9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

kardeşi dota oynayan biri olarak anlıyorum.
Bizimkiler de üniye başladıklarında knight oynuyorlardı 24 saat, ama gerçekten 24 saat. Gece 12'den sabah 4'e kadar biri oynuyordu 4'te ötekini uyandırıyordu, sabah 4-8 nöbeti başlıyordu sonra ne oyunmuş arkadaş.

Neyse ki bıraktılar şimdi günde 1 saat falan yine vurdulu kırdılı bişey var onu oynuyorlar.

inanırım. hoaaa diye ses geliyo gece. alt komşu evde grup seks falan döndüğünü düşünüyo olabilir.

benden buraya kadar. umarım ölürüm. siz haklıydınız. sormazsanız sevinirim. sırf merak edersiniz diye yazıyorum bunu. tekrar yazabileceğimi sanmıyorum. her şey bitti.

kız yine geldi. iki gün önce alışveriş yaptım kız yine geldi. ben bileklerimi kesicem. benden buraya kadar. derdim zaten yetiyordu, bu kadarı beni aştı.

kapıyı çarptım adam olan anlar. anlamadı. ki telefonda konuşuyodum üstelik, yanağım değmiş o ara telefon kesilmiş, bi de anneme anlattım. ömrünü çürütmüşüz yemiş bitirmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…