9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Kardeşine uçan tekme atasım var. Kusura bakma lütfen.

Bir olur pir olur belki pofuduk? Biliyorum yoruldun ve ihtiyacın da var ama hissettiğin yokluğun seni derinden etkilemesine izin verme.

Kardeşine uçan tekme atasım var. Kusura bakma lütfen.

Bir olur pir olur belki pofuduk? Biliyorum yoruldun ve ihtiyacın da var ama hissettiğin yokluğun seni derinden etkilemesine izin verme.

tek bi yerden gelse hallederdim her yerden geliyor.

şehzade arkadaşlarıyla tatile gitti, bak hala şoktayım babası kıyameti koparmıştı biz sözlüyken, her bayram köye gidilecek diye, şimdi onlar da burda, şehzade yurt dışında üstelik. yalnız değil, bana ihtiyacı yok, yazmıyor. allah onun bin türlü belasını versin. annesi babası reddedermiş. beni kimin uğruna ziyan ettiyse hepsi ziyan olsun.

kardeşim, 1 haftadır yoktu az önce geldi, arkadaşlarını çağırmış oturuyor.

annemin yeğeni gelmiş, o kardeşimin abla olarak benim yerime tercih edeceği. bak o kız evlenirken babam çıkardı onu tamam mı, yeni bebeği oldu ismini babam okudu. zaten o doğum yaptı diye uzun zamandır benimkilerin bana vakti yok, bu gece de geçiştirildim.

bi arkadaşım var, bi onunla konuşabilirim, o da londra'da yaşıyor. yüksek lisans diye gitti evlendi yerleşti. onun da bayram diye misafiri var yazamıyor şu an.

dayanılacak bi şey göremiyorum ben şu an.

en çok zoruma ne gidiyor biliyor musun? babam araba aldı. uzun süre gidiyorlar bize lazım oluyor diye. çünkü ev öyle bi yerde ki market alışverişi bana çok sıkıntı oluyordu, yokuş. o arabayla hanımefendi gezdiriliyor. tek bir kez benim o arabayla alışverişe gitmişliğim yok. bi kere kendi yaptı geldi sağolsun hakkını yemiyorum. ben her şeyi kollarım kopa kopa getiriyorum eve. bu çok zoruma gidiyor. tek başıma alıyorum getiriyorum pişiriyorum taşırıyorum temizliyorum. gerçekten zoruma gidiyor.

Geçecek. Gör bak. Onlar nasıl başka insanlarla başka meşgalelerle seni gözardı ediyorlar, sen de öyle yap. Kimseye ihtiyaç hissetme. Hele onlara hiç belli etme. Oyala kendini, bunları düşünüp durduğunda mutsuz olacak bir sürü şey daha buluyorsun.

Nasılsa yaranamıyorsun her koşulda, yapmasan olmaz mı? En azından kendini kötü hissetmezsin.

yapmasam tabi ki olur da nihayetinde evin ihtiyacı oluyor en basitinden tuvalet kağıdı, sebze, makarna falan. küçük şeyler gibi görünüyor ama hani o yokuş zor. ben 1.50 40 kilo bi şeyim zaten. bi de kardeşim uzun zamandır hiçbir şey almadı hep yedi tüketti ben yetemiyorum.

ben de onu diyorum. herkes beni gözardı ediyor. uzun süredir kimseye ihtiyacım yoktu ama bu gece koydu. aylardır oyalıyorum kendimi, ilk defa da başıma gelmiyor üstelik, ki yalnız kalmayı da severim. ama artık biri beni önemsesin istiyorum ya. öyle sıradan bi arkadaştan da bahsetmiyorum, istediğim öyle bi şey değil. gerçekten evlenmek istiyorum artık. öyle çılgınca aşk tutku falan istemiyorum, biri yükümü paylaşsın istiyorum. gerçekten bu gece çok yorulduğumu hissettim. ilk defa.

dedim ki, şu çaydanlığı harlı ateşe koymayın dedim. unutuyosunuz, suyu azalıyo dedim. küçük ocağa koyun dedim.
dememişim.
gece 3te beni aramış diyor ki çaydanlığı ocakta unuttum kapatır mısın.
annemin çeyizindendi o çaydanlık, gitmiş.
hani böyle büyük çelik çaydanlıklar var ya, onlardan. dibi pütür pütür.
ilk geldiğinde de direk dolaptan tencereyi aldı çatalladı, dedim yapma seramik o, cart diye ses geldi, önüne tabak koydum çekti gitti.
o tencere de boşalmış, o makarna iki gün giderdi bana daha.
ben kendimi öldürücem ya. yetemiyorum olmuyo her şeye yetişemiyorum. olmadı olduramadım ben.

hayır bi de ben bunları kimseye anlatamam ki. kol kırılır yen içinde kalır meselesi. insan bunu sevgilisine kocasına bile anlatsa iki gün sonra çıkarır önüne koyar "seni kendi kardeşin bile adam yerine koymadı benim ailemden ne saygısı bekliyorsun" der. arkadaşa falan hiç anlatılmaz. kuzene de söylenmez. ben artık baş edemiyorum. hiçbir şeyle baş edemiyorum. bütün gün uğraştım didindim temizlik yaptım ev şu an yine aynı hesap. neye yarıyorum ki ben?

ya birden böyle evlenmek isteyince çok bencilmişim gibi hissettim. ama öyle değil yani nasıl anlatsam bilmiyorum. birdenbire aklıma geldi öyle.

"noldu pofuduk hayat zor mu geldi tek başına yemedi mi" dedim, yok öyle değil. gayet yiyor aslında. bundan önce de evde yalnız kaldım, çalışıyordum, sevgilim askerdeydi, hiçbir şeyden şikayet etmedim. çok da mutluydum çok da güzel idare ettim.

mesele yalnız yaşamak değil, çalışmak istememek falan da değil. şu an çalışmıyor oluşum da değil. kimsenin önceliği olmak gibi prenses isteklerim de yok. hatta pek çok zaman keşke beni gözardı etseler üstüme düşmeseler kendi halime bıraksalar derim.

kuzenim ağustosun 26sında doğum yaptı, o aralar annemlerin ev de sürekli doluydu, kardeşim de annemlerin yanındaydı. ben yine ihmal ediliyordum evet ama iyiydim.

dün gece birden... ben ağlarken biri yanımda olup sırtımı okşasın istedim. yanımda olamıyorsa whatsapptan falan karikatür yollasın beni güldürsün istedim. hayatımda ilk defa birine ihtiyaç duydum. öküz gibi çıkıp gelip "ne yemek var" demek yerine "ben eve geliyorum alınacak bi şey var mı" desin istedim.

bilmiyorum ya anlatabileceğim bi şey değil sanırım. yetemediğimi hissediyorum hiçbir şeye yetemiyorum hayatımda ilk defa evi tek başıma çeviremiyorum.

kız burdayken pizza yapmışlar, hepsini yediler mesela. 2 tepsi. tek bi dilim görmedim ben, bulaşığını yıkadım sadece. salam, kaşar falan hep bitmiş. ertesi gün dolapta bi kutu köfte vardı, yarım paket dilimlenmiş patates vardı, hepsini kızartıp yemişler ben içerde oturuyorum bana yine hiçbir şey yok.

kardeşimin öküzlüğü yüzünden kaçış olarak mı evliliği düşündüm diye kendimi suçladım, o da değil. yani değildir. kaçmak için değil. tek başıma eve çıkacaktım zaten ama şu an öyle de istemiyorum.

yoruldum sadece. belki hayatım mahvolacak, belki başka birinin daha hayatını mahvedeceğim, ama artık çok yoruldum. bi şeye üzüldüğümde biri de benimle üzülsün, yapamıyorsa güldürmeye çalışsın istiyorum. biri bana derdini anlatsın benden teselli istesin istiyorum. birinin hayatında en önemli olmak istiyorum, beni gerçekten önemseyen birini önemsemek istiyorum.

bencil olduğumu düşünüp daha çok üzülüyorum.

Ah pofuduk ya. Kusura bakmada saf misin sen?
Ne gidip evi dolduruyosun? Niye kendine tek tabaklik yemek yapmak yerine gerzek kardesini de doyuruyosun?
Senin yerinde olsam sabah cikar 1 gunluk yiyecegimi o da bozulmayacak seyleri alirim. Hatta buzdolabina da koymam odama koyarim. Azicik yapar yer bulasimi yikar gecerim odama.
O salak kardesin her halti biliyo da karnini mi doyuramayacak? O evin hizmetcisi misin sen ne yrmek var diye daliyo eve.
Pizza yapabiliyolarsa pekala yemek de yapabilirler.
Birak bulasigini yikama. Iki tabak bi kucuk tencere bi kac bardak al koy odana. Yigsinlar bulasigi isterlerse sanane? Vallahi deli oluyorum okudukca. Anasi misin sen bu cocugun ne diye arkasini toplayip duruyosun?

ben nerden bileyim kızı getirip sömüreceğini? her evde olan şeyler vardı, artık yok zaten.

Sadece kiz degil ki kardesine de tek lokma yapma bence.
Hani bilemem diyosun da daha once de konu acmadin mi sen biktim bunlardan diye.
Unutma yasadiklarini.
Ayni seyleri tekrar tekrar yadiyosun.
Sabir diliyorum sana gercekten

Sadece kiz degil ki kardesine de tek lokma yapma bence.
Hani bilemem diyosun da daha once de konu acmadin mi sen biktim bunlardan diye.
Unutma yasadiklarini.
Ayni seyleri tekrar tekrar yadiyosun.
Sabir diliyorum sana gercekten

işte o zaman babam kızı bi daha bu eve getirmemesini söylemişti. ben de dinler sandım.

Senin cinnet zamanın gelmiş, iyi kötü olur olmaz demeden bir iş bul önce, evde kalma bu ne böyle köle isaura gibi yemek temizlik yemek temizlik

Senin cinnet zamanın gelmiş, iyi kötü olur olmaz demeden bir iş bul önce, evde kalma bu ne böyle köle isaura gibi yemek temizlik yemek temizlik

işin komik tarafı, yapmıyorum da aslında. misafir çağırmasın diye temizlemiyordum ne zamandır, ama yine çağırıyordu tabi, gelen giden olursa bayram diye yaptım. kızla beraber çekip gittiler diye de kendime hazır çorba makarna yapmıştım. o kadar.

Bunlar seninle hiç muhabbet etmiyo mu, yiyip içip gidiyolar mı hadi kardeşin öküz kız bari yarım ağızda olsa abla zahmet verdik falan demiyo mu,çok değişik yaa, ben yabancı evde tuvalete girmeye dahi çekinirim millet çekirge gibi geldiği yeri kurutup gidiyor, ar diye bişey yok, yerinde olsam sağlam kavga ederim kardeşle başlarım anne baba kız kim varsa, gerekirse ayıl bayıl dikkat çek, demagog ol biraz

erkek arkadaşları geldiklerinde derler, hatta onlarla muhabbetim de vardır yanlarında otururum kardeşim kovalar genelde, bi dün gece konuşmadık bi şey demedik, canımın sıkkın olduğunu anladılar seslenmediler zaten ben de seslenmedim. kıza afiyet olsun dedim cevap bile vermedi.

Utanması olmayan insandan korkarım, kardeşimin sevgilisinin de beni kırdığı oldu ama özür diledi, ne bileyim bayram seyran özel gün bilir adet yol yordam bilir, kavga ediyorlar diye kendime dert ederdim de böylesi daha kötüymüş

Evinizde bi düzen yok gibi pofuduk yaa ailen hala evde değil mi, sen de git olmadı yanlarına, ne bileyim burdan görünen ne biliyo musun, evlenmedin diye sana sığıntı muamelesi çekiyor bunlar

kız için herhangi bi yorumum yok, kardeşim bi höst demediğinden bu kadar arsız olabilir.

evde yalnızken bi düzenim var, geceleri uyuyabiliyorum evdeki işleri yoluna koyabiliyorum en azından.
ailem gelmedi, ders kaydından sonra 10 gün falan gidicem de gelince pisliğiyle yine ben uğraşıcam.
o son söylediğin benim aylardır burda dillendiremediğim. o kıza ses çıkaramayışım. olay evlenmekti senin için dedin ya bana, çünkü o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…