9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

son bikez konuştum, bir daha konuşmayacağım bitti demiştin?
47 dk ne konuşuyorsunuz peki? sakince konuşmak senin elinde, seni engelleyen ve kavga ettirerek istediklerini sordurmayan şey ne ?

dünden örnek vereyim.

antalya'da. beni aradığında gece 2.30du, otele yeni girmiş çok yorgunmuş çok uykusu varmış.
il dışında olduğu zamanlar önceki geceden hazırlık yapması gerekiyor, salı gecesinden de uykusuz yani. çarşamba sabah erkenden esenboğa'ya, ordan antalya, ordan direk hastane. bazen öğle yemeği yemediği oluyor, işi bi an önce bitirip dönmesi gerekiyor. otele gitmesi gece 3ü 4ü buluyor.

ben diyorum ki, niye bu kadar geç aradın ki konuşmak istediğimi biliyordun, o diyor durumu biliyorsun, fırsatım vardı da aramadım sanki, anca telefona bakabildim, yorgunluktan ölüyorum.

e diyorum hani ne zaman konuşacağız biz, bilmiyorum ama şu an olmaz diyor. başından atmak için mi öyle diyorsun yoksa gerçekten müsait değil misin doğruyu söyle diyorum, gerçekten müsait değilim vaktim yok telefona bakamıyorum sen bunları hiç anlamadın ki diyor.

ne zaman döneceksin diyorum, hiç bilmiyorum ki diyor, kırk kere anlatıyorum sana neden anlamıyorsun diyor, şu saatte bitecek diyemiyorum diyor, yarın biterse yarın dönerim bitmezse cumaya kalır diyor.

görüşecek miyiz biz diyorum, bilmiyorum diyor. neden diyorum, cuma buluşalım derim iş çıkar iptal etmek zorunda kalırım sonra çok lafını edip başıma kakıyorsun beni sattın sözünü tutmadın diyorsun söz veremiyorum o yüzden diyor.

ondan sonra kopuyor zaten. sen neden bana hiç zaman ayırmıyorsun konuşmak istesen ayırırsın diyorum, sen halimi anlamıyorsun ki saat gece 3 olmuş ben yorgunum uykusuzum sabahın köründe kalkmam gerekiyor sen beni anlamıyorsun diyor. ben aradım iki satır konuşalım iyi geceler diyip yatalım diye sen uzattıkça uzattın böyle yaptığın için aramak istemiyorum sonra suçlu ben oluyorum diyor.

kavgayla bitiyor yani.

burda konuşulmuş bi şey var mı?

şu an evli olsak çok mu kötü olurdu dedim, yorgunum diyorum onu bile anlamıyorsun, bi iyi geceler demeni istedim onu bile deyip kapatmıyorsun, sonra bana neden olmadı diyorsun dedi. sen böyle yaptığın sürece ben neden tekrar denemek isteyeyim ki dedi. hiç anlayış yok dedi.

sen sevgili gibi konuşuyorsun, o ise eski sevgili gibi.
üzüleceksin belki ama dışarıdan bi göz olarak söylüyorum durum bu..

biz sevgiliyken de durum buydu. ben o yüzden anlamlandıramıyorum.
bu işe biz sözlendikten 1 ay sonra başladı, yoğun çalışıyor kabul ediyorum ama o zamanlar da sürekli yorgun uykusuzdu.

dün dedim ki, şimdi evli olsak ben de seninle antalya'ya gelsem fena mı olurdu, o dedi ki gecenin 2sinde otelin birinde tek yataklı odayı zor buldum, sen kal ankara'da, burda olsan bi de seni düşünecektim aklım sende kalacaktı.

böyle şeyler kafamı karıştırıyor.

bi kere bana demişti ki, sözlüydük o zaman, sorunlar vardı, benim ailem de böyle ne yapayım, şu düğün dernek işlerini he he diye geçiştirelim olsun bitsin, bi evimize girebilsek kimse karışıp görüşmez ama önemli olan düğünü atlatmak.

evet o kadar dayanamadık.

ama şimdi bakıyorum, herkes kendi derdinde. benimkiler bodrum'da, onunkiler tokat'ta, ikimiz de yalnız yalnız oturuyoruz öyle evde.

xyzt-5544 xyzt-5544 sadece... ne bileyim, başka türlü olabilirdi. evet yine biterdi ama başka türlü olabilirdi. kırgınlıklarım içimi acıtıyor benim.
bugün biraz hassas olmaya hakkım var, bugün acı çekip üzülmeye hakkım var benim. bazı özel zamanlar yara olup kalıyor. bugün onlardan biri.

başka türlü olsaydı daha az mı acıtacaktı? mesela düğüne 5 gün kala ayrılmış olsaydınız ne değişecekti?
onunla gelinlik bakmış olmak, ya da ev tutup mobilya seçmeniz ve öyle ayrılmanız çok daha kötüsü inan bana. çünkü o süreçler gülüp eğlenerek olmayacaktı ki. yine kavga olacaktı, gürültü olacaktı. beraber gidip mobilya beğenecektiniz, o annesine gösterince ağız değiştirecekti sen üzülecektin. davetli sayısı sorun olacaktı, ailen arada kalacaktı onlarla uğraşacaktın. kendi hayallerin bambaşka iken pavyondan bozma bir yerde evlendiğin için içten içe daha çok kırılacaktın.
sizin süreç iş ciddiye bindikten sonra güzel ilerlememiş ki, şimdi keşke daha fazlasını yaşasaydım diyosun. daha çok yaşanmışlık daha çok acı olacaktı sadece.
özel günler aklına hep gelecek, ben hala eski nişanlımla tanışma günümüzü hatırlarım mesela, üstünden 5 sene geçti ilk defa bu sene aklıma gelmedi o dönemde aileler tanışacaktı çünkü onun telaşı vardı aklımda.
bir anda mucizeler olmuyor yani emin ol. hepsi zamanla oluyor. acıtıyor, kanatıyor bunlar çok normal. sadece sen kurtulmayı iste. bir yerden onu hayatından çıkarmaya başla. mesela mesajlaşmalarınızı artık sil, okuma. telefon numarası sil, ona ait herşeyi göz önünden kaldır. hepsi adım adım gelecek zaten.

xyzt-5544 xyzt-5544 başka türlü derken daha fazla şey yaşasaydık anlamında söylemedim.
annesi olmasaydı mesela sorun, biz anlaşamasaydık.

xyzt-5544 xyzt-5544 çok anlatabildiğimi sanmıyorum ama, "anlaşamadık" diyebilmem için onun da eyleme geçmiş olması gerekiyor. o hiçbir şey yapmadı. en çok bu acıttı işte.

Sen eyleme geçmeli diye düşündün o düşünmedi=ortak payda bulamamak=anlasamamak

Nasıl yani konusamadınız ayrılık sonrası bile telefon görüşmeleriniz oldu bizler görüşme dediğimiz halde
Pofuduk arkadaşların yorumlarını ve senin cevaplarını okudum da inan seninle uğraşılmaz yorarsın sen adamı okurken yordun beni kudurttun delirttin :mad: :silah::kızgın:gerçek bir manipülasyon ustasısın nasıl da herşeye cevabın var, arkadaşlar sana işin doğrusunu gösteriyor hemen başka bir delik bulup kafanı oraya sokuyorsun kendini kandırmaya devam, ay yok ben senin kadar hazır cevap değilim bende cevap bitti :KK57: böyle kalıyorum artık.

Güzel pofuduk, hatta sarışın güzeli pofuduk, zeki pofuduk, iyi eğitimli pofuduk, kalk bir aynaya bak da kıymetini gör. Hala günde bir saat bu çocukla niye konuşuyorsun, o da hala sana köpek çekiyor totosu iyice havaya kalkmış. Yok arkadaş ben bu işi gurur meselesi yaptım neden buluşalım diyorsun bunaaaa:mad: Kurtar gururumu reyiz borçlusun bana

dün dedim ki, şimdi evli olsak ben de seninle antalya'ya gelsem fena mı olurdu, o dedi ki gecenin 2sinde otelin birinde tek yataklı odayı zor buldum, sen kal ankara'da, burda olsan bi de seni düşünecektim aklım sende kalacaktı.

böyle şeyler kafamı karıştırıyor.
Konyalıların palavracılara ettiği bir laf var: kak, yallı!

Antalyada tek yataklı odayı zor bulmuşmuş. Hadi ordan. Hala atlatıyor seni.

Konyalıların palavracılara ettiği bir laf var: kak, yallı!

Antalyada tek yataklı odayı zor bulmuşmuş. Hadi ordan. Hala atlatıyor seni.

bak demeye çalıştığım bu. bizden bi yol olmaz değil, olmadı işte değil, senin burda ne işin var o defter kapandı değil. oda zor buldum.
antalya'da sezon olduğu için oda bulamamış olabilir, burda benim takıldığım nokta o değil zaten.

bak demeye çalıştığım bu. bizden bi yol olmaz değil, olmadı işte değil, senin burda ne işin var o defter kapandı değil. oda zor buldum.
antalya'da sezon olduğu için oda bulamamış olabilir, burda benim takıldığım nokta o değil zaten.
Bulamamış olamaz ya türkiyenin en ücra ve/veya en kalabalık yerlerine göreve gittik yine de bulduk yatacak bi yerler.

İşte hiçbir zaman net olmadı ki. Yanında da durmadı zamanında, şimdi de kestirip de atmıyor sürekkkli ama sürekli muğlak, geçiştirici, belirsiz. Bunlar zaten hepimizin malumu, ama sen neden yıprattırıyorsun kendini neden resmen içselleştirdim hikayeni kendi başıma gelmiş gibi oluyorum gururum kırılıyor :mad:

Hala sevgili gibi konusuyosunuz. Hesap soruyosun. O sana aciklama yapiyor vs. Hayatiniz da parmaginizda yuzuk olmamasindan baska degisen bisey var mi?

Gece gunduz hic farketmez her istediginde ulasip 45 dk konusabiliyoken ayrildiginizi ywterince idrak edebildigini sanmiyorum ben bu adamin. Hos sende idrak edebilmis degilsin.

Ikinize de eziyet bu yaptiginiz

Bulamamış olamaz ya türkiyenin en ücra ve/veya en kalabalık yerlerine göreve gittik yine de bulduk yatacak bi yerler.

İşte hiçbir zaman net olmadı ki. Yanında da durmadı zamanında, şimdi de kestirip de atmıyor sürekkkli ama sürekli muğlak, geçiştirici, belirsiz. Bunlar zaten hepimizin malumu, ama sen neden yıprattırıyorsun kendini neden resmen içselleştirdim hikayeni kendi başıma gelmiş gibi oluyorum gururum kırılıyor :mad:

özel bi gündü, konuşmak istedim.
bazen, onun yanımda olmasının verdiği huzuru özlüyorum.
karışık biraz. anlatabileceğimi sanmıyorum.

Hala sevgili gibi konusuyosunuz. Hesap soruyosun. O sana aciklama yapiyor vs. Hayatiniz da parmaginizda yuzuk olmamasindan baska degisen bisey var mi?

Gece gunduz hic farketmez her istediginde ulasip 45 dk konusabiliyoken ayrildiginizi ywterince idrak edebildigini sanmiyorum ben bu adamin. Hos sende idrak edebilmis degilsin.

Ikinize de eziyet bu yaptiginiz

verebilecek bi cevabım yok. ne diyeyim?

Bi cevap aramiyorum aslinda. Sadece boylesinin sizin icin hic bir artisi yok.
Belki tamamen kesmeyi bir becerebilseniz. Bu surecin sonu her nereye gidecekse daha cabuk ve daha az sancili olacak. Eziyet su yaptiginiz

Bi cevap aramiyorum aslinda. Sadece boylesinin sizin icin hic bir artisi yok.
Belki tamamen kesmeyi bir becerebilseniz. Bu surecin sonu her nereye gidecekse daha cabuk ve daha az sancili olacak. Eziyet su yaptiginiz

çok denedim olmadı işte. sonu nereye gidecek onu da bilmiyorum.

bi whatsapp mesajlaşması var.

27 aralık 2014. içmiş. kafa güzel. konuyu başka bi güne getirmiş. (isimleri sansürlüyorum sadece, mesajlaşma birebir.)

- O değil de
- Bişey fark ettim
- Hiç bir rakı Erzurum'da sana evlenme teklif ettiğim kadar güzel olmayacak bundan sonra
- =)
+ o gece çok iyiydin :)
- Hiç unutmuyorum
- O gece
- 3 tane çocuk vardı
- Bankamatiğin yanında
- Sesli konuşuyorlardı
- Nasıl bi cesaretse
- Koydum postayı
+ hatırlıyorum :)
- Kesin lan sesinizi dedim
+ hatuna ayıp dedin
- Sanırım bi daha hiç o kadar cesur olamayacağım hayatta
- =)
- Keşke o tarihi yazsaydık bi yere
- Evlenince
+ yazdık merak etme
- Her yıl o gece rakı içseydik beraber
+ arıyorum şu an
- Ara
- Belki bulursun
- Çok da güzel olur
+ kesin bulucam
- =)
+ dün gece o mesajları okumuştum ben tekrar
- Bul
- Kilometretaşı olsun
+ :)
- Araya ölüm girmezse
- İçelim her yıl o gece
+ benim evlenme teklifim o olsun
- Sadece bize ait olsun
- Hattâ
- O gece
- Sadece Neşet Ertaş çalalım
+ olur :)
+ müzeyyen de olsa?
- Yok
- O gece
- Neşet Ertaş çalıyordu
+ tamam
- Yazımı kışa çevirdin
- Karlar yağdı boşa Leyla'm
- O gece inadına içelim ki
- Karlar boşa yağmasın
+ :)
+ kar var mı şu an
- Gerçekten de
- Mevlam ayrılık vermesin
- Gökte uçan kuşa Pofuduk'um
- =)
+ benim asıl hatırlanıp anlatılacak evlenme teklifim o olmalı
+ 4 ağustos
- Her yıl olacak
- Nankörlük yapıyorsun
+ neden
+ en güzeli oydu
- Düşündüm de
- Leylam var
- Efsane şarkı
- Bi de Abdurrahim Karakoç'un
- Mihriban'ı var
- Ki o efsane ötesi
- Neyse konumuz bu değil
- Leylam ile Mihriban'ı çarp
- Bi tane Pofuduk etmez
+ şehzade
- Efendim
- =)
- Biliyorum
+ neyi
- Sen her gece iç diyeceksin
+ hayır
- Ama sana olan hislerim
- Her gece böyle
- Emin ol
+ içince söyleyebiliyorsun sanırım
- Sanırım
+ 4 ağustos veya 5 ağustos
+ yani aslında 4
+ama konuştuğumuzda saat 12yi geçmiş olabilir emin değilim ama geçmedi diye hatırlıyorum ben
- Ben seni hep çok seviyorum

......................

Back
X