9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

olacağı varsa olur zaten, o süreçte ölmemek önemli.

İki aydır ne görüştük ne konuştuk zaten. Olsaydı bugün olurdu, tamamen bittiğinin resmidir.

Ya pofuduk neden ölelim be bir ilişki/aşk/erkek uğruna. Aslında güçlü kadınsın biliyorum, acıya meyletme nolursun.

İki aydır ne görüştük ne konuştuk zaten. Olsaydı bugün olurdu, tamamen bittiğinin resmidir.

Ya pofuduk neden ölelim be bir ilişki/aşk/erkek uğruna. Aslında güçlü kadınsın biliyorum, acıya meyletme nolursun.

ya yok öyle bi kalıp vardı aklıma ordan geldi. kim yazmıştı unuttum. "hayatta inişli çıkışlı zamanlar vardır, mühim olan inişlerde ölmemek." böyle miydi ki? unuttum bak.

ya yok öyle bi kalıp vardı aklıma ordan geldi. kim yazmıştı unuttum. "hayatta inişli çıkışlı zamanlar vardır, mühim olan inişlerde ölmemek." böyle miydi ki? unuttum bak.

Söz güzelmiş. İnişteyiz bak bu gözardı edilemez bir gerçek. Benim hayatımda da saçma sapan bir sürü problem var. Ama bunun bir de çıkışı olduğunu akıldan çıkarmamak gerek. En azından çıkışı görmeden ölmüyoruz :)

Söz güzelmiş. İnişteyiz bak bu gözardı edilemez bir gerçek. Benim hayatımda da saçma sapan bir sürü problem var. Ama bunun bir de çıkışı olduğunu akıldan çıkarmamak gerek. En azından çıkışı görmeden ölmüyoruz :)

ay hadi inşallah.

çok alakasız bi şey anlatıcam, muhtemelen ifşa da olucam. ama oldum zaten. neyse.

twitter'da bi kızın yazılarına denk geldim bi gün, kızı takip etmeye başladım. kız aşk acısından ölüyor ama. eski sevgilisi rizeli, sürekli karadenizlilere sövüyoruz. ikimiz de aynı zamanlarda ayrıldık sanırım.
kız birkaç ay önce aşık oldu, öyle böyle değil. çektiği acıyı gören bi daha sevemez falan der. okulu bitirdi işe girdi hayatını öyle bi topladı ki. onun yazdıklarını okumak bana öyle iyi geldi ki. çıkış olacağını bana düşündüren odur.

çıkış olacağına inanmak için önce geçmişini tam olarak bırakman lazım. kafa üstü çakılıyorsun şuan, hala söylediklerinden anlam çıkartıyorsun, o zaman olmaz işte.
sor bakalım o twitterdaki kıza hala eski sevgilisinin iki sene önceki msjlarını saklayıp okuyormuymuş, ağlıyor muymuş?
bak sende ki lanet hafıza bende de var. hala eski nişanlımın ilk beni öptüğü günü dakikası ile hatırlarım, ilk beraber uyuduğumuz günü mesela, sabah kalkınca bana ilk söylediği söz neydi. beraber nerelere hangi tarihte gittik, ama izin ver o tarihler sıradanlaşsın. sen hayata devam etmek istemiyorsun, zamanı geri almak istiyorsun ama bu mümkün değil ki.
diyelim ki sen ex nişanlının istediği gibi biri oldun, onu sorgulamadın, dırdır yapmadın, rahat bıraktın onu. o zaman herşey düzelecek mi? seni elinden tutup ailesinin karşısına ben bu kızı seviyorum, bundan sonra o benim hayatımda olacak ve siz kabulleneceksiniz diyebilecek mi?
dün sizin için özel bir gündü tamam, eğer dün ailesinin yanında olsa sen yanıyorum desen seni aramayacaktı bu adam pofuduk.. seviyor ya da sevmiyor diyemem, ama yeterince sevmiyor seni. insan zorluklara karşı dik durabilecek kadar sevmeli evleneceği, hayatını birleştireceği kişiyi, karşısına engel çıkınca ondan uzaklaşacak kadar değil.
her ne olduysa siz sözlendiniz diye olmadı, o adam zorluklara karşı dik duramadığı için oldu. sana sahip çıkamadığı için oldu. illa tercih yapmasına gerek yoktu ki ailesi ile senin aranda, ailesinin söylediklerine kulaklarını kapatsa, onları seviyorum diyip sustursa olurdu ama o bunu yapamadı.
annen kınayı da bize soktu dedi, sana yemin olsun bu tabiri isterse düğüne 3 gün kala benim nişanlım bana kullansa ona o an s.ktir çeker önüme bakarım, terbiyesiz adam.. ama sen annen için böyle terbiyesiz konuşan bir adamla hala görüşüyorsun ve sana gel dese gideceksin..
ayağa kalkmak için önce arkana bakmayı bırak, bak bunu insanlar yapabilmiş senin yapmak için eksiğin ne olabilir ki?

çok saygısızsınız.

neyin ne olduğunu ben de biliyorum, sadece tek bi gün, özel ve temiz olan tek bi gün, oturup acı çekmek istedim. sadece tek bi gün, kötü olanları yok sayıp mutlu anılarımı hatırlamak istedim. sadece tek bi gün, yaşadığım kırgınlıkları unutup bitmiş bi aşka ağlamak istedim.

onun bana ne yaptığını biliyorum. ne dediğini biliyorum. ben yaşadım hepsini. her şeyi biliyorum. hiçbirini unutmadım.

ama sadece tek bi gün iyi olanları hatırlamak istedim ya! bıraksaydınız da kirlenmemiş bi hatıram olsaydı. izin verseydiniz de tek bi gün sevildiğimi düşünseydim.

hayal kurmadım, beklenti içine girmedim, bi şey beklemedim. sadece tek bi gün, birilerine yaşadığım en mutlu en özel anlardan birini anlatmak istedim.

onun da içine ettiniz teşekkür ederim. en özel günümün anısını kirlettiniz.

daha fazla yazarsam çirkinleşicem, burdan sonra yazdıklarımı sildim o yüzden.

bana mı yazdın sen bunları, gerçekten mi?
ya ben seni tanımam etmem oturdum 400 sayfa derdini okudum senin ne zorum vardı? seni belki bazı konularda aklını başına getirir diye oturdum koskoca 3 sayfa kendimi anlattım sana, deli miyim ben? kardeşim misin, arkadaşım mısın?
anıları sen yaşadın, şuan hepsi senin kafanın içinde ben dışarıdan biri olarak nasıl kirletebilirim bunları? söylediklerim seni üzdü diye mi çirkinleşiyorsun? ben senin yaşadığın günlere bi laf mı etmişim, bu çocuk seni sevmemiş hiç 10 sene oyalamış mı demişim, aman senin anlattıklarında bişey mi, hiç de büyük bi aşk yaşamamışsınız mı demişim de bana saygısız diyebiliyorsun.
tüm bunlardan tek birini yapmadıysam sen bana saygısız diyemezsin.
her neyse 2 gün konunu meşgul ettim kusura bakma, umarım herşey istediğin gibi olur bundan sonra.

bana mı yazdın sen bunları, gerçekten mi?
ya ben seni tanımam etmem oturdum 400 sayfa derdini okudum senin ne zorum vardı? seni belki bazı konularda aklını başına getirir diye oturdum koskoca 3 sayfa kendimi anlattım sana, deli miyim ben? kardeşim misin, arkadaşım mısın?
anıları sen yaşadın, şuan hepsi senin kafanın içinde ben dışarıdan biri olarak nasıl kirletebilirim bunları? söylediklerim seni üzdü diye mi çirkinleşiyorsun? ben senin yaşadığın günlere bi laf mı etmişim, bu çocuk seni sevmemiş hiç 10 sene oyalamış mı demişim, aman senin anlattıklarında bişey mi, hiç de büyük bi aşk yaşamamışsınız mı demişim de bana saygısız diyebiliyorsun.
tüm bunlardan tek birini yapmadıysam sen bana saygısız diyemezsin.
her neyse 2 gün konunu meşgul ettim kusura bakma, umarım herşey istediğin gibi olur bundan sonra.

böyle bi günde yüzüme vurmanıza gerek yoktu.
ben anneme ne dediğini mi unutmuşum? tek lafına kalkıp gidecek miyim? istediği gibi mi olmaya çabalıyorum? gerçekten ailesinin karşısına tekrar gelin sıfatıyla çıkmak mı istiyorum?
bi günlüğüne unutmak istemiştim. tek bi gün.

bana anlattığınız hiçbir şeyi yargılamadım, sadece sizin adınıza iyi dileklerimi ilettim o kadar. ve dün gece gerçekten iyiydim oturdum iki tane film izledim. doktora gitmem gerekiyordu, gitmeden mesajlara bakayım dedim salya sümük ağlıyorum şu an. gerek var mıydı?

böyle bi günde yüzüme vurmanıza gerek yoktu.
ben anneme ne dediğini mi unutmuşum? tek lafına kalkıp gidecek miyim? istediği gibi mi olmaya çabalıyorum? gerçekten ailesinin karşısına tekrar gelin sıfatıyla çıkmak mı istiyorum?
bi günlüğüne unutmak istemiştim. tek bi gün.

bana anlattığınız hiçbir şeyi yargılamadım, sadece sizin adınıza iyi dileklerimi ilettim o kadar. ve dün gece gerçekten iyiydim oturdum iki tane film izledim. doktora gitmem gerekiyordu, gitmeden mesajlara bakayım dedim salya sümük ağlıyorum şu an. gerek var mıydı?

sen dün gece ileriye bakmak istiyorum dediğin için söyledim ben bunları. ileriye bakmak istiyorsan geçmişe takılma artık diye. senin anılarını kirleteyim, bir de üstüne üzeyim ağlatayım diye bir düşünce içerisine girmem, çünkü seni tanımam etmem. hatta tam tersine ilk yazmaya başladığımda da söyledim sana aşk acısı çeken insanlara karşı tuhaf bi şekilde ilgi duyuyorum atlatıp önüne bakmaları gerektiğine inandığım için, amacım da sana bu konuda yardım etmeye çalışabilmekti zaten.
tek lafına kalkıp gideceksin derken de onun gözündeki muhtemel imajından bahsettim zaten, gidip gidemeyeceğini senden başka kimse bilemez. kendini iyi hissediyorken ben üzdüysem seni ben özür dilerim. beni tanımazsın etmezsin ama tanısan zaten bilerek kötü niyetle bişey söylemediğimi anlardın. her neyse..
üzdüğüm için tekrardan özür dilerim, doktora neden gittiğini bilmiyorum ama umarım bir sıkıntı çıkmaz. geçmiş olsun.

sen dün gece ileriye bakmak istiyorum dediğin için söyledim ben bunları. ileriye bakmak istiyorsan geçmişe takılma artık diye. senin anılarını kirleteyim, bir de üstüne üzeyim ağlatayım diye bir düşünce içerisine girmem, çünkü seni tanımam etmem. hatta tam tersine ilk yazmaya başladığımda da söyledim sana aşk acısı çeken insanlara karşı tuhaf bi şekilde ilgi duyuyorum atlatıp önüne bakmaları gerektiğine inandığım için, amacım da sana bu konuda yardım etmeye çalışabilmekti zaten.
tek lafına kalkıp gideceksin derken de onun gözündeki muhtemel imajından bahsettim zaten, gidip gidemeyeceğini senden başka kimse bilemez. kendini iyi hissediyorken ben üzdüysem seni ben özür dilerim. beni tanımazsın etmezsin ama tanısan zaten bilerek kötü niyetle bişey söylemediğimi anlardın. her neyse..
üzdüğüm için tekrardan özür dilerim, doktora neden gittiğini bilmiyorum ama umarım bir sıkıntı çıkmaz. geçmiş olsun.

kötü olanların hatırlatılmasını istemiyorum sadece. kötüsünü yeterince yaşadım. iyi olanı hatırlayıp onlarla avunup da toparlayabilirim. geçmişe tutunarak da devam edebilirim.
tahlillerim temiz değil, doktor iki paket ilaç yazdı devlet sadece tek paketi ödedi, ikinciyi yazdırıp kullanmam gerekiyor, haftaya da tahliller yenilenecek. teşekkür ederim.

kötü olanların hatırlatılmasını istemiyorum sadece. kötüsünü yeterince yaşadım. iyi olanı hatırlayıp onlarla avunup da toparlayabilirim. geçmişe tutunarak da devam edebilirim.
tahlillerim temiz değil, doktor iki paket ilaç yazdı devlet sadece tek paketi ödedi, ikinciyi yazdırıp kullanmam gerekiyor, haftaya da tahliller yenilenecek. teşekkür ederim.

ben kötülere odaklanıp uzaklaşabildiğim için genelde insanları da öyle düşünüyorum sanırım. iyiler avutsa da gerçek gelmiyor bir süre sonra. neyse ben kapatayım artık çenemi en iyisi.
tahlillerdeki sorun her neyse hallolacaktır umarım. ilaçlar ve ruh halinizin düzelmesi onlara iyi gelecektir.
küçük bir not olarak da herkesin her dediğini de takma, burda tanımadığın bir insan bile seni ağlatıp da iyi olan moralini yere düşürmesin, en azından buna izin verme, bu iyiliği yap kendine.

ben kötülere odaklanıp uzaklaşabildiğim için genelde insanları da öyle düşünüyorum sanırım. iyiler avutsa da gerçek gelmiyor bir süre sonra. neyse ben kapatayım artık çenemi en iyisi.
tahlillerdeki sorun her neyse hallolacaktır umarım. ilaçlar ve ruh halinizin düzelmesi onlara iyi gelecektir.
küçük bir not olarak da herkesin her dediğini de takma, burda tanımadığın bir insan bile seni ağlatıp da iyi olan moralini yere düşürmesin, en azından buna izin verme, bu iyiliği yap kendine.

o olmuyor.
ailemle görüşmüyorum, akrabalarımla görüşmüyorum, arkadaşlarımla görüşmüyorum.
arada buraya yazıyordum çünkü kimseyle konuşmuyorum.

kötülere odaklanınca bıçaklayasım geliyor onu artık yapmak istemiyorum.

tahlillerdeki sorun psikolojik değil bu sefer. taşikardide kalp temizdi, bu sefer başka şeyler var. olmaması gereken yerde olmaması gereken hücreler var diyeyim özetle.

o olmuyor.
ailemle görüşmüyorum, akrabalarımla görüşmüyorum, arkadaşlarımla görüşmüyorum.
arada buraya yazıyordum çünkü kimseyle konuşmuyorum.

kötülere odaklanınca bıçaklayasım geliyor onu artık yapmak istemiyorum.

tahlillerdeki sorun psikolojik değil bu sefer. taşikardide kalp temizdi, bu sefer başka şeyler var. olmaması gereken yerde olmaması gereken hücreler var diyeyim özetle.

umarım o olmaması gereken yerde ki olmaması gereken hücreler olmaları gereken yerlere hızlılıkla giderler. hayatta bir ölümün telafisi yok, geri kalan herşey düzeliyor insan istedikten sonra. kansere bile tedavi bulundu, hiç bi hastalıktan korkmamak lazım.

ne diyeyim onu da bilmiyorum ki, iyileri düşünsen umutlanacaksın yeniden en başa döneceksin gibi geliyor, kötüleri düşünsen bıçaklayacakmışsın. sahiden insanlar 1 senedir buraya yazacak farklı farklı şeyleri nasıl bulmuşlar ya, ben 2 günde tükettim hepsini :KK64:

umarım o olmaması gereken yerde ki olmaması gereken hücreler olmaları gereken yerlere hızlılıkla giderler. hayatta bir ölümün telafisi yok, geri kalan herşey düzeliyor insan istedikten sonra. kansere bile tedavi bulundu, hiç bi hastalıktan korkmamak lazım.

ne diyeyim onu da bilmiyorum ki, iyileri düşünsen umutlanacaksın yeniden en başa döneceksin gibi geliyor, kötüleri düşünsen bıçaklayacakmışsın. sahiden insanlar 1 senedir buraya yazacak farklı farklı şeyleri nasıl bulmuşlar ya, ben 2 günde tükettim hepsini :KK64:

beni sürekli dibe ittiler de ondan. çıkmaya çalıştıkça ittiler. sürekli başa döndüm.

beni sürekli dibe ittiler de ondan. çıkmaya çalıştıkça ittiler. sürekli başa döndüm.

peki ne yapılmasını istiyorsun o zaman?
kimseyi takma diyorum birtek burada anlatabiliyorum derdimi diyosun, kötü anılar hatırlatılınca dibe itiliyosun, iyi anıları hatırlayınca da umutlanıp hepten uzaklaşamayacaksın ondan.
sen ilk kez aşk acısı çekiyosun, buraya yazanların hepsi bu konuda tecrübeli olduğu için sana yol gösstermeye çalışmışlar hiçbirini dinlememişsin. sen ne yapılmasını, nasıl davranılmasını istiyorsun?

sanırım artık hiçbir şey istemiyorum. ben yapamadım. bu kadar basit. kaldıramadım. o kadar güçlü değilmişim.

sanırım artık hiçbir şey istemiyorum. ben yapamadım. bu kadar basit. kaldıramadım. o kadar güçlü değilmişim.

seni motive eden twitterdaki kızın yazışmalarına bak tekrardan. o yaptıysa sen neden yapamayasın, ne fark var aranızda?
o da güçsüz değil miymiş en baştan, o da yapamam demiyor muymuş, ama başarmış. senin eksiğin ne?

seni motive eden twitterdaki kızın yazışmalarına bak tekrardan. o yaptıysa sen neden yapamayasın, ne fark var aranızda?
o da güçsüz değil miymiş en baştan, o da yapamam demiyor muymuş, ama başarmış. senin eksiğin ne?

o sevgilisinden ayrıldı, ben nişandan döndüm. onunki duyulmadı.
o bütün çevresi tarafından fahişe damgası yemedi. ben yedim. oldu mu?

o sevgilisinden ayrıldı, ben nişandan döndüm. onunki duyulmadı.
o bütün çevresi tarafından fahişe damgası yemedi. ben yedim. oldu mu?

ben nişanlandım ayrıldım arkamdan ne konuşulduğunu duymadım, ilgilenmedim. bana fahişe damgası vuran varsa da bin beteri olsun dedim geçtim, sen neden böyle yapıyosun kendine? sana ne elalemin dediğinden?
başına gelen şeylerin sorumlusu ben mişim gibi tersleyerek konuşacaksan bana kibarca konundan çıkmamı söyleyebilirsin, sana yardımcı olmaya çalışırken her mesajının sonunda bu şekilde terslenmenin hak ettiğim bişey olduğunu düşünmüyorum. yazma bana dersen illa yazacağım diye tuttutmayacağımdan emin olabilirsin.

Back
X