9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bir donem bende cok stresliydim 17 yasindaydim.
Bi sabah kalktim sag ayagimda bilegimr kadar uyusma karincalanma var. Canimda yaniyo. Gecer diye kalktim dershaneye gittim vs. Baktim gecmiyo agrida dayanilmazhal aldi. Babami cagirdim. Ankarada gitmedigimiz doktor kalmadi.her turlu teste girdim emar emg(berbat biseydi bu) hic bir sebep bulunamadi. Doktorun biri kafayi takti durumuma 1 ay sonunda her gun arayip soruyodu. Agrida azalma var mi yayilma varmi vs. Brnsegeceleri agridan uyuyamiyodum surekli agri kesici icip durdum. Psikiyatriye yonlendirdiler. Bi kac terapi aldim ilacta kullanmaya baslamistim. Bu arada sikinti ettigim sorunda ortadan kalkmisti. 3. Aya dogru bi sabah kalktigimda ayagimda hic bir sorun yoktu.
Psikolojik diyoruz ama onunda nasil ne sekilde kendini gosterecegi belli olmuyo.
Zaman gectikce yukun hafifledikce senin sikintilarininda gececegini dusuniyorum

valla ben de öyle düşünüyordum ama bu şekilde bi insanlardan boğulma ilk defa başıma geldi.
pazartesi misafir vardı onların yanında çok sıkıldım ama böylesi ilk kez oldu.
panik atak nasılmış diye tekrar araştırdım panik bozukluğa baktım hiçbiri değil.
ben de şaşkınım.
ama şimdi biraz daha iyiyim sakinleştim. kimseye de bi şey demedim.

ama yalnız kalmak istiyorum? böyle tek başımayken ölcem gitcem kriz geçircem kimse yardım etmicek gibi kaygılarım yok? ölmekten korkmuyorum? ya kriz geçirirsem diye endişelenmiyorum?

o belki olabilir.

bilmiyorum ki. kapanmamış hesaplar yapılmamış yüzleşmeler yüzünden belki.

doktora da gitmek istemiyorum biliyorum çünkü çok ağır ilaç verecek. ilk gittiğim tanıdık doktora o yüzden götürdüler beni bu olaya karşı olduğu için. bi kere uyuşmaya başlayınca tatlı gelecek bi daha ilacı bırakamayacağım. ondan sonra bitki gibi yaşayacağım. o yüzden istemiyorum.

o hesap hiç kapanmayacak özlem hiçbir şey birbirini tutmuyor. söyledikleri çok saçma. ailesi yalan söylüyor. benden doğrusunu duyunca ailesini gömemiyor kavga ediyoruz.
ben bi ömür ne için harcandığımı bilemeyeceğim.

o belki olabilir.

bilmiyorum ki. kapanmamış hesaplar yapılmamış yüzleşmeler yüzünden belki.

doktora da gitmek istemiyorum biliyorum çünkü çok ağır ilaç verecek. ilk gittiğim tanıdık doktora o yüzden götürdüler beni bu olaya karşı olduğu için. bi kere uyuşmaya başlayınca tatlı gelecek bi daha ilacı bırakamayacağım. ondan sonra bitki gibi yaşayacağım. o yüzden istemiyorum.
öyle bi ilaçla tedavi yöntemi yok. depresyona girdiysen beynindeki kimsallarda da sıkıntı vardır. hem terapi hem ilaç tedavisi olamn gerekiyor. çarpık düşüncelerin var , düşünce sistemini baştan organize etmen gerekiyor ve net yardım almak zorundasın. bitki gibi yaşayacağını kim söylüyor ki ? öyle bir tedavi yöndetmi duymadım ben

bi arkadaş benzer sıkıntılardan gitti on gün kala düğün iptal etti ki babası doktor kızın bilinçli yani, direk lustral xanax dayamışlar kız leyla gibi geziyordu kafa gidikti yani.

O zaman sen böyle yaşayıp gideceksin,ne duymak istediğini de inan bilmiyorum,yani açıkça evet seni istemedik deseler neden diyeceksin,birseyler sıralasalar şu yüzden diye bu sefer o şeyleri düşüneceksin

700 sayfadIR anlamadığın adamın aslında istemediği sensiz olamayacak kadar istemiyor, hani başı ağrıkadar bu iş olacak olsa amenna idi ama başı ağrıdı ve kefeye koyduğunda ailesi ağır bastı,yani bu tek başına bir erkekten vazgeçmek için yeterli bir neden bence, cidden boşa konuşuyoruz diye düşünüyorum geçen 100lü 200lü sayfalara baktım o zaman da yazmışım şimdi de hep aynı şeyleri yazıyorum farklı söyleyecek hiçbir şeyim yok yani

Hesabı sen kapatacaksın 3.şahıslarla konuşmak cevap aramak boşuna çünkü cevapları beğenmeyeceksin

bi arkadaş benzer sıkıntılardan gitti on gün kala düğün iptal etti ki babası doktor kızın bilinçli yani, direk lustral xanax dayamışlar kız leyla gibi geziyordu kafa gidikti yani.
ilk 15 gün evet alışma süreçleri olur ilaçların ve araç kullanmak bile risklidir sonraki süreçte başlıyor. ilaç artı terapi. babsı doktor olduğu için belki gitmiştir. lustaral ve xanax en çok kkulanılan ilaçlar. xanax bi süre sonra azaltarak bırakmıştır zaten. lustara daha çok devam etmiştir.

bilmiyorum ya. sürekli şunu yaptılar böyle dediler diye yalan söylenmiş. annem dese ben de bi acaba mı ki derdim belki. asla bilemeyeceğim.

bilmiyorum ya. sürekli şunu yaptılar böyle dediler diye yalan söylenmiş. annem dese ben de bi acaba mı ki derdim belki. asla bilemeyeceğim.

diyelim onlar çok kötü iğrenç insnalar öyle olsa da bitti. erkek arkadaşın melekti kandırıldı öle olsa da bitti. zaten sen çok kötüsün he rşeyi hak ettin öle de olsa bitti. yani her türlü bitti.
hepimizin cevabını bilmediği soruları var. ben hala neden ilişkim bitti bilmiyorum mesela burdan çok yazmak istemiyorum ama inan bana hepimizin bişiler yaşadık pigme.

Pofuduk boyle yapmaz diyememis mi adam? Ya da gelip niye sana sormamis dediklerinde..
Inanmayi secmis. Decimini coktan yapti o

Back
X