9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ha birde pofuduk gibi aileye yaranmaya da calismisti.
Bana anlatiyordu, mutfak islerini hepsini ben yapiyorum görümcem yan gelip yatiyordu kiymetimi bilmiyorlar benim diye.
E sen yaranmak icin yapiyorsun ki o yüzden sikayetcisin kul köle olmaya ne gerek var icinden gelmiyorsa sirf sevilmek icin. Ona yapma herseyi ozaman dedigimde amaa ben bizim adetlerimizi seviyorum dedi. Eee bu adetleri kendi ailende uygulamiyorsun ki senin huyun bu degil ne sevmesi..ailesine hic öyle hizmet ettigini görmedim bu gibi adetlerle alakasi dahi yok kizin.

Kizin ailesi de birak diyor kiz seviyorum diyor. Kizin askindan ölmedigini ben biliyorum ama o konulara girmek istemiyorum cok. Insan kendi beyninin hapishanesindedir iste. En cok da kendini kandirir. Ne yapiyorsa kendine yapar.

Evet kizlarin nazlisi daha kiymetli oluyor ..ama nazlanmiyorsa da en azindan kendi degerini bilsin sirf insanlara yaranmak adina kendinden ödünc vermesin kendisi olsun. Seni begenen erkek ailesine de begendirir begendiremiyorsa sorun etmez yine evlenir..ben bunu böyle gördüm böyle biliyorum. Zaten aileler eninde sonunda kiyamiyor kabulleniyor er ya da gec..

Benim bi arkadaş hamile kalmış sevdicekten, adamla da ayrılmışlar o ara, dönecek dönemiyo ne yapsam ne etsem derken vay helalleşcem vay hatrı var diye diye oğlanın anasına ve kardeşine duyurdu gebeliği, sonra da kaçarak evlendi, kv evine geçti oturdu düğün yok ev yok, soran olmuş ben zaten gelinlik giymek istemiyodum demiş

Benim kardeşim ne laflar saydı kıza,annesine,küfür yani laf değil bununla da övünmüyorum elbette ama o kız evlenip gayet annemle de oturacak yani,ben anlamıyorum b.kunda boncuk mu var bu adamların ya da bizler mi aşkı bilmiyoruz

daha önce birinden bahsetmiştim, 5 aylık hamile, kayınvalidesiyle evi birleştirdiler diye, işte o kızdan bahsedicem önce. kuzenim kendisi.

bunlar 2010 yazında çıkmaya başladılar sanırım, 2011 sonbaharında sözlendiler.
sülalede kıyamet koptu. çocuğu tanıyorlar çünkü. teyzeler kıza küstü içimize kimleri katıyor diye. ben çok bilmiyorum o kısımları, bu çocuğun anne tarafının namus kavramı zayıfmış diyeyim kibarca. kızın annesi babası pek bi şey demedi, kızın annesi bi tek maddi durumları kötü sıkıntı yaşarlar diye endişelendi. dünürlerin arası iyiydi yani.
diğer teyzeler demediğini bırakmadı. kız en son bana dedi ki, bak uluorta konuşuyorlar kırılıyoruz, ben söylersem ağır konuşurum sen söyle, hepsinin çocuğu mutlu olmak için evlendi kaçı mutlu? herkes mutlu olmak için evleniyor ama bilemiyorsun işte, millet mutsuzluktan ölüyor, bıraksınlar da bari kendi mutsuzluğumu seçeyim.
2013te evlendiler. sözle düğünün arası o kadar uzadı diye bile laf oldu, hepsine kulak tıkadılar. çocuk şimdi teyzemlerle görüşmek istemiyor, kız da onu zorlamıyor çünkü kınada bile kızı vazgeçirmeye çalıştılar.
o çocuk var ya, o yok haliyle on tane bilezik taktı, kredi çekti eşyasını aldı. borcu bi şekilde öderiz ama karımın içinde hiçbir şey kalmasın dedi.
ben yeni sözlüydüm, 2014 kışında düşük yaptı.
ve tek üzüntüleri bu oldu biliyor musunuz? sadece maddi sıkıntı çektiler.
şimdi hamile, işten çıktı, kayınvalidesiyle evi birleştirdi.
kayınpederinden sıkıntılı bi tek. o da kayınvalidesini üzüyor diye. başka hiçbir şey yok.
ve bu kızı herkes vazgeçirmeye çalıştı. nikahtan sonra bile. kınada bile. mutsuz olur diye.
bizim sülalede mutluluktan aklını çıldıran bi o var ama.

bi de kardeşimden bahsedeyim.
sevgilisine ben de çok bayılmıyorum. yani kızla herhangi bi sorunum yok ama bayılıyor da değilim.
çok para harcıyorlar mesela, tavırları çok rahat, bence mutsuz olurlar.
ama kardeşim mutlu. o zaman bana ne.
kıza çok pahalı hediyeler falan alıyor, baba parasıyla gereksiz, ama ağzımı açıp bi şey demiyorum.
görümcemin abim bana sigara almıyor sana alıyorsa burayı başınıza yıkarım dediği geliyor aklıma, ki sevgilim çalışıyordu. ki bana sigara da almıyordu. kendi incinmişliğim geliyor aklıma bi şey demiyorum.

yani demeye çalıştığım şu, bilemiyoruz. kendimizce bazı şeyleri yargılıyor kanaat getiriyoruz ama bilemiyoruz.

herkesin mutlu olma ölçütü farklı çünkü. evet kuzenimin maddi sıkıntısı var, evet çocuğun teyzelerinin adı çıkmış, evet çocuğun babası çok sorumluluk sahibi bi adam değil, ama o kız o evde babasının evinde görmediği değeri görüyor. teyzem bi evleri bile yok diye sızlanıyordu bi gün, ben oturdum ağladım benimkilerin 8 tane evi vardı da ne oldu dedim.

bilemiyoruz ki mutluluk nerde.

daha önce birinden bahsetmiştim, 5 aylık hamile, kayınvalidesiyle evi birleştirdiler diye, işte o kızdan bahsedicem önce. kuzenim kendisi.

bunlar 2010 yazında çıkmaya başladılar sanırım, 2011 sonbaharında sözlendiler.
sülalede kıyamet koptu. çocuğu tanıyorlar çünkü. teyzeler kıza küstü içimize kimleri katıyor diye. ben çok bilmiyorum o kısımları, bu çocuğun anne tarafının namus kavramı zayıfmış diyeyim kibarca. kızın annesi babası pek bi şey demedi, kızın annesi bi tek maddi durumları kötü sıkıntı yaşarlar diye endişelendi. dünürlerin arası iyiydi yani.
diğer teyzeler demediğini bırakmadı. kız en son bana dedi ki, bak uluorta konuşuyorlar kırılıyoruz, ben söylersem ağır konuşurum sen söyle, hepsinin çocuğu mutlu olmak için evlendi kaçı mutlu? herkes mutlu olmak için evleniyor ama bilemiyorsun işte, millet mutsuzluktan ölüyor, bıraksınlar da bari kendi mutsuzluğumu seçeyim.
2013te evlendiler. sözle düğünün arası o kadar uzadı diye bile laf oldu, hepsine kulak tıkadılar. çocuk şimdi teyzemlerle görüşmek istemiyor, kız da onu zorlamıyor çünkü kınada bile kızı vazgeçirmeye çalıştılar.
o çocuk var ya, o yok haliyle on tane bilezik taktı, kredi çekti eşyasını aldı. borcu bi şekilde öderiz ama karımın içinde hiçbir şey kalmasın dedi.
ben yeni sözlüydüm, 2014 kışında düşük yaptı.
ve tek üzüntüleri bu oldu biliyor musunuz? sadece maddi sıkıntı çektiler.
şimdi hamile, işten çıktı, kayınvalidesiyle evi birleştirdi.
kayınpederinden sıkıntılı bi tek. o da kayınvalidesini üzüyor diye. başka hiçbir şey yok.
ve bu kızı herkes vazgeçirmeye çalıştı. nikahtan sonra bile. kınada bile. mutsuz olur diye.
bizim sülalede mutluluktan aklını çıldıran bi o var ama.

bi de kardeşimden bahsedeyim.
sevgilisine ben de çok bayılmıyorum. yani kızla herhangi bi sorunum yok ama bayılıyor da değilim.
çok para harcıyorlar mesela, tavırları çok rahat, bence mutsuz olurlar.
ama kardeşim mutlu. o zaman bana ne.
kıza çok pahalı hediyeler falan alıyor, baba parasıyla gereksiz, ama ağzımı açıp bi şey demiyorum.
görümcemin abim bana sigara almıyor sana alıyorsa burayı başınıza yıkarım dediği geliyor aklıma, ki sevgilim çalışıyordu. ki bana sigara da almıyordu. kendi incinmişliğim geliyor aklıma bi şey demiyorum.

yani demeye çalıştığım şu, bilemiyoruz. kendimizce bazı şeyleri yargılıyor kanaat getiriyoruz ama bilemiyoruz.

herkesin mutlu olma ölçütü farklı çünkü. evet kuzenimin maddi sıkıntısı var, evet çocuğun teyzelerinin adı çıkmış, evet çocuğun babası çok sorumluluk sahibi bi adam değil, ama o kız o evde babasının evinde görmediği değeri görüyor. teyzem bi evleri bile yok diye sızlanıyordu bi gün, ben oturdum ağladım benimkilerin 8 tane evi vardı da ne oldu dedim.

bilemiyoruz ki mutluluk nerde.

Herkesin ölçütü farklı ama belli şeyler de geneldir benim kardeşim müstakbel kV sine küfür etti o ona beddualar saydı neler neler oldu şimdi burdan sağlıklı birsey çıkması mümkün mü, aşırı alımsız olmak lazım yani sünger çekmek için

Bak kuzenin ne şanslı oğlan herseyi yapmış ne güzel dimi

aynen. kimse beklemiyordu her şey içinde kalır falan diyorlardı.
belli olmuyor bazen.
senin kardeşin durumunda amcamla yengem var. yenge tokatlı. küfürler beddualar sofra devirmeler çekip gitmeler sonra babaannemle barışırlar canım cicim. annemi de o yüzden sevmezler laf kaldırmaz diye. yengem gibi arsız olsa mis gibi geçinirler halbuki.

bak bize göre değil ama onlar da mutlu işte.

karışık şeyler bunlar.

pigme konuna ara ara bakıyorum ama mantık çerçevesine oturtamıyorum. sen kutulmak istiyor musun bu adamdan da bu kötü durumdan da yoksa bu şekilde olmak iyi mi hissettiriyor

kurtulamayacağımı kabullendim acımı içselleştiriyorum belki de.
ya zaten bir anda unutmanı yol almanı kimse bekleyemez senden belki aynı şeyler ama. hiç bir ikelilde iletişime geçme sosyal ağlardan stalklama ve kendini sev. işe başla gez dolaş. sen fazla dramatize etsen de hepimiz ayrıldık herkes ayrılıyor ama bir şekilde devam ediyoruz etmek zorundayız

ya zaten bir anda unutmanı yol almanı kimse bekleyemez senden belki aynı şeyler ama. hiç bir ikelilde iletişime geçme sosyal ağlardan stalklama ve kendini sev. işe başla gez dolaş. sen fazla dramatize etsen de hepimiz ayrıldık herkes ayrılıyor ama bir şekilde devam ediyoruz etmek zorundayız

Evladını kaybeden bir kız var burda, Haksever nickli,evladı ellerinden kayıp pencereden düşmüş saf acı ondan başkası olamaz heralde

Evladını kaybeden bir kız var burda, Haksever nickli,evladı ellerinden kayıp pencereden düşmüş saf acı ondan başkası olamaz heralde
Allahım sabır versin :(

sen pofuduk için elinden geleni yapıyosun ama bişiler olmuyor. rehber öğrtemnim bende 5 yıldır öle hikayelere şahit oldum ki. istismar , tecavüz vs aşk acısı kenarda kalıyor. tabi ki zor bi durum ama geçiyo

annemle gezmeye gittim bugün. yabancı ortam da değil tanıyorum herkesi. ama ağlaya ağlaya kaçtım geldim.
bak tek başıma gezersem sorun olmuyor. avmye çarşıya falan gidiyorum. ama insanlar bana hal hatır bile sormasın. üstüme üstüme geliyor gibi oluyor.
panik atak değil hayır. eledik onu.

annemle gezmeye gittim bugün. yabancı ortam da değil tanıyorum herkesi. ama ağlaya ağlaya kaçtım geldim.
bak tek başıma gezersem sorun olmuyor. avmye çarşıya falan gidiyorum. ama insanlar bana hal hatır bile sormasın. üstüme üstüme geliyor gibi oluyor.

Panik bozukluk olabilir

herkesin onunla ilgili mi bişiler ima ettiğini düşünüorsun. ben aşk acısı çekerken normal çevremle çok az görğştüm ister istemez herkes soruyordu yeni çevre edinmiştim. deli gibi işte çalıştım , gezdim ve diyet yaptım :))
her zaman kenmizi sevmemiz kolay olmuyor ama sevmek zorundaız. kimse için olmasa bile anan baban iç,n onlara üzülüyorum ben

yok onunla ilgili konuşmaları da değil. insanlar kendi hayatlarından kendi sıkıntılarından bahsediyor bana birden geliyorlar. panik bozukluk olsa agorafobi olur ölüm korkusu olur. yalnız kalmazsam delirecekmişim gibi geliyor. ofiste de sırf yalnız kalmak için tuvalete kaçtığım olurdu. insana tahammülüm yok. ama tanımadığım sürece rahatsız olmuyorum.

yok onunla ilgili konuşmaları da değil. insanlar kendi hayatlarından kendi sıkıntılarından bahsediyor bana birden geliyorlar. panik bozukluk olsa agorafobi olur ölüm korkusu olur. yalnız kalmazsam delirecekmişim gibi geliyor. ofiste de sırf yalnız kalmak için tuvalete kaçtığım olurdu. insana tahammülüm yok. ama tanımadığım sürece rahatsız olmuyorum.
o zaman yeni iişe başla ve yeni çevre edin. insanlar bahsedeck dertlerinden. pigme psikologa gitmiş miydin ?

hemde senelerce cocuk ozlemiyle tedavi gordukten sonra gelen bi bebek. Daha bir bucuk yasindaydi zeynep. Haksever hamileydi. Birde ihmalden sorusturma baslatildi.
Daha beter ne olabilir ki.
Kizim dogduktan sonra anladim bende gercekten. Kimse beni onun kadar mutlu ya da mutsuz edemez.

ilk hastalandığımda gitmiştim. motor becerileri tekrar kazanabildim ama taşikardiye çare bulamadım.
teşhisi hiç sormadım ama depresyon bazen öfke şeklinde de seyredebiliyor demişti.

Back
X