9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Şu hayatta ısrarla iyimser olduğum tek konu bu adam ha,hala bi yol olacağına inanıyosun,benden düğün bekleyen insanlar var diyen adam bu yahu, artık hangi mahlukatın neresine sokuyorsak ziyadesiyle haklıyız

Anne neyse diyelim teyze ne

işte kabul ettirmem gerekiyor.

ya onların hepsi aynı evde sayılır değişikler biraz. bizim gibi aile bağları kopuk değil tamam mı.

Pofuduk bu hikayede birileri birilerine yalan atmissa o da senin kendine yalan atiyor olmandir en fazla..
Komedi gibisin. Hala neyi cabaliyorsun:KK70:..yok aile baglari baskaymis ..ailesini ezmiyormus..eee seninle görüsmedi mi? ezmis iste seninle öpüsmek koklasmak adina ezebiliyormus ailesini. evlenince mi ezmis oluyor sadece..bu nasil bir sacmalik. neyin kafasini yasiyorsunuz ...

ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?

ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?

hey gidi günler hey :KK70:

Olması gereken kızın ağır ve nazli olmasi, bence yani, eski kafalıyım ben biraz bu konuda,gelecekler isteyecekler kız tarafı düşünecek kız süzülecek nazlanacak 10 sene çıksa da bu böyle 3 ayda evlense de bu böyle
Bizim adetlerde de kızı 3 4 kere istemesi gerek erkek tarafının. Hatta çok eskiden daha fazlaymış. Ben de gelenekçiyim sanırım bu konuda.. Kız evi naz evi

Son yazılanları okudum da, bu ısrarla vazgeçmeyişin, bazı şeyleri görmek istemeyişin insanı hayrete düşürüyor. Beraber psikologa mı gideceksiniz? Adamda ne gibi bir problem var ki? Ben belki üstüme vazife değil ama problemi sizde görüyorum. Adam işinde gücünde çalışıyor,ediyor ne bileyim o kadar yüz göz olundu, olmayacagını biliyor, ailemin önüne çıkaramam diye söylüyor, düş yakamdan diyor. Ama sen hala ailesi, ziyan etti felan diyorsun. Sosyofobik gibi bulunduğun ortamdan kaçma isteği duyuyorsun. Çalışamıyorsun, ne biliyim ya. Adam seçimini çoktan yapmış, bi farkına varamadın

ölseydim de kurtulsaydım. herkese ayak bağı oluyorum.
haklısınız ne diyeyim, onun hayatını düzene koymasına izin vermiyorum, anamı babamı diktim başıma huzur bırakmadım.
ölüsü olan bir gün ağlar neticede. her gün ağlayacaklarına...

haklısınız ne diyeyim, onun hayatını düzene koymasına izin vermiyorum, anamı babamı diktim başıma huzur bırakmadım.
pigme sen acilen git terapiste bitkiselk hayat şu bu dyorsun ya öyle olman imkansız bile olsa olsan daha iyi olur. biz savci diiliz sana yardımcı olunmak istendiğinde hala onu koruyorsuni neyine koruyorsun? adam istemiyor ya bu kadar zor mu anlamak

offf kendini kandirmaya kendine drama yaratmaya devam et bakalim nereye kadar..
zavalli pofuduk dememizi bekliyordun sanirim.
senin acinacak durumun yok ki. kendi acini kendin yaratiyorsun...bizim ne dedigimiz umrunda bile degil. kimsenin ne dedigi umrunda degil cocuk bile def etmis seni ona bile inanmiyorsan bize bile inanmazsin. kendi bildigini okuyorsun sadece.
cocugun ailesine bile kendini acindiriyorsun ..ölüyorum diye..iyi cözmüsler ruh halini de yememisler muhattap bile olmuyorlar biz hala laf anlatmaya calisiyoruz sana.. senin gibiler ölmez anca öldürür tavirlariyla insanlari ama aile akilli cikti ..kurbanlik deve kesmislerdir kurtulduk diye Allah bilir..bende kendimi daha fazla yormiyacagim..senin yardima ihtiyacin yok ya sen haklisin ya.. bunca insan yanlis bir sen hakli.. büyüyü cözdürürsün artik ne diyeyim :KK51:iyi uykular

İllallah geldi adama değil mi?
Kendine acımayı bırakmayan insan aciz olmaya mahkum olur... Git ruh ve sinir hastalıklarına ve yatılı tedavi gör.

acaba niye böyle oldu di mi?
ben kendi kendime gelin güvey olmadım sonuçta. ne zaman arasam benimle eskisi gibi konuştu, ne zaman buluşsak bana eskisi gibi baktı, ne zaman yazışsak eskisi gibi plan program yaptık. sonra küt diye babam öğrendi dedi görüşmeyi kesti.
tek suçlu benim di mi?

acaba niye böyle oldu di mi?
ben kendi kendime gelin güvey olmadım sonuçta. ne zaman arasam benimle eskisi gibi konuştu, ne zaman buluşsak bana eskisi gibi baktı, ne zaman yazışsak eskisi gibi plan program yaptık. sonra küt diye babam öğrendi dedi görüşmeyi kesti.
tek suçlu benim di mi?
Sen onu aradın, sen görüşmek istedin , sen hep sen... Gerçeklik kavramın bozuldu diyoruz, sana öyle gelmiştir. Adam tahammül etmiştir belki, bir de böyle düşğn

Back
X