- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.261
Teyzenin kocası yurtdışında canım hem akraba hem ayak işini yaptıracak en sevdikleri damat işteBen hepten yanlis anlamisim :)
O zaman anasi buyu isine kadar vardigini bilmiyo olabilir cidden. Ogrense tepkisi ne olur acabaTeyzenin kocası yurtdışında canım hem akraba hem ayak işini yaptıracak en sevdikleri damat işte
Cok gecmis olsun ust uste gelmis. Muhim bisey degildir umarim
Hastasın biliyor musun? / hastasın biliyorsun değil mi?hem de yan komşu. hem de alt katta kendi dairesi var.
Bedenen demiyor ruhen diyor sevilhasta değilim de sen birkaç kere daha söylersen olabilirim. 40a az kaldı.
Gördüğüm psikoloji dersleri sebebiyle ben bu ithamda bulunabilir miyim peki izin var mı?onu anladım.
insanlara bu tip ithamlarda bulunmanın çok çirkin olduğunu kimse söylemedi mi?
Bizde birşey demeyiz o halde zaten doktorun sana yardımcı olacağına inanmıyorsun sana büyü bozmayı bilen birileri lazım o kadarsanmıyorum. etik değil. psikiyatr bile hasta özellikle sormadıysa teşhis söylemiyor.
ben varım anadolu yaksının en ücrasından .Son 1 haftadır benim de hayatım berbat iş hayatı sağlığım aile durumum...kardeşim kaza yaptı ölümden döndü gözümde genetik bir sıkıntı çıktı en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerekiyo iş hayatım şarja sardı
İstanbulda kim vardı aramızdan
geçmiş olsun özlem sıkıntı neymiş ?Valla mühim tayin açıklanmadı daha beklemeye zamanım yok 1 haziranda ankaraya gidicem ordan istanbula,istanbul cerrahi merkezi varmış sinan Göker diye bi doktor onunla.görüşücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?