- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #8.061
şaka yapıyosun
her şeyi beklerdim de böyle bişey asla aklıma gelmezdi
benim teorim orda biriyle düşüp kalkmış olduğunu öğrenmiş olmandı
pek çok kişiyle düşmüş kalkmış.
ve beni neden dövdü biliyor musun? cart diye giremediği için. dar olduğum için. alamadığım için. 10 yılda tek bi kez bile girmeyi denemeyen adam, giremediği için dövdü beni.
ohaaaa
zorla mı yapmaya kalktı peki, nedir sen de istedin mi, ben şu an çok değişik duygulardayım
tecavüzü mü soruyorsun?
evet sanırım soruyorum, yani planlı bir şey miydi
bilmiyorum.
kocanla bilmem kaç yıl çıkmışsın, iyi kötü ön sevişmeyle orgazmı biliyosundur diye detaylı anlatma ihtiyacı hissetmiyorum. önemli olan temastı yani, öncesini de çok uzun tuttuğumuz için o bölgede temas olunca olay biterdi zaten, ben gireceğini düşünmedim hiç. bu sefer olay bitmedi. yetmedi yani ona.
Agzi acik bakiyorum resmen. Hani insan adilesir de bu kadari da olur mu
yetmemesinin nedeni daha önce istediğini başkalarından almış olması...öyle mi yani, pek çok kişiyle düşüp kalkmış dedin ya ondan soruyorum kendisi mi söyledi
bi şey daha var.
daha önce de beni kendinden uzaklaştırmak için başkasıyla yaptığını söylerdi, her seferinde de yalan olduğu ortaya çıkardı. ben bi şekilde açığını bulurdum.
dün söyledi. "he he çok duydum ben bunları" dedim inanmadım. cüzdanında prezervatif varmış, "iki dakka bekle ben de bulur gelirim nedir yani neyi kanıtlar" dedim. bi şeyler anlattı, hastalıktan şüpheleniyormuş, prezervatifsiz bana yanaşmak istemedi, beni zaten öpmedi. ama ben adamdan o kadar eminim ki yine inanmadım. girmeye çalışırken dövdü, o zaman anladım.
ay sen ciddisin baya baya, ne demek dövdü yaa, e sonra nasıl kurtuldun, demek ki siz çıkarken de aldattı ciddiydi yani yaptım derken
hayır biz çıkarken aldatmadı. bana dokunuşundan anlardım aldatsaydı. sadece dün farklıydı.
ukrayna yaramış belli, rezil herif
birde hastaliktan supheleniyo yani. Gittigi yerin hakkini vermis desene..bi şey daha var.
daha önce de beni kendinden uzaklaştırmak için başkasıyla yaptığını söylerdi, her seferinde de yalan olduğu ortaya çıkardı. ben bi şekilde açığını bulurdum.
dün söyledi. "he he çok duydum ben bunları" dedim inanmadım. cüzdanında prezervatif varmış, "iki dakka bekle ben de bulur gelirim nedir yani neyi kanıtlar" dedim. bi şeyler anlattı, hastalıktan şüpheleniyormuş, prezervatifsiz bana yanaşmak istemedi, beni zaten öpmedi. ama ben adamdan o kadar eminim ki yine inanmadım. girmeye çalışırken dövdü, o zaman anladım.
birde hastaliktan supheleniyo yani. Gittigi yerin hakkini vermis desene..
Ne diyim pofuduk biseyler icin iyiki diyebiliyosundur umarim artik..
Hadi o neyse de bunun icin siddete basvurmanin izah edilebilir yani yok
prezervatifi yırtılmış. ve evdeki herkes duymuş bunu. öyle diyor. ay ne bileyim insan çöpte hadi prezervatif görür de yırtık olduğunu nasıl anlar ki bilmiyorum ben o konuyu.
umarım gerçekten bulaşmıştır. 40 gün sonra test yaptıracağını söyledi, inşallah bulaşmıştır. kadının ayağında yara gördüm dedi kadınlarda yara çıkmaz ama inşallah bulaşmıştır.
ve beni dövdüğünü hatırlamıyor biliyor musun? farkında değil.
sevişirken benim de kendimi kaybettiğim çok oldu ama ben en fazla ısırırım tırnağımın izi çıkar en fazla dirseğiyle omzunun arasında kalan kısmı sıkarım, ama bunun izahı yok.
aile nasıl duymuş yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?