- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.781
burda makara yapmıyorum yalnız. hayatım kaydı farkındaysan. ne makarası?
Sevgisi bitmiştir pofuduk 10 yıl dile kolay. Tükenmiştir bir şeyler tahammülü azalmıştır. Bu adam seni sevmiyor, en azından rahatını senden daha çok seviyor. Sen de "ama beni seviyor" diye aylardır durumu sürümcemede bırakıyorsun, kesip atman lazımken.iyi de ilk başlarda aynı değildi sonradan bi şey oldu. bilmiyorum işte bilsem bi çözüm bulurdum.
aklında soru işaretleri kalmayacak şekilde konuş. net ol, net olsun.son kez bütün gücümü toplayıp konuşucam. eğer çözüm bulamazsak çekip gidicem.
bu kadar.
Bence de konuşmalısın.
Koca iki insansınız; insan istedikten sonra tutar birbirinin elini, gider bir nikah dairesine, oda nikahı dedikleri şey 5 dakika sürüyor. Çıkarsınız ailelerin karşısına, "Kardeşim biz evlendik, bu saatten sonra şerefiniz bilir" dersiniz. "Imı binim iilim" diye bikbik etmesinin bir anlamı yok; onun ailesinin kabul etmesi bir zor ise senin aileninki iki zor. İki dakika cesur oluverin kardeşim ikiniz de.
Sen de görmüş ol bi'; ak koyun-kara koyun belli olsun.
Biz de öyleydik. Ama sürekli bi arada olunca herşeyi sıcağı sıcağına yaşayınca insanın birbirine olan tahammülü de azalıyo. Şuan o deli gibi sevdiğim adama bakınca tek aklıma gelen kırgınlıklarım. Ne olduğunu ne bittiğini bile unutuyo insan zamanla. Ama o kırgınlık geçmiyo.
Ben sevdiğim adama karşı saygımın sevgimin bitmesini istemiyorum. Aile olmayı beceremedik o kalsın bari elimizde. Birde çocuğumu mutsuzken mutlu yetiştiremem sanırım.
Bi arkadaşıma anlattım. Adam seni aldatmamış, dövmemiş , küfretmemiş bunun için ayrılınır mı dedi. Sanırım yaşanmadan anlaiılacak bi durum değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?