensin o cevap veriyo,arıyorum geliyo diyosun ama yakamdan düş dediği kısmı atıyorsun arkaya onu duyma önemli değil sen adamı tanıyosun gözleri gel diyo...zamanında bu adam seninle buluşmaya gelsin diye ayılıp bayıldığın günler oldu,hastayım dedin vs, bunlar burda hep yazılı...

Hala da öyle dediğini ya da 40 kere aradığını düşünüyorum ölüyorum çarpıntım var sizin yüzünüzden....

İsteyen adam sen çağırmadan gelirdi, senin kadar cesur mu değil mi bilemem ama senin kadar sevmiyor sevmemis,bu olayı aşmasına fırsat vermiyorsun,bitemez bu ilişki diyosun

Adamın sevgilisi olsa gider yolarsın

biri londra'da. yüksek lisans için gitti, evlendi. hem çalışıyor hem okuyor. biz öğrenciyken babasını kaybetti, hala destek alıyor. en çok onunla paylaşıyorum ama onunla da bi yere kadar. o da çok iyi değil çünkü.
biri 5 aylık hamile şu an, işi bıraktı, maddi sıkıntılar yüzünden kayınvalidesiyle evi birleştirdiler.
biri karadeniz gelini, bizimkiler gibi. kız kanser oldu, tedavi gördü, o ara patladı depresyon tedavisi görüyor. bi yandan da çocuğuna yetmeye çalışıyor. o hiç olmaz.
biri diyarbakır'da, eşi polis. o da olmaz.
birinin annesi hasta, onunla uğraşıyor. annem memlekete gidince görüşelim dedi.
iki tanesiyle üniversitede ev arkadaşıydım, sevgilileri yüzünden aramız bozuldu. onlarla öyle olunca grubun kalanıyla da görüşmeyi kestim.

herkesin kendince derdi var yani.

Hah bak bu hakettim mi soruna kendi verdiğin cevap olsun, herkes birseyler yaşıyor kimse g.tünde buzlu bademle gezmiyor emin ol

İyide canim kac senelik arkadaslarin anladigim kadariyla onlar senin.
Peki hic mi boyle dertleri bi kenara birakip eglenip gezip tozabilecegin. Canin sikildiginda bi kahve icebilecegin sinemaya gidebilecegin kimse yok.
Sen dertleserek bir yere varamiyosun cunku. Senin baska seylere yogunlasman lazim. Ne biliyim kurslara katil mesela. İlgi duydugun bisey yok mu? Turlara katil tatile git. Uzaklas o ortamdan.
Demekten dilimizde tuy bitti ama su tlfnu tuvalete atip ustune. Birde sifon ceksen keske.
Ex gorumcenin engeli kaldirip kaldirmadigina bakma mesela surekli. Ex sehzadeninde ayni sekilde.

Evet o da var beni kim engelledi kim açtı bilmem ben mesela, faces birini arasam bulamasam facebooku kapatmış derim engelledi mi diye anlamak için başka hesaptan girip bakmak lazım bununla neden uğraşayım

ya arkadaş konusunda niye bilmiyorum kardeşim benden daha şanslı. ben öyle olamadım.
çok candan olanlar da oldu zaman zamam ama en candan olanı londa'da işte.
gidip kardeşimin arkadaşlarına salça olucam en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…