- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.761
sen istemedikden sonra seni uzemezlerallah sabrımı ödüllendirsin hala aynı ponçiklikle açıklama yapıyorum. ya benim gibi minnoş kadını nasıl üzerler be. valla üzdüler.
aslinda bunun karadenizli olmakla dogulu olmakla alakasi yoktur tamamen ailenin yapisindandir anneden babadandiroğlan diye değil. onun benden daha prenses tavırları vardır küser konuşmaz çeker gider gelmez o yüzden. benim gidecek yerim yok çünkü. gitmem ben çünkü.
babamda gece gece facede takiliyo der halbuki tlfnda internetim acik oldugu icin cevrim ici gorunuyorum o ise koca ariyorum fingirdesiyorum etiketi yapistiriraslinda bunun karadenizli olmakla dogulu olmakla alakasi yoktur tamamen ailenin yapisindandir anneden babadandir
teyzemin kizlari gayet erkek arkadaslariyla annelerini tanistirir yemege cikarlar ama benim 17 yasinda bi sevgilim vardi okadar buyutmuslerdiki sonuc kacip evlendim oda yurumedi ayrildim
suan hala aynilar yanliz yasamama ragmen annem watsapdan en son saat kacta girmisim ona bile bakar
Katılıyorum daha çok aile yapısıyla alakalı.aslinda bunun karadenizli olmakla dogulu olmakla alakasi yoktur tamamen ailenin yapisindandir anneden babadandir
teyzemin kizlari gayet erkek arkadaslariyla annelerini tanistirir yemege cikarlar ama benim 17 yasinda bi sevgilim vardi okadar buyutmuslerdiki sonuc kacip evlendim oda yurumedi ayrildim
suan hala aynilar yanliz yasamama ragmen annem watsapdan en son saat kacta girmisim ona bile bakar
değdi mi diye düşünüyorum bazen. değmedi.
3 saattir mutfaktayım. 3. bulaşıkla tezgah anca bitti daha. allahım anlıyorum hayat sınav da benimki ağır olmadı mı artık?
daha masa var. daha banyo var. var da var.
SEN BİR DE KARDEŞİN BU YELLOZLA EVLENİRSE CÜMBÜŞÜ GÖR
valla keşke bi an önce evlenseler de ne bok yiyorlarsa kendi evlerinde yeseler.
Kız eve gelecek gibi duruyor da ondan dedim, ekmek elden su gölden
nikah dediler ben şok.
Kim dedi annenler mi
annem dedi. madem zaten kız benim evimden çıkmıyor bi nikah yapalım adı belli zina olmasın dedi. zaten komple bizden geçiniyor en azından gelinimdir derim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?