9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ya ben harry potter izliyordum. bi de kahve yapmıştım uzanmıştım film izliyordum birden kendimi hedef tahtasında buldum.
onu üzmüşüz utandırmışız bize yazıklar olsunmuş. ya diyorum ben naptım gidip kızı kovayım döveyim bana diyor ki sen kendi yanlışlarına bak. sen farklı mısın. sen hatasız mısın. bana diyor. bana bana pofuduğuna. onlar utanmasın diye aylarca evde yalnız kaldım da söz takılmadan sevgilimi 8 sene eve almadım ben. ben kendi yanlışlarıma bakacakmışım. oğluna da bi şey demeyecekmişim küser gidermiş. eyvallah ne diyeyim. çok sinirlendim çok incindim.

canım karadenizli ailelere çok giydirdik biraz da senin memlekete giydirelim bence, senin aile baya ataerkil, oğlum da oğlumcu bu ne şımarıklık yahu, asaletten ölen aile idi bu aile

oğlan diye değil. onun benden daha prenses tavırları vardır küser konuşmaz çeker gider gelmez o yüzden. benim gidecek yerim yok çünkü. gitmem ben çünkü.

oğlan diye değil. onun benden daha prenses tavırları vardır küser konuşmaz çeker gider gelmez o yüzden. benim gidecek yerim yok çünkü. gitmem ben çünkü.
aslinda bunun karadenizli olmakla dogulu olmakla alakasi yoktur tamamen ailenin yapisindandir anneden babadandir
teyzemin kizlari gayet erkek arkadaslariyla annelerini tanistirir yemege cikarlar ama benim 17 yasinda bi sevgilim vardi okadar buyutmuslerdiki sonuc kacip evlendim oda yurumedi ayrildim
suan hala aynilar yanliz yasamama ragmen annem watsapdan en son saat kacta girmisim ona bile bakar

babamda gece gece facede takiliyo der halbuki tlfnda internetim acik oldugu icin cevrim ici gorunuyorum o ise koca ariyorum fingirdesiyorum etiketi yapistirir

Katılıyorum daha çok aile yapısıyla alakalı.
Annemin ve babamın aileleri aynı kültürden geliyor mesela. Anneannem kız çocuğunu kaale bile almaz onun gözünde erkekler sonsuz imtiyazlıdır. Rahmetli babaannem de erkekleri pek sallamazdı nedense hatta bazen şimdi düşünürüm nazmiye sultan da iyi erkek düşmanıydı he diye

3 saattir mutfaktayım. 3. bulaşıkla tezgah anca bitti daha. allahım anlıyorum hayat sınav da benimki ağır olmadı mı artık?
daha masa var. daha banyo var. var da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…