9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

cüzzamlı gibi bişey oldun sen onların gözünde yaa, bana sinir geliyo, annen sana laf sokuyosa kendi yedirsin içirsin temizlesin madem müstakbel gelinini

öyle oldu işte kimseye anlatmadım bi şey diyemedim. babam zaten konuşmuyor. ya kız annemin lifini kullanmış. çıktım evden toparlamam lazım.

9 YILLIK iliske ne ya
insanlar 9 yillik evliligi zar zor yurutur hale geldi
9 yil iliski

yanlis anlamayin sizle alay edercesine soylemicem
9 yillik bi iliskiniz olmus cok sevdiginiz annesi istemedigi icin adam seninle ilerlemeyi birakmis sanirim yasin 27-28 herseyde vardir bi hayir
ya adam gercekten cok seviyodur annesini ikna eder seni alir yada ayrilir o seni unutmaz ama sen unutursun
adam kilini kimildatmamis ama ayrilmis 15 aydir unutamiyomus madem unutamiyo alsin seni herseye ragmen
sizde artik silin kafanizdan bu zamanda kimse icin kendi degerinizi dusurmeye degmez
sizin icin caba gostermeyen adamin neyini unutamiyosunuz bu gercekten buyuk sacmalik kendinize yazi edersiniz

o yasta ne korkakligi yaa bildigin ana kuzusu, boyle biriyle evlenmektense 20 yillik iliskin dahi olsa uzaklas evlilik sadece ask degil maalesef deliler gibi asik olabilirsiniz ama gecinemiyosunuzdur
hadi diyelim o korkak
sen nediye hala unutamiyosun bi umidin var beklentin varki unutamiyosundur

bunlar sayfalarca konuşuldu ama sürekli bana hatırlatıldığı için unutamıyorum belki de.
hatirlatmak degil
benimde boyle bi sevgilim vardi annesi istemedi diye ayrildik ilk 7ay hic haberini almadim ama cok kotuydum sonra kendime gelmeye basladim hatta suan hala bazen konusuruz hatta hatta annesinle bile konustum kadin beni cok sevdi ama bu saatten sonra ben istemiyorum bunu ikimizde biliyoruz

hatırlatılıyor derken ailem akrabalar falan. daha dün kavga çıktı iki sayfa geriye gidip okursanız...

hatırlatılıyor derken ailem akrabalar falan. daha dün kavga çıktı iki sayfa geriye gidip okursanız...
valla ben diyecek bise bulamiyorum gecmisini unutmucaksin hicbirzaman ama barisacaksin anlattiginda aci vermicek duruma gelecek
suan aradan 15 ay gecmis hala seviyoruml diyosun kendini teselli etmeye calis kendini onun askina mahkum etmisin gozun baska bise gormuyo
yazik etme gencligine hayirlisi degilmis belki evlenseydiniz daha kotu seyler olacakti bilemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…