- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.821
O'nunla konuşuyor musunuz?
iletişim var ama konuşuyor gibi değiliz.
Ben eski sevgilimle bir süre bu halde kalmıştım; ne idüğü belirsiz, neyiz ne değiliz anlamadığım. Psikolojim berbat olmuştu.
psikolojim çok uzun süre onunla görüşmemden alakasız berbattı zaten, dün yanlışlıkla annemi aradım mesela, "yanlış oldu" dedim, "kimi arıyordun, niye arıyordun, arama, hala ne arıyorsun" falan dedi araya cevap sokuşturamadım. arama kaydında bi şey arıyordum telefon elimden kaydı sadece. söylememe bile fırsat vermedi. görüşsem ne görüşmesem ne. hala herkes orda.
Bu anlattığının benzerini ben de yaşadım. Annem, kardeşim ve iki tanıdığımız oturuyoruz. Eski sevgilimden mesaj geldi. İstemsizce "aaa" dedim. Ne oldu falan filan deyince de "x mesaj attı" dedim. Annem bir başladı "sen hala onunla mı konuşuyorsun akıllanmazsın doymadın salaklığına" neler neler. Mesajı bıraktım annemle tartıştım sonra. Niye dert ediniyorsa bu kadar. Kendi halimize bıraksalar daha iyi olacağız ama anlamıyorlar.
iyi de sana yine en azından o mesaj atmış da tartışmışsınız. ben annemi yanlışlıkla aradım.
benim telefonum her çalışında olay oluyor. şu reklam mesajları var ya, kolejdir spor salonudur oteldir, onlar olay oluyor. tez danışmanım arıyor olay oluyor. hani şehzade arasa da olay olsa kurban olucam öyle olaya. bi kere bile hak etmeden azar yiyorum hep.
Senin hatırlayasın yoksa da aklına getiriyor üstelik. Çok can sıkıcı.
öyle. tek bi gün istiyorum ya. onun adının geçmediği tek bi gün istiyorum. bazı geceler tamam diyorum, bitti diyorum, bi daha aramayacağım diyorum, ertesi gün küt diye konu ona geliyor. ben açmıyorum. illa ki adı geçiyor. en çok bu yüzden bunaldım belki de.
Burada sana sitem ettik hep geride bırakamadığın için ama ben seni anlamaya başladım, hem ilişkin çok uzun sürmüştü hem de çevren devamlı hatırlatıyor. Çook güçlü olman gerekiyor bu koşullarda onu unutabilmen için.
Alisacaksin zaman içinde... Etkisiz eleman olacak zamanla... Bugün sessiz sedasız içini acıtan herşey zaman ile yok olacak... Kim bilir belki yeni bir ben lazım... Belki yeni bir sen...
Ne oldu Pofuduk?evlenmeye karar verdim. gerçekten. vardır illa ki soran ama ben istemiyorum diye bana söylenmeyen biri. nolursa olsun artık bıktım.
Ne oldu Pofuduk?
yoruldum. hayatımda önceliği olan herkesin sürekli benden daha öncelikli muhatapları olmasından yoruldum. biri için ilk sırada gelmek istiyorum anlatabiliyor muyum? bencillik mi?
"bir kırgınlık yok değil içimde. buluyorum nedenini. en çok sevilen olmamak." - turgut uyar
"bir kırgınlık yok değil içimde. buluyorum nedenini. en çok sevilen olmamak." - turgut uyar
aynen öyle. annem aradı anladı bi şeyler olduğunu biraz da ona anlattım ama onunla ilgili kısımları söylemedim.
dedi ki, sen sözlenmeden önce soranlar vardı, artık sormuyorlar.
bak şöyle anlatayım, sözlüyken görümcem öne otururdu. kardeşim beni işten almaya geldiğinde sevgilisini öne oturturdu. ben artık birinin yanında oturmak istiyorum anlatabiliyor muyum?
Annenin olayları ifade ediş şekli iğneleyici geliyor. Kulak asma lütfen. Senin istemediğini birkaç kere söyleyince o tarz isteklerde bulunmaya cesaret edememiştir kimse. Zamanla olur. Eğer gerçekten istediğin buysa diye diyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?