- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.601
son bikez konuştum, bir daha konuşmayacağım bitti demiştin?
47 dk ne konuşuyorsunuz peki? sakince konuşmak senin elinde, seni engelleyen ve kavga ettirerek istediklerini sordurmayan şey ne ?
sen sevgili gibi konuşuyorsun, o ise eski sevgili gibi.
üzüleceksin belki ama dışarıdan bi göz olarak söylüyorum durum bu..
Sevgiliyken de bu şekildeyse 31 olsa çekilmeyecek adamı iyi çekmişsin
xyzt-5544 sadece... ne bileyim, başka türlü olabilirdi. evet yine biterdi ama başka türlü olabilirdi. kırgınlıklarım içimi acıtıyor benim.
bugün biraz hassas olmaya hakkım var, bugün acı çekip üzülmeye hakkım var benim. bazı özel zamanlar yara olup kalıyor. bugün onlardan biri.
başka türlü olsaydı daha az mı acıtacaktı? mesela düğüne 5 gün kala ayrılmış olsaydınız ne değişecekti?
onunla gelinlik bakmış olmak, ya da ev tutup mobilya seçmeniz ve öyle ayrılmanız çok daha kötüsü inan bana. çünkü o süreçler gülüp eğlenerek olmayacaktı ki. yine kavga olacaktı, gürültü olacaktı. beraber gidip mobilya beğenecektiniz, o annesine gösterince ağız değiştirecekti sen üzülecektin. davetli sayısı sorun olacaktı, ailen arada kalacaktı onlarla uğraşacaktın. kendi hayallerin bambaşka iken pavyondan bozma bir yerde evlendiğin için içten içe daha çok kırılacaktın.
sizin süreç iş ciddiye bindikten sonra güzel ilerlememiş ki, şimdi keşke daha fazlasını yaşasaydım diyosun. daha çok yaşanmışlık daha çok acı olacaktı sadece.
özel günler aklına hep gelecek, ben hala eski nişanlımla tanışma günümüzü hatırlarım mesela, üstünden 5 sene geçti ilk defa bu sene aklıma gelmedi o dönemde aileler tanışacaktı çünkü onun telaşı vardı aklımda.
bir anda mucizeler olmuyor yani emin ol. hepsi zamanla oluyor. acıtıyor, kanatıyor bunlar çok normal. sadece sen kurtulmayı iste. bir yerden onu hayatından çıkarmaya başla. mesela mesajlaşmalarınızı artık sil, okuma. telefon numarası sil, ona ait herşeyi göz önünden kaldır. hepsi adım adım gelecek zaten.
xyzt-5544 başka türlü derken daha fazla şey yaşasaydık anlamında söylemedim.
annesi olmasaydı mesela sorun, biz anlaşamasaydık.
xyzt-5544 çok anlatabildiğimi sanmıyorum ama, "anlaşamadık" diyebilmem için onun da eyleme geçmiş olması gerekiyor. o hiçbir şey yapmadı. en çok bu acıttı işte.
Sen eyleme geçmeli diye düşündün o düşünmedi=ortak payda bulamamak=anlasamamak
xyzt-5544 konuşamadık bile.
Pofuduk arkadaşların yorumlarını ve senin cevaplarını okudum da inan seninle uğraşılmaz yorarsın sen adamı okurken yordun beni kudurttun delirttinNasıl yani konusamadınız ayrılık sonrası bile telefon görüşmeleriniz oldu bizler görüşme dediğimiz halde
Konyalıların palavracılara ettiği bir laf var: kak, yallı!dün dedim ki, şimdi evli olsak ben de seninle antalya'ya gelsem fena mı olurdu, o dedi ki gecenin 2sinde otelin birinde tek yataklı odayı zor buldum, sen kal ankara'da, burda olsan bi de seni düşünecektim aklım sende kalacaktı.
böyle şeyler kafamı karıştırıyor.
Konyalıların palavracılara ettiği bir laf var: kak, yallı!
Antalyada tek yataklı odayı zor bulmuşmuş. Hadi ordan. Hala atlatıyor seni.
Bulamamış olamaz ya türkiyenin en ücra ve/veya en kalabalık yerlerine göreve gittik yine de bulduk yatacak bi yerler.bak demeye çalıştığım bu. bizden bi yol olmaz değil, olmadı işte değil, senin burda ne işin var o defter kapandı değil. oda zor buldum.
antalya'da sezon olduğu için oda bulamamış olabilir, burda benim takıldığım nokta o değil zaten.
Bulamamış olamaz ya türkiyenin en ücra ve/veya en kalabalık yerlerine göreve gittik yine de bulduk yatacak bi yerler.
İşte hiçbir zaman net olmadı ki. Yanında da durmadı zamanında, şimdi de kestirip de atmıyor sürekkkli ama sürekli muğlak, geçiştirici, belirsiz. Bunlar zaten hepimizin malumu, ama sen neden yıprattırıyorsun kendini neden resmen içselleştirdim hikayeni kendi başıma gelmiş gibi oluyorum gururum kırılıyor
Hala sevgili gibi konusuyosunuz. Hesap soruyosun. O sana aciklama yapiyor vs. Hayatiniz da parmaginizda yuzuk olmamasindan baska degisen bisey var mi?
Gece gunduz hic farketmez her istediginde ulasip 45 dk konusabiliyoken ayrildiginizi ywterince idrak edebildigini sanmiyorum ben bu adamin. Hos sende idrak edebilmis degilsin.
Ikinize de eziyet bu yaptiginiz
Bi cevap aramiyorum aslinda. Sadece boylesinin sizin icin hic bir artisi yok.
Belki tamamen kesmeyi bir becerebilseniz. Bu surecin sonu her nereye gidecekse daha cabuk ve daha az sancili olacak. Eziyet su yaptiginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?