- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #8.001
şimdinin farkı şu: istersen evden gidebilirsin iş bulursun ayrı eve çıkarsın tek veya arkadaşlarınla, ama evlilik öyle değil, ha boşanma ihtimalin her zaman var elbette ama orda bi kişiye verdiğin söz var manevi yükü daha fazla
canım benim o şans meselesi, bdv bu tip konularla dolu biliyosun
Cidden bende bi anlik bi bos bulunma olarak nitelendirmistim evlilik meselesini.
Ha hayat ne gosterir bilinmez karsina biri cikar gercekten icine siner evlenirsin eyvallah. Temennimdir de insallah mutlu olacagin bi insan cikar karsina.
Ama bahsettigin gerekcelerle evlilik yoluna girmek cok riskli. Yagmurdan kacarken doluya tutulmak gibi bir ihtimal var. Hele birde cocuklu biri olursa daha buyuk risk.
Evlilikte yalnizlik cok daha agir koyuyo insana.
Simdi soyluyosun ama ciddi ciddi boyle bir durum olsa muhtemelen sende dusunursun bunlari
E evlenme şart mı, önemli olan senin mutlu huzurlu olman, tek başına düzen kurduğunda huzurlu olacaksan öyle kalırsın ne varmış sanki. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayı kimse istemez sen de istemezsin.bilmiyorum. ya ömrümün kalanını tek başıma geçiricem ya da apar topar evlenicem. ben kendim için başka bi ihtimal görmüyorum. tek başıma eve çıkıp düzen kurduktan sonra ben evleneceğimi sanmıyorum çünkü.
E evlenme şart mı, önemli olan senin mutlu huzurlu olman, tek başına düzen kurduğunda huzurlu olacaksan öyle kalırsın ne varmış sanki. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayı kimse istemez sen de istemezsin.
ben de geçen hafta regl olduğumda bildiğin kudurdum yabi de henüz emin değilim ama regl oldum galiba, şu an her şeye ağlayacak potansiyele sahibim. hazırlanıp okula gidicem öğleden sonra.
ben de geçen hafta regl olduğumda bildiğin kudurdum yadaha kötü hissetmen normal şu aralar, herşey geçiyor be pofuduk, şu ara üst üste geldi senin anne baba kardeş ex derken
Cok yakin 2 arkadasim bekar. Bi ben evli ve cocukluyum.
Onlar bana özeniyolar hayatinu kurdun cocugun oldu evin yuvan var diye. Ben onlara ozeniyorum ayaklari uzerinde duruyolar. Tasidiklari tek sorumluluk kendi sorumluluklari kaynana kayinbaba vs gibi derdi yok.
Kosullar ne olursa olsun hhersey dort dortluk olmuyo malesef.
bütün arkadaşlarım evli, bi şey diyemem o yüzden.
benim bi arkadaşım evlenmişti, daha doğrusu babamın arkadaşının kızı, o doktorumun kızı. her neyse. çok yakındık biz onlarla. iki aile arasında o kadar uçurum vardı ki, bizim muhatabımız kız tarafı olmasına rağmen erkek tarafına daha yakın hissettim ben kendimi nedense. o kadar iyi insanlar ki. o kıza öyle değer gösterdiler ki. ama aileler arası çok çirkinlikler oldu bana göre. o çocuk kızın ailesinden hiç değer görmedi. ama mutlular, çok mutlular. ben ona özenmiştim hep. evlilik denince benim aklıma o kız geliyor, hani kayınvalide kayınpeder derdi herkeste var, kimse dengine gelmiyor zaten. ama kendi aralarında iyiler. ne bileyim karışık işte.
Mesele zaten dengi dengine gelmek degil. Oyle biseyin cok mumkun oldugunu da pek sanmiyorum acikcasi. Ama iste bi puruz cikiyo illa ki. Ya kocadan ya kendi anne babandan ya esin anne babasindan. Hic bisey olmaz maddi sikinti olur o olmaz saglik olur. Onemli olan sevgi saygi kaybetmeden aile olabilmek. O da maharet istiyo iste. Beceremezsen de ufak seyler buyuyo. Ustu ortulecek seyler kocaman oluyo.
Evlenmeden once bende bu kadar olacagini dusunmezdim gerci ama oluyomus
Epeydir iyiyiz şükur. En azindan asil benim isyan ettigim konuda sikintimiz yok. Ara da oluyo ister istemez biseyler.siz düzelmiştiniz en son
biz de kavga ettik 3 gün önce, adam oyun oynamaktan anneme bi hoşgeldin demedi bende kıyameti kopardım buz gibiydi ev ağzım yüzüm uçuk oldu, sonunda dün gün boyu hem gezdik hem konuştuk hallettik gibi bakalım
Epeydir iyiyiz şükur. En azindan asil benim isyan ettigim konuda sikintimiz yok. Ara da oluyo ister istemez biseyler.
Bu oyun internet vs basli basina sorun zaten. Esim oyun oynamaz sosyal medyayla da cok ilgilide degil pek. Ama araba meraklisi surekli ilanlara bakar alacak olsun olmasin. Elinde tlfn gorunce alip atasm geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?