9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

sen aileni ez geç oldu mu? ben de ezmezdim o da ezmiyor. bu kötü bi adam olduğu anlamına mı geliyor?

ben seni tekrar ailemin karşısına çıkaramam dedi.

anasına çok laf etmişim.

hala annem teyzem diyor.

Anneyi geç teyze var daha

ben konuşuyormuşum da o yüzden. kim yazsa yazıyor yani. kadın olsa kevaşe olurdu.

Sen bile kevaşe demişken biz kimseyi bi yere sokmuyoruz bence

başımıza ne geldiyse merasim yüzünden geldi, gel hepsini bırakıp gidelim, iki imza iki göz oda iki çekyata bakar dedim benim düğünümü bekleyen insanlar var ben bu sorumsuzluğu yapamam dedi.

bi de zehirlendim sanırım belirtiler aynı veya bünye çöktü, yazamazsam kusura bakmayın.

Benim düğünümü bekleyen insanlar var ne demek yaa

babam telefonda numaranı görmüş artık görüşmeyelim evde olay çıkacak dedi. illa açık açık mı yazayım?

Açık açık mı yazayım kısmını anlamamıştım zaten, ayıp birsey değil ki süt oğlan olduğunu biliyoruz zaten,en azından temelli yere kesin ailesi birsey dediden daha inandırıcı bu somut ifade

öyle demek ki. anlamıyorum artık ben.
ki üstelik annemin numarasıydı. kendi numaram da değildi. pofuduk seni hala niye arıyor demişler cevap verememiş. çok sinirlendim detay sormadım.

Cevap vermemiş.
Ve-re-me-miş

yok ben onu anlıyorum da iyi bi eş olamaması iyi bi insan olmadığı anlamına gelmiyor onu anlatamıyorum. adamı resmen itin götüne sokup bıraktılar sıra babama geldi arada annemi de harcadılar. yeter.
Ya kimse kotu vicdansiz demiyo ki kimseye. Ama ortada bi yanlis var pofuduk ailende de var arkanda saglam duramadilar. Sende de var sehzadede de var ailesinde de var. Iyi bi insan olmalari bu gercegi degistirmiyo.
Yapilan yanlislar bu gun bunlari konusmamiza sebep

sen aileni ez geç oldu mu? ben de ezmezdim o da ezmiyor. bu kötü bi adam olduğu anlamına mı geliyor?

Bana diyosan ben ezmek zorunda kalmadım yeterince kararlıydık, senin adam.kararlı değildi

Bu mantıkla bakarsan ailesi seni istemedi diye kötü insanlar mı diyeceğiz

erkek kardeşim var. elin kızı için anamı babamı ezse şahsen ben üzülürdüm niye böyle oldu diye. o yüzden çok bastıramam aileni sil diye. vebalinden korkarım.

ailesi beni istemedi diye değil yalan söylediler diye kötü insanlar. istiyormuş gibi yapıp arkamızdan iş çevirdikleri için. bana pofuduğum kızım canım deyip sevgilime pofuduk ne dedi diye anlattıkları için.

erkek kardeşim var. elin kızı için anamı babamı ezse şahsen ben üzülürdüm niye böyle oldu diye. o yüzden çok bastıramam aileni sil diye. vebalinden korkarım.

Ha senin mantığın da buysa o zaman ailesi şöyle ailesi böyle deme, sen de bi el kızısın neticede onlara göre

Anlamadığın hikaye düzgün gitse kimse kimseyi silmek zorunda kalmayacak zaten, bir dolu evlilik kör topal aile ilişkileri de olsa yürüyo,vebalden korkuyosan anneye görümceye mesaj da atma dediklerin celisiyo

Hani ailesini silsin diyemem vebalinden korkarım diyen kız modeli yüreğine taş basar oturur sen ev basmaktan bahsettin kaç kere

ailesi beni istemedi diye değil yalan söylediler diye kötü insanlar. istiyormuş gibi yapıp arkamızdan iş çevirdikleri için. bana pofuduğum kızım canım deyip sevgilime pofuduk ne dedi diye anlattıkları için.

Adam senin ne diyip ne diyemeyeceģini bilmiyo mu, demez yapmaz ya da yaptı ise sebebi vardır diyemiyo mu,aileyi silmesin de hak savunmak bir erdemdir yani

öyle şeyler değil özlem ya.
annemin evine habersiz gitmem evlenince diyorum mesela, gidip diyorlar ki evlenince benim evime habersiz gelmeyin dedi. bu konudaki net düşüncem bu evet sevgilim de biliyor zaten. oha bu kadar açık söyledi mi bunu diyor. bunun gibi anlam kaydırmaları. annem bizim evin anahtarını istemez diyorum ev benim anahtarını size vermem dedi diyorlar. evet tartışırken sevgilime böyle söylemişliğim var ama anasına böyle demiyorum. sevgilim de haklı olarak düşüncen doğru olabilir ama tarzın yanlıştı diyor. bunları da yeni yeni konuşuyoruz çok fazla şey olmuş bazı şeylere hiç sıra gelmemiş.

onların eve herkes teklifsiz davetsiz gittiğinden sorun olmaz. çatışmanın kökü burdaydı zaten.

doktora beraber gitmeyi teklif edeceğim.

Bu aile seni süreç içinde istemedi pofuduk kafana yatsın ya da yatmasın,bu işi bozacak adam ta baştan sandık mandık almaz istemeye gelmez o kadar eşine dostuna duyurmazdı, büyü diyorsan ta o zaman yapardı,ailesi baskı yaptı ezdi diyorsan o zaman yaparlardı kızı istemiyorum istemeye de gitmiyorum det çekilirleri kenara, adam o zamanda ailesine rest çekemezdi sonuçta

Baktılar uygun bulmadılar belki kültürel belki huyun suyun artık neyse onlara uymadı

Back
X