9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ben nişanlandım ayrıldım arkamdan ne konuşulduğunu duymadım, ilgilenmedim. bana fahişe damgası vuran varsa da bin beteri olsun dedim geçtim, sen neden böyle yapıyosun kendine? sana ne elalemin dediğinden?
başına gelen şeylerin sorumlusu ben mişim gibi tersleyerek konuşacaksan bana kibarca konundan çıkmamı söyleyebilirsin, sana yardımcı olmaya çalışırken her mesajının sonunda bu şekilde terslenmenin hak ettiğim bişey olduğunu düşünmüyorum. yazma bana dersen illa yazacağım diye tuttutmayacağımdan emin olabilirsin.

dillendirmemeye yok saymaya çalıştım gücüm bitti. tavrım sana değil kendime.
bazı şeyleri çok yazmak istemiyorum, ama o kadar elalem değil. benim arkamdan konuşmadılar yüzüme söylediler.

bazı şeyleri çok yazmak istemiyorum, ama o kadar elalem değil. benim arkamdan konuşmadılar yüzüme söylediler.

Çatır çatır cevabını verdiğinde inan bir süre sonra herkesin çenesi kapanıyor. Kibarlığı bir kenara bırakmalı böyle durumlarda.

söylediler diye sen fahişe olmadığnıı bildikten sonra onlara kapa çeneni dön kendine bak desen sen kabahatli olmazsın.
ayrıca sana yüzünden veya arkandan fahişe diyen herkes elalemdir ve onlar sessiz kalınmayı hak etmezler, onların ağızlarına tüküreceksin.

Çatır çatır cevabını verdiğinde inan bir süre sonra herkesin çenesi kapanıyor. Kibarlığı bir kenara bırakmalı böyle durumlarda.

ne değişir? söyleyen söyledi zaten söyleyeceğini.

söylediler diye sen fahişe olmadığnıı bildikten sonra onlara kapa çeneni dön kendine bak desen sen kabahatli olmazsın.
ayrıca sana yüzünden veya arkandan fahişe diyen herkes elalemdir ve onlar sessiz kalınmayı hak etmezler, onların ağızlarına tüküreceksin.

teorideki gibi olmuyor işte.

ne değişir? söyleyen söyledi zaten söyleyeceğini.

teorideki gibi olmuyor işte.

kimsenin ağzına tüküremiyorsan duymayacaksın.
onlar fahişe dedi diye sen fahişe olmuyorsun, onlar terbiyesiz oluyor hatta tam tersine.
sen tek bunları yaşayan senmişsin gibi düşünüyorsun ama değil. şurda kim bilir kaç kişinin arkasından böyle konuşuldu, önemli olan bunlardan etkilenmeyecek duruma gelebilmekte ve hepsi de eninde sonunda senin istemene dayanıyor.
sen ne zaman isteyeceksin peki gerçekten dimdik durabilmeyi?

kimsenin ağzına tüküremiyorsan duymayacaksın.
onlar fahişe dedi diye sen fahişe olmuyorsun, onlar terbiyesiz oluyor hatta tam tersine.
sen tek bunları yaşayan senmişsin gibi düşünüyorsun ama değil. şurda kim bilir kaç kişinin arkasından böyle konuşuldu, önemli olan bunlardan etkilenmeyecek duruma gelebilmekte ve hepsi de eninde sonunda senin istemene dayanıyor.
sen ne zaman isteyeceksin peki gerçekten dimdik durabilmeyi?

dimdik durmak dediğin ne? ölmedim işte, tezimi bitirdim, sınavı kazandım. dimdik durmak ne?

Son durum ne merak ettim yeni birileri var mi hayatında, üstünden baya zaman da gecmiş artik biri olmalı.

dimdik durmak dediğin ne? ölmedim işte, tezimi bitirdim, sınavı kazandım. dimdik durmak ne?

mesela artık onu hayatından çıkarmak, kendini bu durumdan kurtarmak.
ölmedim işte demek yerine yaşıyorum diyebilmek.
sen bu arada çok güzel şeylerde başardın, bunları başardığın için sevinebilmek.
kendine öfkelenmeyi bırakabilmek..

Son durum ne merak ettim yeni birileri var mi hayatında, üstünden baya zaman da gecmiş artik biri olmalı.
Yeni birileri mi?
Konu sahibi sanki aylardır acı çekmemiş gibi bugünü acı çekme günü yapmış, unutabilirsin dedikleri için bazı kişilere saygısızsın dahi demiş. Eski sevgilisiyle ara ara 40ar dakika konuşmaya devam ediyor. Ne yeni birisi?
Buraya yazanlar boşa yazıyorlar, konu sahibi unutmak istemiyor. Ajite birisi. Yeteri kadar sevilmediğini başkası hatırlatınca zoruna gidiyor. Çünkü inanmak istemiyor. Eski güzel günlere tutunmayı tercih ediyor.
Bana da bildirim geldiği için, sorduğunuz soruya cevap vermek için yazdım. Buradaki arkadaşlar da boşuna yazıyor. Kurtulmak isteyen birisi kurtulur. İstemeyene ne yapsan boş.
Ayrıca geçmiş olsun pigme.

Sadece tek gün acı çekmen içlenmen anlaşılır olabilirdi eğer her gün bu durumda olmadığını bilseydik...ben sosyal medyadan da ara bakıyorum sana, o bahsettiğin kızlara, birbirine acıyan kız erkek topluluğu gibisiniz, senin sosyalleşmen dahi acı üzerine, neyse pofuduk hakkında hayırlısı, geçmiş olsun

Ben şimdi burda dicem ki babam öleli 29 ay oldu,ölüm acısı bile ilk günkü gibi değil...ama sen bu sözü içinde wayyy be ben işte böyle sevdim ölümü unutuyo millet ama ben aşkımı mıh gibi taşıyorum içimde büyük aşk büyük...3 5 10 sene daha bu ruh hali sürer

Fahişeyi de kim dedi ya da ima etti ise ona demelisin ağız dolusu saygısız diye, sayfaya yeni gelmiş nerdeyse bire bir aynı şeyleri yaşamış bir kıza değil

Sadece tek gün acı çekmen içlenmen anlaşılır olabilirdi eğer her gün bu durumda olmadığını bilseydik...ben sosyal medyadan da ara bakıyorum sana, o bahsettiğin kızlara, birbirine acıyan kız erkek topluluğu gibisiniz, senin sosyalleşmen dahi acı üzerine, neyse pofuduk hakkında hayırlısı, geçmiş olsun

pazartesi sanayiden usta arayana kadar iyiydim ki ben.
yani ara ara geçmişe yönelik sorguluyordum bazı şeyleri evet, ama bunu hepimiz yapmıyor muyuz? biten ilişki için olmasa da ikili ilişkilerde bazı şeyler yolunda gitmemişse ara ara dönüp sorguluyoruz. arkadaş ilişkisi olsun aile ilişkisi olsun yapıyoruz yani.
onun dışında iyiydim. toparlıyordum.
sürekli ağlayıp zırlayan bi ruh halinde değildim.
sosyal medya hesaplarımı geçen gün kapattım ama öncesinde de gizliliğim sağlamdı nerde açık buldun?

Ben şimdi burda dicem ki babam öleli 29 ay oldu,ölüm acısı bile ilk günkü gibi değil...ama sen bu sözü içinde wayyy be ben işte böyle sevdim ölümü unutuyo millet ama ben aşkımı mıh gibi taşıyorum içimde büyük aşk büyük...3 5 10 sene daha bu ruh hali sürer

Fahişeyi de kim dedi ya da ima etti ise ona demelisin ağız dolusu saygısız diye, sayfaya yeni gelmiş nerdeyse bire bir aynı şeyleri yaşamış bir kıza değil

hiçbir şeyin acısı ilk günkü gibi kalmıyor zaten, ölüm daha farklı bi şey, o salt acı. benim durumumda öfke de var, öfke daha geç soğuyor galiba. kadere öfkelenmekten bahsetmiyorum.

geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler, dün doktor bana diyor ki ilk kutuyu kullandıktan sonra daha iyi hissettin mi, dedim ben zaten iyi hissediyordum bi şeyim yoktu. sonuçlara göre ağrım falan olması gerekiyormuş, ama yoktu yani. hafta içinde tahlili tekrarlatmayı planlıyorum o zaman belli olur.

Anacım adamı bildikten sonra seni bilmek zor değil ki,hele ki resmini falan da görmüşken...neyse, stalk değil zaten benim amacım

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz bizde hastanedeydik bugün eşimde bel fıtığı çıktı sağlık önemli valla, gerisi tırı vırı

Anacım adamı bildikten sonra seni bilmek zor değil ki,hele ki resmini falan da görmüşken...neyse, stalk değil zaten benim amacım

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz bizde hastanedeydik bugün eşimde bel fıtığı çıktı sağlık önemli valla, gerisi tırı vırı

kız onu demiyorum ya, benim kim olduğumu biliyorsundur mesele değil, stalk da yaparsın o da mesele değil, gönderilerim gizli benim onu nasıl görebiliyorsun onu soruyorum.

bel fıtığı derken? yani ne derece? çok geçmiş olsun, annemde de var sıkıntı yaratıyor. yani öldürmüyor ama oldurmuyor da dediklerinden.

az önce bi arkadaşımla konuştum ona da canım sıkıldı, sağlıktan başka boş gerisi hakikaten.

Gizli değildi ama şimdi baktım kapalı artık, L4 L5 dedi doktor ağır kaldırma zorlama vs dedi dün gece ağrıdan uyuyamadı bugün de mete ishal ateş kombosuyla uyumuyo delircem

Gizli değildi ama şimdi baktım kapalı artık, L4 L5 dedi doktor ağır kaldırma zorlama vs dedi dün gece ağrıdan uyuyamadı bugün de mete ishal ateş kombosuyla uyumuyo delircem

twitterı mı diyorsun? evet o açıktı, facebook ve instagramı kapattım, swarmı zaten kapatmıştım, twitterı da gizledim.

doktor tedavi önerdi mi?

bu arada mete'yle ilgili bazı sıkıntılar vardı konuşamadık, o ne oldu? geçmiş olsun, böyle sıcaklarda oluyor malesef.

Elinde boyle yazilar vs dururken ne kadar iyi olursan ol bi gun kotu eder seni..

gecmis olsun ikinize de. Cocuklarda salgin var heralde kime sorsam hasta biz de yeni atlattik.
Emzirmeyi biraktirdim. Zaten 2 yas var uyku duzeni diye biseyimiz kalmadi. Bir de ustune gayet guzel konusan cocuk dun kekelemeye basladi. Dusunmekten helak oldum. Pazartesi doktora goturcem. Insallah gecicidir ...

Elinde boyle yazilar vs dururken ne kadar iyi olursan ol bi gun kotu eder seni..

gecmis olsun ikinize de. Cocuklarda salgin var heralde kime sorsam hasta biz de yeni atlattik.
Emzirmeyi biraktirdim. Zaten 2 yas var uyku duzeni diye biseyimiz kalmadi. Bir de ustune gayet guzel konusan cocuk dun kekelemeye basladi. Dusunmekten helak oldum. Pazartesi doktora goturcem. Insallah gecicidir ...

yazıları silmekten ziyade, uygun zamanda telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. daha kolay geldi.

çok geçmiş olsun, zamanla hallolacak bi şey ama sebebi önemli. neden korktu ki?

yazıları silmekten ziyade, uygun zamanda telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. daha kolay geldi.

çok geçmiş olsun, zamanla hallolacak bi şey ama sebebi önemli. neden korktu ki?
daha mantikli.

Korkacak heyecanlandiracak hic bisey olmadi. Emzirmeyi biraktirmak mi agir geldi bilmiyorum. Esim de cok yogun bu ara. Babasina da duskun ikisi bir araya gelince etkilenmis olabilir diye dusunuyorum. Baska da rutin hayatimizda hic degisiklik yok.
Elime yuzume mi bulastirdim emzirme isini bilmiyorum.
Cok fazla tekrar ettigi icin konusmaktan cekindigini farkettim bu gun. Insallah gecicidur

Back
X