9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ben herifi başka ilde sanıyodum e ankaradaymış madem, arıyorum geliyo da diyosun, birşey mi yedirilecek birşey mi içirilecek neyse artık bozulsun yani büyü ise

yeminle şiştim, kaostan besleniyosun

yani öyle ya adam hadi istemeye gidiyoruz dendiği anda yaparlardı büyüyü bunca tantana olmadan
Birde çok kalabalık gelmişlerdi yanlış hatırlamıyosam. İstemesem ben bi kızı takınırıö mahkeme suratımı kimseyide çağırmam.
Sen bu aileye uyum sağlayamazdın. Çünkü onlar koloni şeklimde dip dibe yaşamayı istiyolar. Çocuklarını piyon gibi kullanmayı istiyolar. Pipisi olan tek evlatlarını da onlardan koparmanı istemediler. seni ailenin içine sokmak istediler baskıyla. Sende giremedin haliyle yeterince. İkinizde dediniz böyle evlilik mi olur diye. Bitti bu kadar. Abuk subuk şeyler aramanın lüzumu yok.
Her dediklerine he deseydin. Bu düğün olurdu. Ha sonra şuankinden mutlu olur öuydun tartışılır.

hem diyeceksin ki nişanı atmayayım diye büyük sandık getirdiler hem de diyeceksin ki beni istemediler, hangisi?

bilmiyorum. beni istediler desem olmuyor istemediler desem olmuyor. nerden tutsam elimde kaldı. iyi değilim artık.

çünkü eski mesajları okudum özlem.
düğün için tarihi o söylüyor, eski evde oturmak istemiyorum ben kiraya çıkarız diyor, anahtar vermeyiz diyor, salonu falan ikimiz seçeriz kimse karışmaz diyor. tarihleri kararlaştıralım da ailelere bildirelim diyor. söz tarihine müdahale etmeye kalktığında annesine bağırıyor biz karar verdik o konu kapandı sen daha neyin derdindesin diyor.
sonra birdenbire bunları o dememiş gibi annem bilir annem öyle istiyor demeye başlıyor. hiçbir şeye karışmıyor beni ailesiyle yalnız bırakıyor.

mantıklı değil. birden oluşu çok saçma.

Büyüyle ilgili düşündüklerimi yazdım, bir önceki sayfada ve bu sayfada var daha da yazmıcam

İnanıyorsan bozdur diyorum tekrar

Bizde eşimle böyle hayaller kurmuştuk. Sonra nişan oldu. Babası düğün burda olacak dedi. Eşim şurası daha güzel dedi. 30 bini sen mi verecen ben vercem düğün burda olacak dediler. Eşim sustu.
Eşya bakıcaz. İlle şurdan olacak en kalitelisi olacak. Diğerleri olursa beş kuruş vermem dediler. Neyse dedik ille şu koltuğu alacaksınız diye tutturmadılar allahtan.
Takı setini birlikte seçeriz diyoduk bi baktık anası almış gelmiş. Ben bunu beğendim değiştirirsenizde analık hakkımı helal etmem dedi. Bu lafın üzerine laf edemedik. zaten takı takmayı sevmem. Düğünde göstermelik takıldı. Mihrim olduğu için gittim değiştirdim.
Bazen öyle şeylerle karşımızda durdular ki tamam demek zorunda kaldı eşim.
Ha bana kalsa para vermezlerse vermesinler zerre umrumda olmazdı. Ama eşim ailesine sırt çevirmeyi göze alamadı. Çünkü malesef benimde eşim tek erkek.
Ben kendi kızıma 1500 liraya aldım gelinliği. Seninkine bi kuruş fazla vermem . Kızımdan ne fazlan var dendi. Kuma mı gidiyorum senin kızına elti mi dedim. Eşim dvreye girdi ne istiyosa ben alırım onada karışmayın diye.
Daha bir sürü örnek verebilirim sana.

anladım.
işte herkesin bu tip sıkıntıları da oluyor aslında ama biz toparlayamadık. beyaz eşya şu marka olsun dediler tamam dedim, o olmasın şu olsun dediler yine tamam dedim, annemler almaya gitmiyor diye küstüler sonra. herkesin böyle sıkıntıları oluyor da insanlar bi şekilde aşıyor. bana dedi ki ya bunları boşver idare edelim her şeye he de geç önemli olan beraber olmamız. her şeye he dememiz de yetmedi.

O zaman ailesi ağır bastı pofuduk, başka alternatif var mı,yani her durumda seni harcayan adam, bize kıydılar deme 15 yaşında sabi değildiniz sevgilin 9 senelik hayat arkadaşın kimse seni harcayan da o şurda bi hemfikir olalım artık

Ha biz bide farklı şehirlerdeydik. Her görüşmemiz olaydı. Bide senin gibi sık sık görüşsek kıyamet kopardı heralde sizde ki gibi. O yüzden dedik sana hep mesafe iyidir diye.
Ayrıca onlarda bi garip ne işi var senin annenin beyazeşyada. Hem tutturmuşun ille şu olacak diye hem gel bak diyosun. Neyine bakacaklar alınacak belli değil mi zaten.

işte onu diyorum zaten. annemler beyaz eşya almaya gitmiyor diye küsüp almamaları da saçma. kasıtlı sorun çıkarır gibi.

dedim ya, sevgisi bitse öyle bakmaz bakamaz.
Peki diğer alternatif ne pofuduk?
Adamın değişti diyorsun. Eğer değiştiyse bir şeyler değişmiş olmalı, değil mi? Büyüyü hacı hocayı geçeceksin. Onlar yalan, hikaye. Değiştiyse artık sevmiyordur.
Ya da en başından beri adam aynıydı sen gerçeği göremedin. Ben oyumu ikinciden yana kullanıyorum.

iyi de ilk başlarda aynı değildi sonradan bi şey oldu. bilmiyorum işte bilsem bi çözüm bulurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…