- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.621
bu gece biraz hüzünlenmeye hakkım var diye düşünüyorum o yüzden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gece biraz hüzünlenmeye hakkım var diye düşünüyorum o yüzden.
Pofuduk bu gece ben de hüzünlüyüm. Derdine ortak olmaya geldim.
Var pofuduk huzunlenmeye hakkin var ama. Ya hu 27 aralik 2014 diyosun. Uzerinden 2 yil gecmis. Her sey gulluk gulistanlik olsa pek ala. Ama saklanmaz canim bunlar yaa. Bunlar hala durmamali. Bi fotografi olmamali.
Bunlarla elbet varamazsin bir yere
gel. anlat noldu? neşet ertaş var dinler misin? ordan yıldız tilbe'ye geçeriz? belki araya müzeyyen senar'la zeki müren sıkıştırırız.
O kadar acıya dayanmaz ki benim bünyem :)
Sevgili gibi olduğumuz ama çok saçma ve kötü şekilde iletişimimizin bittiği çocukla karşılaştım bu akşam. Gözlerimin içine pişkin pişkin baktıkça sinirden elim titredi. Ne yazık ki biraz da heyecancan belki. Off.
tam olarak ne oldu ki aranızda?
Biz sevgili gibiyken eski sevgilisiyle konuşmaya devam etmiş. Kıza aramızda bir şey yokmuş gibi davranmış. Ve bana ondan zor kurtulduğunu söylerken meğer olay daha farklıymış. Kız bana bunları anlatınca ben de kıza adamın kızın hakkında söylediklerini anlattım. Yüzleşelim dedik adam kaçtı falan. Kıza benim hakkımda hakaretler etti dinledim hepsini telefonda.
eski sevgili defterini kapatamamış insanlardan uzak duracaksın. olmuyor işte.
Görüşmek zorundalar bir sebepten. Aynı kuruma bağlılar diyelim. Sonra kızın da yanlış yorumladığını, daha doğrusu görmek istediği gibi gördüğü şeyler olduğunu öğrendim. O gün sonra kızı aramış benimle gerçekten bir şey yaşamak istediğini duyguları olduğunu söylemiş. Ağzını doldura doldura "ali sana bir şey hissetmiyordur" diyen kız söyledi bunları. Hakikaten varmış duygusu ben de inandım dedi. Ali de sözlerinden dolayı defalarca özür diledi, ortalığı senin karıştırdığını sandım korktum o anlarda stresten ölüyordum falan dedi. Ama iş işten geçmişti.
ne diyeyim ki? olan olmuş. çok tarafsız bakamadım şu an.
Hala mesaj atmasını bekliyorum salak gibi. Üstelik tüm kapıları çok sert kapatmama rağmen. Ne bileyim ben de bi dengesizim. Böyle bi adam özlenir mi?
özlenir. hala salak gibi mesaj da beklenir. insan genel olarak salaktır çünkü. şu an buna inanıyorum.
Bdv topiklerinde ahkam kesmeye benzemiyormuş, millete kızdığım duruma kendim düştüm :)
Hayır neden gözlerimin içine bakıp gülersin be adam... Yüzsüz ne olacak.
pigme pofuduk Sadece karşılaşma olmadı ki. Sahilde hep beraber oturduk, benim arkadaş grubum onların yanına gitmek istedi çünkü. Yolda yürürken de baktı gülümsedi. Ayaklarımı çok severdi, terlikli olduğum için baktı "bu olayın aramızda bir anlamı var" bakışı vardır ya öyle bir mimik yaptı. Hep yüzümü çevirdim ve kalkarken de selam bile vermedim. Üstelik yeni tanıştığım bir arkadaşına el salladım görüşürüz dedim. E bu adam şimdi neden mesaj atsın.
pigme pofuduk "Seni özledim." Ne kadar basit aslında değil mi?
söylerken o kadar basit olmuyor. cevap gelmeme ihtimali yakıyor.