9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yapmazsın biliyorum ama yerinde olsam ben kalkar annemlerin yanına giderim önümüz yaz zaten,havalar nefis olacak, gittiğim yerden bir hat alır eskisini ezer atarım

Hah bak bu hakettim mi soruna kendi verdiğin cevap olsun, herkes birseyler yaşıyor kimse g.tünde buzlu bademle gezmiyor emin ol
özlem demeye çalıştığım o değildi. hastalık ölüm doğun hayatın akışında olan şeyler. evet kimse buzlu bademle gezmiyor. ama benim demeye çalıştığım insanların derdi var da hak ettim mi derken beni kasıtlı üzdüler onu kastettim.

Ya bak klise olacak ama su ozgecan acaba haketmismiydi. Taciz edilip yakilmayi.
Ya da gecen haberlerde cikan 3 yasindaki cocuga tecavuz haberi. Öldü cocuk bagirsak yirtilmasindan. Ve daha bir suru sey. Hepsinr kasitli yapildi yapilanlar.
Bu soruyu sorma artik kendine. Kisir dongu cunku bu. Bi cevabi yok. Olan oldu onune bakman gerek artik.

Bu da hayatın akışı, bu olanda başka birşey değil yani, insanlar birbirini sever birlikte olur ya devam eder ya etmez,devam etmeyenler yeni ilişkilere başlar devam edenler için gene 2 yol vardır ya ömürlük olur ya boşanırlar, evlenenlerin bir kısmının çocuğu olmaz bir kısmı kayın aileden şanslı olur bir kısmı olmaz,bir kısmı parayla sınanır bir kısmı parasızlıkla....bunların hepsi hayat, sadece doğum ölüm değil arada olanlar da hayat

Birçok şey elimizde değil,ha elimizde olmasına bakarsak daha beter zaten durum, sizde ölüm yoktu adam istemedi yeterince, hala da aynı lafları geveliyo sende dinliyosun

şehzadeye sorsam sevmiş, her şeyden çok sevmiş ama olmamış. o kadar sevdiysen neden oldurmadın diyorum beni suçluyor. onun imkanlarını beğenmemişim de yetinememişim de.

o kadar çok sevilmeyi ben hak etmedim mi?

böyle daha doğru bi soru oldu.

Kendime neden ben diye sorduğum durumlar oldu, sonra dedim ki neden olmasın, farkım ne, Hz.İsa koca peygamber bile havarilerinin ihanetine uğramış, Efendimiz keza öyle,farkımız ya da üstünlüğümüz ne

Hastanede yatanlar ölümcül hasta olanlar da bizlere bakıp diyorlardır neden ben neden onlar değil diye

kırılınca geçmiyor işte. bunun çaresi yok. iyileşmekten falan bahsetmiyorum, kırgınlık kalıcı.

Belki doğru insan değildir bir de o açıdan bak, belki senin için doğru insan sokakta bir yerlerde bekliyo ve sen teğet geçiyosun,yıllarca biriyle çıkıp ayrılıp 2 ay içinde başkasıyla evlenen de çok var

işte bu kadar kırıldıktan sonra nasıl tekrar güvenebiliyorlar ben de onu anlamadım.

Ama sen de dün bahsettin bundan, bizi seviyolarsa yanımızda olurlar dedin, sen aynı kişiye tekrar güvenmeye hazırsın, bambaşka bir kişi evet risk ama denenmişi denemekten iyidir

çünkü on senelik arkadaşım dostum sırdaşım aşkım her şeyim bana bunları yaptı. başkası neler yapmaz.

Senin deger verdigini degilde sana deger verenin yaninda olursan, ayni sorunla karailasacagini hic sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…