- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.601
son bikez konuştum, bir daha konuşmayacağım bitti demiştin?
47 dk ne konuşuyorsunuz peki? sakince konuşmak senin elinde, seni engelleyen ve kavga ettirerek istediklerini sordurmayan şey ne ?
dünden örnek vereyim.
antalya'da. beni aradığında gece 2.30du, otele yeni girmiş çok yorgunmuş çok uykusu varmış.
il dışında olduğu zamanlar önceki geceden hazırlık yapması gerekiyor, salı gecesinden de uykusuz yani. çarşamba sabah erkenden esenboğa'ya, ordan antalya, ordan direk hastane. bazen öğle yemeği yemediği oluyor, işi bi an önce bitirip dönmesi gerekiyor. otele gitmesi gece 3ü 4ü buluyor.
ben diyorum ki, niye bu kadar geç aradın ki konuşmak istediğimi biliyordun, o diyor durumu biliyorsun, fırsatım vardı da aramadım sanki, anca telefona bakabildim, yorgunluktan ölüyorum.
e diyorum hani ne zaman konuşacağız biz, bilmiyorum ama şu an olmaz diyor. başından atmak için mi öyle diyorsun yoksa gerçekten müsait değil misin doğruyu söyle diyorum, gerçekten müsait değilim vaktim yok telefona bakamıyorum sen bunları hiç anlamadın ki diyor.
ne zaman döneceksin diyorum, hiç bilmiyorum ki diyor, kırk kere anlatıyorum sana neden anlamıyorsun diyor, şu saatte bitecek diyemiyorum diyor, yarın biterse yarın dönerim bitmezse cumaya kalır diyor.
görüşecek miyiz biz diyorum, bilmiyorum diyor. neden diyorum, cuma buluşalım derim iş çıkar iptal etmek zorunda kalırım sonra çok lafını edip başıma kakıyorsun beni sattın sözünü tutmadın diyorsun söz veremiyorum o yüzden diyor.
ondan sonra kopuyor zaten. sen neden bana hiç zaman ayırmıyorsun konuşmak istesen ayırırsın diyorum, sen halimi anlamıyorsun ki saat gece 3 olmuş ben yorgunum uykusuzum sabahın köründe kalkmam gerekiyor sen beni anlamıyorsun diyor. ben aradım iki satır konuşalım iyi geceler diyip yatalım diye sen uzattıkça uzattın böyle yaptığın için aramak istemiyorum sonra suçlu ben oluyorum diyor.
kavgayla bitiyor yani.
burda konuşulmuş bi şey var mı?