9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yok canım o fıtrat,höst desin demesin rahat edebiliyo yani kız, bizim kıza kardeşim tamam otur sen misafirsin der ya da mutfak zaten kalabalık falan der o gene gelirdi olur mu birlikte yapıp yicez diye, yapı meselesi o

Yok canım o fıtrat,höst desin demesin rahat edebiliyo yani kız, bizim kıza kardeşim tamam otur sen misafirsin der ya da mutfak zaten kalabalık falan der o gene gelirdi olur mu birlikte yapıp yicez diye, yapı meselesi o

gerçi o da var. şehzadelerde bana kimse kalk iş yap demezdi ama anası iş yaparken görümcemin oturmasından arlanır ucundan tutardım ben.

gerçi o da var. şehzadelerde bana kimse kalk iş yap demezdi ama anası iş yaparken görümcemin oturmasından arlanır ucundan tutardım ben.

İnsanın içinde olacak...inşallah kurtulursun ne diyim valla çok zor, kalk bize gel benim ev toplamama yardım et bari :) ben bi eline sağlık Allah razı olsun der çay da koyarım

Mutfağa tablo asmıştık yapışkanlı bantlar var ya tablolar için onlarla yapıştırdık
Dün anneme çıktığımızda sen düş yerle yeksan ol mutfak masam da cam onu da kırmış,attık masayı da, cam çıkıyo hala sağdan soldan, iyiki evde yoktuk ya metenin üstüne düşseydi, 2000 lik puzzle cam çerçeve yaptırmıştık Kanvas tablo falan değil yani

Ovv allah korusun. Bende onlarla bir suru sey yapistirdim. Hatta biri direk basucumuzda kocaman cerceve. Baya saglam gibiler ama korktum simdi.

uh allah korumuş, nazar çıktı de artık.

Bu kadar sayfayı okumaya yürek yetmez bi özet geç bari ana hatlarıyla

Esas kızın esas oğlan ve ailesiyle olan sinir harbiyle başladı, araya bizim anılar falan girdi, şu an evlilik işi olmamasının üstünden 1.5 yıl geçti artçılar sürüyor biz muhabbete devam

Esas kızın esas oğlan ve ailesiyle olan sinir harbiyle başladı, araya bizim anılar falan girdi, şu an evlilik işi olmamasının üstünden 1.5 yıl geçti artçılar sürüyor biz muhabbete devam
Tamamdır ağustosta açtığı konuyu okudum olaya hakimim.

O köpek napıyo cibiliyetsiz. İnsanın hayatının içine tükürüyolar karaktersizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…