- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.101
Sülalesi benden düğün bekliyo diye sevdiği kadını harcayan adama helal olsun yürü.erkek.denmez heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben seni tekrar ailemin karşısına çıkaramam dedi.
anasına çok laf etmişim.
hala annem teyzem diyor.
ben konuşuyormuşum da o yüzden. kim yazsa yazıyor yani. kadın olsa kevaşe olurdu.
başımıza ne geldiyse merasim yüzünden geldi, gel hepsini bırakıp gidelim, iki imza iki göz oda iki çekyata bakar dedim benim düğünümü bekleyen insanlar var ben bu sorumsuzluğu yapamam dedi.
bi de zehirlendim sanırım belirtiler aynı veya bünye çöktü, yazamazsam kusura bakmayın.
babam telefonda numaranı görmüş artık görüşmeyelim evde olay çıkacak dedi. illa açık açık mı yazayım?
öyle demek ki. anlamıyorum artık ben.
ki üstelik annemin numarasıydı. kendi numaram da değildi. pofuduk seni hala niye arıyor demişler cevap verememiş. çok sinirlendim detay sormadım.
Ya kimse kotu vicdansiz demiyo ki kimseye. Ama ortada bi yanlis var pofuduk ailende de var arkanda saglam duramadilar. Sende de var sehzadede de var ailesinde de var. Iyi bi insan olmalari bu gercegi degistirmiyo.yok ben onu anlıyorum da iyi bi eş olamaması iyi bi insan olmadığı anlamına gelmiyor onu anlatamıyorum. adamı resmen itin götüne sokup bıraktılar sıra babama geldi arada annemi de harcadılar. yeter.
sen aileni ez geç oldu mu? ben de ezmezdim o da ezmiyor. bu kötü bi adam olduğu anlamına mı geliyor?
erkek kardeşim var. elin kızı için anamı babamı ezse şahsen ben üzülürdüm niye böyle oldu diye. o yüzden çok bastıramam aileni sil diye. vebalinden korkarım.
ailesi beni istemedi diye değil yalan söylediler diye kötü insanlar. istiyormuş gibi yapıp arkamızdan iş çevirdikleri için. bana pofuduğum kızım canım deyip sevgilime pofuduk ne dedi diye anlattıkları için.
evi basınca konuşucam bıçaklamayacam.