9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ya bak anlatayım o zaman.

20 kasımda sözlendik biz. ekim sonu babası demiş ki nişan için bize 100 kişi ayırın. gittik 200 kişilik salon tuttuk.

daha sonra tam anlamadım orayı ama şehzadenin bildiği onlar nişan için 200 kişi istemiş biz 150 demişiz. ama sonradan 100 demişiz. bu konuşma ikimizden de habersiz yapıldığından biz kalakaldık.
pigme bunların hiç bi önemi yok o dedi bu dedi git dedi al dedi hepsi boş. kısmet değilmiş de geç ya. ilk ayrılan sen değilsin

ben de onu diyorum. başından beri amaç buysa niye sülaleni toplar istemeye gelirsin istiyormuş gibi görünürsün? madem amacın bu işi bozmak istemiyorum de çekil. ha hem oğluna elimden geleni yaptım imajı verecek hem kazanı alttan karıştıracak hiç mi allah korkusu yok? hayır bi de oğullarını öyle çok umursayan insanlar değiller ki. istemiyorum deyip kesip atsalar sanki her şeyi bırakıp benimle gelecekti.

olan bana oldu onu diyorum. mal gibi hayal kurdum hazırlık yaptım. ziyan olacağını biliyorlardı. bi insan bu kadar kötü olamaz kabul edemiyorum.

ya kadın nişan için kendine elbise bile almadı. nişandan bi hafta önce hangisini giyeyim diye bana 4 tane mini elbise gösterdi. hepsini daha önce başkasının düğüne falan giymiş. benim söz elbisem bile daha ağırdı.

ve ben o zaman bile anlamadım mal gibi nişanı umursamıyorlar sandım.

sehzadecigin üzerinde düsünsen cevaplari alirdin simdiye dek. ama sen ailesine odakli ve onlarda hata aradigin icin bir gram ilerliyemiyorsun.. yani yanlis yerde hata ariyorsun :)

ben nesini anlatamıyorum bilmiyorum ki.
ben bu adamı tanıdığımda 17 yaşındaydık. diyorum ki son zamanlarda yaptıkları normal değil. ciğerini biliyorum ben onun. her bakışını her kaş çatmasını biliyorum. bana hoşlanıyorum diye anlattığı kızı aslında beni kıskandırmak için anlattığını biliyorum çünkü ben de ona yaptım yemedim demek istiyor. bana git derken gözlerini kaçırışını görüyorum ağlarken saklamaya çalışmasını biliyorum. her hareketini biliyorum. bu kadar üstüme gelince mesaj attım anında aradı hiç şaşırmadım sanki hiçbir şey olmamış gibi konuştu sonra mesaj atmadı ama gece otele gidince arayacak onu da biliyorum. bana hayır demeye gücü yok ailesine gücü yetmiyor onu da biliyorum. benim kadar cesur olmaması sevmediği anlamına gelmiyor. lan benim babam annem için dünyayı yıkar da dedem anneme laf edince gık diyemiyor en cesuru bu bi de. kaç senedir tanıyorum ben bu adamı. öyle kötü biri değil. benden daha merhametli bi kere yaşlılara çocuklara kıyamaz benim o kadar acımam yoktur. benden daha çok hatır gönül bilir ben pek affedici değilim.
son zamanlardaki tavırları normal değil. artık sevmiyor da diyemem.
bilmiyorum iyice karıştım düşünmem lazım. hatta teklifi kabul ettirmem için bastırmam lazım.

Valla en cesuru bu değil kusura bakma normalleştirme deden annene ne hakla rencide edici birsey diyebilir, en cesuru baban değil yani o bil de,baştan beri babam konuşursa babam elini masaya vurursa dedin ama vuramadı yani, başkası olsa ne seni o kadar sık o eve gönderirdi ne de onlara bu kadar yumuşak davranırdı

Sen son kez konuşmaya gidiyorum demedin mi yahu, bitti artık bitti demedin mi,gerçi o zamanda bitmemistir dedim ya neyse,e takılın durun madem böyle çok büyük aşk yaşayan kavuşamayan aşıklar 30a merdiven dayamış kişiler kıydılar onlara...

senin bu dediklerin hep kendi algilayisin..ve senin alginin pek normal oldugunu düsünmüyorum.
adam sana hoslandigi bir kizi anlatiyor ve sen kiskandirmak icin yapiyor diyorsun..sasirdim vallahi..yaa kiskandirmak icin demiyorsa? nasil emin olabilirsin yahu
hem nezaman hoslandigi bir kizi anlatti? bu son bir yil icerisinde mi?

ben ona başkasından hoşlanıyorum dedikten sonra. beni kızdırmaya çalışmasıyla ciddi olmasını ayırabiliyorum.

Allah askina bir psikologa git pofuduk.. benim bile sinirlerim bozuldu artik bu sacma sapan konu yüzünden..

Senin anlamadigin ne biliyo musun. Iyi bi sevgili olmak iyi bi es olmayi gerektirmiyor

yok ben onu anlıyorum da iyi bi eş olamaması iyi bi insan olmadığı anlamına gelmiyor onu anlatamıyorum. adamı resmen itin götüne sokup bıraktılar sıra babama geldi arada annemi de harcadılar. yeter.

Back
X