- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.541
özlem demeye çalıştığım o değildi. hastalık ölüm doğun hayatın akışında olan şeyler. evet kimse buzlu bademle gezmiyor. ama benim demeye çalıştığım insanların derdi var da hak ettim mi derken beni kasıtlı üzdüler onu kastettim.Hah bak bu hakettim mi soruna kendi verdiğin cevap olsun, herkes birseyler yaşıyor kimse g.tünde buzlu bademle gezmiyor emin ol
geliyorlar.Yapmazsın biliyorum ama yerinde olsam ben kalkar annemlerin yanına giderim önümüz yaz zaten,havalar nefis olacak, gittiğim yerden bir hat alır eskisini ezer atarım
E butun gece oturup gun boyu uyuyosun pofuduk nerden arkadas bulacaksin ki. Anca bizi bulursun iste..
Kurs falan o yuzden dedim zaten. Kendini oyalayacak bisrylere ihtiyacin var
özlem demeye çalıştığım o değildi. hastalık ölüm doğun hayatın akışında olan şeyler. evet kimse buzlu bademle gezmiyor. ama benim demeye çalıştığım insanların derdi var da hak ettim mi derken beni kasıtlı üzdüler onu kastettim.
o kadar çok sevilmeyi ben hak etmedim mi?
böyle daha doğru bi soru oldu.
Herkes sevilmeyi hakeder canim. Ama insan sirf bu kiz hakediyo diyede birini sevemez ki.o kadar çok sevilmeyi ben hak etmedim mi?
böyle daha doğru bi soru oldu.
işte bu kadar kırıldıktan sonra nasıl tekrar güvenebiliyorlar ben de onu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?