- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.781
Kızın ailesi yok mu yaa, size hiç mi adam akıllı insanlar denk gelmeyecek deli mıknatısı gibi bu ne
kızın ailesi de bizimkiler gibi memlekete gidiyor arada geliyor. kız abisiyle yaşıyor. abisine de işte arkadaşımda kalıyorum falan diyor muhtemelen bilmiyorum o kadarını.
Yok arkadaş öyle de olsa mantıklı değil, abi demez mi kim bu arkadaş günlerce ne misafirliği bu, değişik ya da ben geri kafaliyım
ne bileyim, bi değişikler zaten. tamam üniversitede hepimiz arkadaşlarımızda kaldık zaman zaman ama benimkiler bilirdi ya. al dün gitmişler yoklar kimbilir nerde kalıyorlar şimdi de. nikah dedi ya.
valla burdan bakınca razı gibi duruyorlar. gerçi onlara soran yok.Oğlanla kız razı mı
valla burdan bakınca razı gibi duruyorlar. gerçi onlara soran yok.
Görümceliğin hayırlı olsun o zaman bacım ne diyim
bağdaş kurdum dümdüz duvara bakıyorum. acil ev bulmam lazım. başımı ellerimin arasına alıp ağıt yakıcam birazdan.
Bitmedi çilen bitmedi
Hayretle okuyorum gercekten. Nikaha nasil gitti is anlamadim.
Mecaz yaptim ama ciddi ciddi okurkende beynim sulandi resmen.işte nasılsa kıza biz bakıyoruz bari resmiyet olsun. umarım mecaz yapmıyorsundur ciddi ciddi açıkladım çünkü.
Sizinkiler açısından bakıyorum, bu kız kimdir necidir ne işi var bizim evde anası babası yok mu demiyorlar mı?
Kızın ailesi açısından bakıyorum, bizim kız nerede kimlerde kalıyor diye sorarım.
Hep bizde bari nikah olsun diye şey olur mu yahu valla benim de beynim yandı. Yıkama şu şımarıkların bulaşıklarını falan da. İnşallah en kısa zamanda bir iş bulur kendi düzenini kurarsın bu ne arkadaş.
Haticeye değil neticeye bakacaksın.
Bu adam 15 aydır yanında mi? Değil.
Arkasında durabiliyor mu sevdasının? Hayır. Senin için herkesi karşısına alabildi mi? Hayir. Sen alır mıydın? Evet.
Gel dese her şeyi bırakıp ona gider misin? Evet.
Su an bu adam ya- nin- da- mı? Hayır.
Böyle aşkın izdirabini.. demelik bir sevgi onunki.
Yetmeyeceğini dusunmus. Ne neden ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?