- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.521
herkes hakettiğini yaşasa ne güzel bir dünya olurdu..muhafazakarlık değil.
bizim arkadaşlarımızın hep uzun süreli ilişkisi oldu, hepsi bizden sonra başladı hepsi evli hepsi mutlu.
ben hak etmedim mi?
muhafazakarlık değil.
bizim arkadaşlarımızın hep uzun süreli ilişkisi oldu, hepsi bizden sonra başladı hepsi evli hepsi mutlu.
ben hak etmedim mi?
biri londra'da. yüksek lisans için gitti, evlendi. hem çalışıyor hem okuyor. biz öğrenciyken babasını kaybetti, hala destek alıyor. en çok onunla paylaşıyorum ama onunla da bi yere kadar. o da çok iyi değil çünkü.Öyle öyle...1 senede ki daha öncesinde de ne adam akıllı bir başka konu oldu ne bir arkadaşın, bilmem sen yaşarken ne kadar farkındasın ama bu konu açıldı açılalı 40 kere sorduk sana bir arkadaşın yok mu anlatsan paylaşsan vs diye
Hala da yok öyle biri, 2 üniversite okudum dedin öncesi zaten lise,üniversitede çalıştın sağlam,şöyle salya sümük ağlayacak bir arkadas yok mu
biri londra'da. yüksek lisans için gitti, evlendi. hem çalışıyor hem okuyor. biz öğrenciyken babasını kaybetti, hala destek alıyor. en çok onunla paylaşıyorum ama onunla da bi yere kadar. o da çok iyi değil çünkü.
biri 5 aylık hamile şu an, işi bıraktı, maddi sıkıntılar yüzünden kayınvalidesiyle evi birleştirdiler.
biri karadeniz gelini, bizimkiler gibi. kız kanser oldu, tedavi gördü, o ara patladı depresyon tedavisi görüyor. bi yandan da çocuğuna yetmeye çalışıyor. o hiç olmaz.
biri diyarbakır'da, eşi polis. o da olmaz.
birinin annesi hasta, onunla uğraşıyor. annem memlekete gidince görüşelim dedi.
iki tanesiyle üniversitede ev arkadaşıydım, sevgilileri yüzünden aramız bozuldu. onlarla öyle olunca grubun kalanıyla da görüşmeyi kestim.
herkesin kendince derdi var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?