- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.841
istiyorum. bıktım çünkü.
adam sevgilisiyle mutfağı kuruttu gitti, bugün bayram diye temizlik yaptım, gece gelmiş bana diyor ki arkadaşlarım gelecek mutfaktan çık. nasılsın yok. iyi bayramlar yok. misafiri gelecekmiş.
annemi arıyorum, yeğeni var yanında, geçiştirip kapattı.
bencillikse bencillik. ben artık biri bana bi ihtiyacım var mı diye sorsun istiyorum.
Kardeşine uçan tekme atasım var. Kusura bakma lütfen.
Bir olur pir olur belki pofuduk? Biliyorum yoruldun ve ihtiyacın da var ama hissettiğin yokluğun seni derinden etkilemesine izin verme.
tek bi yerden gelse hallederdim her yerden geliyor.
şehzade arkadaşlarıyla tatile gitti, bak hala şoktayım babası kıyameti koparmıştı biz sözlüyken, her bayram köye gidilecek diye, şimdi onlar da burda, şehzade yurt dışında üstelik. yalnız değil, bana ihtiyacı yok, yazmıyor. allah onun bin türlü belasını versin. annesi babası reddedermiş. beni kimin uğruna ziyan ettiyse hepsi ziyan olsun.
kardeşim, 1 haftadır yoktu az önce geldi, arkadaşlarını çağırmış oturuyor.
annemin yeğeni gelmiş, o kardeşimin abla olarak benim yerime tercih edeceği. bak o kız evlenirken babam çıkardı onu tamam mı, yeni bebeği oldu ismini babam okudu. zaten o doğum yaptı diye uzun zamandır benimkilerin bana vakti yok, bu gece de geçiştirildim.
bi arkadaşım var, bi onunla konuşabilirim, o da londra'da yaşıyor. yüksek lisans diye gitti evlendi yerleşti. onun da bayram diye misafiri var yazamıyor şu an.
dayanılacak bi şey göremiyorum ben şu an.
en çok zoruma ne gidiyor biliyor musun? babam araba aldı. uzun süre gidiyorlar bize lazım oluyor diye. çünkü ev öyle bi yerde ki market alışverişi bana çok sıkıntı oluyordu, yokuş. o arabayla hanımefendi gezdiriliyor. tek bir kez benim o arabayla alışverişe gitmişliğim yok. bi kere kendi yaptı geldi sağolsun hakkını yemiyorum. ben her şeyi kollarım kopa kopa getiriyorum eve. bu çok zoruma gidiyor. tek başıma alıyorum getiriyorum pişiriyorum taşırıyorum temizliyorum. gerçekten zoruma gidiyor.
Geçecek. Gör bak. Onlar nasıl başka insanlarla başka meşgalelerle seni gözardı ediyorlar, sen de öyle yap. Kimseye ihtiyaç hissetme. Hele onlara hiç belli etme. Oyala kendini, bunları düşünüp durduğunda mutsuz olacak bir sürü şey daha buluyorsun.
Nasılsa yaranamıyorsun her koşulda, yapmasan olmaz mı? En azından kendini kötü hissetmezsin.
Ah pofuduk ya. Kusura bakmada saf misin sen?
Ne gidip evi dolduruyosun? Niye kendine tek tabaklik yemek yapmak yerine gerzek kardesini de doyuruyosun?
Senin yerinde olsam sabah cikar 1 gunluk yiyecegimi o da bozulmayacak seyleri alirim. Hatta buzdolabina da koymam odama koyarim. Azicik yapar yer bulasimi yikar gecerim odama.
O salak kardesin her halti biliyo da karnini mi doyuramayacak? O evin hizmetcisi misin sen ne yrmek var diye daliyo eve.
Pizza yapabiliyolarsa pekala yemek de yapabilirler.
Birak bulasigini yikama. Iki tabak bi kucuk tencere bi kac bardak al koy odana. Yigsinlar bulasigi isterlerse sanane? Vallahi deli oluyorum okudukca. Anasi misin sen bu cocugun ne diye arkasini toplayip duruyosun?
Sadece kiz degil ki kardesine de tek lokma yapma bence.
Hani bilemem diyosun da daha once de konu acmadin mi sen biktim bunlardan diye.
Unutma yasadiklarini.
Ayni seyleri tekrar tekrar yadiyosun.
Sabir diliyorum sana gercekten
Senin cinnet zamanın gelmiş, iyi kötü olur olmaz demeden bir iş bul önce, evde kalma bu ne böyle köle isaura gibi yemek temizlik yemek temizlik
Bunlar seninle hiç muhabbet etmiyo mu, yiyip içip gidiyolar mı hadi kardeşin öküz kız bari yarım ağızda olsa abla zahmet verdik falan demiyo mu,çok değişik yaa, ben yabancı evde tuvalete girmeye dahi çekinirim millet çekirge gibi geldiği yeri kurutup gidiyor, ar diye bişey yok, yerinde olsam sağlam kavga ederim kardeşle başlarım anne baba kız kim varsa, gerekirse ayıl bayıl dikkat çek, demagog ol biraz
Utanması olmayan insandan korkarım, kardeşimin sevgilisinin de beni kırdığı oldu ama özür diledi, ne bileyim bayram seyran özel gün bilir adet yol yordam bilir, kavga ediyorlar diye kendime dert ederdim de böylesi daha kötüymüş
Evinizde bi düzen yok gibi pofuduk yaa ailen hala evde değil mi, sen de git olmadı yanlarına, ne bileyim burdan görünen ne biliyo musun, evlenmedin diye sana sığıntı muamelesi çekiyor bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?