9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Madem dügünün klas olmasi payvondan bozma olmamasi senin icin önemli. Ki sikayetci olduguna göre önemliymis.
Ozaman dügün umrunda degil niye diyorsun onlara? Simdi onlar senin ne istedigini nasil anlasin ne desin?
Ilk sayfada bile yazmistin ..benim tavirlarim yüzünden onlari istemedigimi düsünmüs annesi diye..

Evet ilk sayfalarda vardı bu,hatta şey vardı bir de eşine dostuna annemle övünüyo mu ne demişti hani okumuş kültürlü dünür diye

Mantıklı değil yani istemeyen insanlar neden bu kadar övünsün o zaman, salon tutsun istesin sandık vs alsın neden yani

Herkes birden değişti, acaba neden ne oldu

babam onlar başından beri sorun çıkarmaya yer aradı o söz falan da hep şehzadenin gönlü olsun diye yapıldı diyor. sorunu çıkarıp duygu sömürüsü yaptılar bu kız bizi istemiyor bu kız bize uymuyor diye.

Ama burda o sorunlari sen cikarmis olmuyormusun mesela salon konusunda?
Salonun nerde olmasi umrumda degil diyorsun insanlara. Ondan sonra onlar kafalarina göre yer tutunca siz ne yapiyorsunuz diye sikayetci oluyorsun? Ben olsam bu kizin kafasi iyi mi diye düsünürüm...
Bir öyle bir böyle diyor derim. Hani umrunda degil di pofuduk?
Sanki sen bastan beri sorun cikarir gibi gözükmüssün belki onlarin gözünde...
Hadi onlar oyuna getirmeye calisti sorun cikardi diyelim. Ozaman sen niye düsüyorsun bu oyuna? Hani salon onemli degil di?

iyi de ben salon için bi şey demedim ki. bana salon tuttuk diyen olmadı zaten babama demişler. ben o konuda ağzımı açmadım. ama benim 1500 kişi misafirim olur deyip 600 kişilik salon tutmak abes buraya da onu yazdım. o salon da gece kulübü diye geçiyor.

o insanlar seni gercekten istemese okadar masrafa girmezler ki.
hem dügün istemiyorum diyorsan onlarin ne tuttugu hakkinda sonradan burda sikayet etmen sacma olmuyor mu`?
veya bu konuyu sehzadeye actin mi ? ailen niye böyle salon tutmus diye`?
gece külübü oldugundan emin misin yahu?
adres ver netten bakalim...

hiçbir masraf yapmadılar ki. gittiyse bi salon tuttuklarında verdikleri gitti. o konuyu konuşacak kadar uzun süre beraber kalmadık sonra zaten.
leylaa diye bi yer tutmuşlar.

beraber kalmadiniz..ama hala iletisiminiz var..yani istesen sorabilirdin sorabilirsin sehzadeye

sen de hic gidip gördünmü salonu acaba? laila gece külübü diye bir yer varmis.. sende netten bakarak bunu gördün herhalde..

ya bak salon benim umurumda değil tamam mı. bizim 1500 sizin kaç dediler 500 dedik tamam birkaç yer var çocuklar baksın karar versin dediler sonra gidip orayı tutmuşlar. 650 kişi yazıyor en fazla. şehzadeye de sorarım.

tamam umrunda degilse sehzadeye söyle herseyinize raziyim evlenelim de madem kopamiyorsun..

Toplamda 2000 kişi, cidden kim var okadar çok merak ettim, bizim 380 falandı galiba,gelmeyen bi akraba yoktu, baban dememiş mi peki e surf biz 500 dedik 650 kişilik yer nasıl olacak Gölbaşından neden vazgeçildi diye

Yani ailende çok pasif, başka zaman olsa tamam ağır olsunlar burunlarından kıl aldırmasınlar derim ama insan şunu bari sorar

Hep onlara giydirdik ama acaba sizde klas mlas derken insanlara tepeden mi baktınız, sana öyle gelmeyebilir birsey demedik de diyebilirsin ama bir bakış bir ima insanları soğutmaya yetti belli

Hatta belki başka size layık olmak adına o kadar attılar oranda ev 2000 kişilik yemekli kır düğünü şu bu diye sonra baktılar ki zaten bizi beğenmiyolar keseyi az kısalım dediler

Benim düğün 2000 kişilikti. Salon tıklım tıklım doluydu. Benim tarafımdan da çok az kişi vardı bi de şehir dışında olduğu için düğün. İş çevreleri geniştir belki. Ya da sıktılar öyle diye

Yani işte sorulurdu neden vazgeçildi ne olacak,olmadı pofuduk kendi arabalarını nisanda ağırlardı düğüne en yakınları gelirdi gibi gibi, 650 kişilik yer tutan kendi 1500 kişisini de epey indirmiş sebep ne yani

Kayınvalide de okumuş değil miydi

daha konuşamadım. bu hafta ankara'da değildi. ne zaman döneceği de belli değil. resmi tatil kavramları yok galiba. konuşunca yazıcam.

Nerde oldugunu nerden biliyorsun? Kendisinden mi?

Bu arada büyü yaptilar bize diye kendini inandirirsan ozaman ne kendi yaptiklarinin farkina varabilirsin üzerinde düsünebilirsin ne de sehzadenin sana yaptiklarini ciddiye alirsin. Kendi iradesiyle yapmadi yapmiyor nasil olsa diye herseyini affedersin.
Kendini kandirirsin. Onun sana söyledigi hakaretleri, seni tinlamamasini ailesine karsi dik durmayasini göz ardi edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…