- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.241
Yedirince mi oluyormuş?bu iş ciddileşmeden beni nerde bulup yedireceklerdi?
Yedirince mi oluyormuş?
Yapmak isteyen bunu göze alabilecek kadar kötü olan bir insan her yolu denerdi. Sen kendini buna inandırmak istiyorsun. Farzedelim ki yaptılar sonuç ne olacak düğün dernek mi olacak bu saatten sonra? Ne değişecek bozdurunca?
İnsan birşeye inanmak istesin yeter ki. Ya yapmadıysa teyzesi ömür boyu günahını al durYedirmekle ilgisi yok arkadaşımın kv si almanyadan yaptırmış, Türkiyedeki kuzenine yazılı bir kağıt veriyo kuzende o yazıyı yatak odası prizi var ya elektrik düğmesi diyemedim adını anlayın siz,onun köşesine sıkıştırıyo iyice, heralde namaz kılma bahanesiyle girdi,dolabın arkasında kalıyo düğme o yüzden hiç görülme imkanı yok ışığı açarken bile elini güç bela sokup açıyodu
Teyzesinin ne cikari olacak ki bundan. Evlendirecrk kizi mi var
Anahtar priz kız tamam anladık
Teyze kizi evliymis. Sirf ayak isi gorulsun diye yigene buyu yaptirmak biraz fazla zorlama sanki.Baştan beri diyo ya teyze kızını alacaklar diye
Cok gecmis olsun ust uste gelmis. Muhim bisey degildir umarimSon 1 haftadır benim de hayatım berbat iş hayatı sağlığım aile durumum...kardeşim kaza yaptı ölümden döndü gözümde genetik bir sıkıntı çıktı en geç 3 ay içinde ameliyat olmam gerekiyo iş hayatım şarja sardı
İstanbulda kim vardı aramızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?