9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

söylemeye çalışıyorum ama inanmıyor. ne kadar daha uğraşabilirim bilmiyorum.
benim kafam etki altındayken hiç yerinde değilmiş, şimdi fark ediyorum. o yüzden sabretmeye çalışıyorum.

Bu konu niye bukadar fazla uzamiis.?Digerleri gibi terkedilme konusu altiustu..
Bu kizin ayricaligi ne "sorarim size?

burcu yoklamadan ben yazayım.

iyi sayılırım. süreç devam ediyor, henüz tamamen bitmedi. bazen kötü hissedebiliyorum ama genel olarak toparlıyorum.

neyin ne olduğunu bilince bazı şeyler daha da anlamlanıyor. hediyelerimi o yüzden geri gönderttiler mesela. onların evine yemek yiyip gidince o yüzden o kadar olay çıkardılar. öğrendim sandılar.

başımıza gelenler de o yüzden. ikimizin başına da sadaka vermelik olaylar geldi. hala geliyor. genel olarak üzerimizde bi uğursuzluk var elimizi neye atsak kuruyor. daha hafta sonu bi araba daha gitti.

evden ayrılmaya karar verdim. gidiyorum. yeterince zarar verdim. maddi manevi yeterince tükettim. bensiz daha iyi olacaklar.

şehzadeyle karşı karşıya konuşmadım hiç. annemin kadınla konuştuğu ve bana söylemediği bazı şeyleri öğrendim. 5 yıldır o kız ailemize uymaz ayrıl diyorlarmış şehzade vazgeçmemiş. başka çareleri kalmamış. şehzadeye ailesinin bunu gerçekten söyleyip söylemediğini sordum ondan beri cevap yazmıyor. bi de il dışında yine bu hafta.

onunla ilgili ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. karar veremiyorum. kafam karışık. söylemeye çalışarak çok mu acımasız davrandım bilmiyorum. evet bütün kanıtlar ortada ama ailesine nasıl kondurur ki insan bunu? ben bile kayınvalidem değildir ona da yapmışlardır ondan öyle olmuştur diye kendimi kandırmaya çalışıyorum. o nasıl kabullenebilir ki?

inandığım bu değil olan bu. ben böyle şeylere inanmazdım ki. kadın anneme ikimizin arasında geçen annemin bilmediği konuşmaları anlatmış annem böyle böyle demişsin dedi yoksa yine inanmazdım. o inanmadan onunkini nasıl bozdurucam? yaptırandan ne farkım kalır? hem onun yardımı olmadan yapamam ki.

E kendininkini de bozdurma o zaman yaptırandan farkın kalmıyorsa, yaptıran olmayan şeyi oldurmak için yapıyo bozduran normale döndürmek için bozduruyo ha bozdurayim ben de onlara bi nane yapayım dersen o zaman farkın kalmaz evet

Onun inanması gerekmiyo gayet bozulabilir ama sen benimki bozuldu onunki bozulmaz diye şartladın kendini,herkes kocasına sevgilisine sana büyü yapmışlar hadi bozalim mı diyo gıyapta yapılan işler,öyle olsa sana da haber verilirdi bak büyü yapıyoruz sana diye

adam olaak kıza katılıyorum bozdur onunkini de yolunuza bakın diyeceğim ama , tekrar yaptırabilirler bu odaklı gidersen sonu yine sıkıntı olacak.

bozdurtabilirsin ki . o kadın kandırıyor da olabilir. sonuçta yok yaptım yok bozdum diye bi sürü paralar dönüyor

ya parayla ilgili bi şey değil. şu an anlatamam ama öyle değil.

gıyabında nasıl bozulur bilmiyorum. gerekirse öğrenirim mesele o değil. benim önce kendimi toplamam gerekiyor. tekrar mantıklı düşünmeye başlamam gerekiyor.

yolumuza falan da bakamayız. ölüyordum ben. gerçekten ölüyordum abartı değil. bazen bana da her şeyi düzeltebiliriz gibi geliyor da sonra olmazlığını anlıyorum.

Yeniden buyu yapmiyosun ki cocuga. Olani bozduruyosun.
Ya bi de su kadina hala nasil kayinvalidem diyebiliyosun merak ediyorum. Cok ilgincsin gercekten

ne diyeyim anası olacak kahpe mi diyeyim? moderasyon üzer beni.
kimin yaptığından tam emin değilim. ya annesi yaptı ya annesine de yapıldı. bilemiyorum.

Kendi oğullarına başına olumsuz işler gelecek şekilde ne büyüsü yaptırmışlar yani,bu kadar değersiz ise bu çocuk zaten git kiminle istiyosan onunla evlendim demeleri gerekmez miydi,soğutmak için yapar geçerlerdi, hem soğusun hem hasta olsun hem işi gücü rast gitmesin mi dediler kendi oğulları için de

yapanı söylemezler. neye yapılmış neden yapılmış söylerler ama kim olduğunu söylemezler.

ya bi de hala anlamadın di mi? şehzade mutluymuş mutsuzmuş işi kötü gitmiş umurlarında değil ki. eline alışveriş listesi verdiğinde sülaledeki herkesin pazarını görüp geliyor mu evet. getir götürü yapıyor mu evet. piremses kardeşini oraya bırakıp burdan alıyor mu evet. benimle evli olsa bunları yapabilir mıydı hayır. bu kadar. mutsuz olabilir sorun değil onlar için.

onların evinde iki tane tuvalet var. birinde ben birinde o kusuyorduk hiç kimse de size ne oldu demedi. neden demediklerini de neden kustuğumuzu da yeni anlıyorum.

en çok ona yandım biliyor musun? ben onun gözünün tek damla yaşına kıyamadım gururumu çiğnedim gittim ailesiyle konuşup yoluna koymaya çalıştım. onlar kıymışlar. ben el kızıyım ben kıyamadım kendi canlarına kıymışlar.

sadece ayırmak için yaptırmışlar zaten. diğerleri amacı değil etkisi mi belirtisi mi sonucu mu ne denirse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…