9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

peki siz ailenize ayrıldığınızı söylemişmiydiniz ne dediler mesela seni haklı buldular mı

söyledim. haklı buldular. ama kararı yine de bana bırakıyorlar. başından beri "çok iyi insanlar ama zor insanlar. bizim gibi değiller. anlaşacak olan sensin, sen bilirsin" diyorlar.

pazartesi ikisi de aradı, gelince de gidecekler.

Yatak odası kitleme konusu nedir evlenince kayınvalidenizlemi oturacaksınız yada evinizin anahtarı onda damı olacak konuşulanlardan anladığım kadarıyla böyle heralde

Konuşmaktan yanayım elbet çünkü kendi ailemde bunu gördüm. Ama eşimin ailesi bunu sayfısızlık olarak görüp ben bişey söylediğimde bağırmaya kalkıyor. Bana ilk bağırdığında kendinize gelin bana bağıramazsınız dedim. Benimle bu yüzden bir hafta konuşmadı. Bu bi hafta içinde 3 kez görüştük hepsinde hiç bişey yokmuş gibi davrandım kpimşe gayet iyi konuştuk kayınvalidem hoşgeldiniz dediğimde cevap bile vermedi. Ben ne olucak böyle derken ertesi gün elinde börekle gelip hiç bişey yokmuş gibi davrandı
Anlamlandıranadığım durumlar var hala açıkcası.
Kilitlemeyi eşimde bana söyledi ama sanki hırsız gircek gibi eşimin ailesi geliyo diye kapı kilitlenek daha büyük saygısızlık olur diye düşündüm.
Amaann gelin olmak zor zanaat.

Canım birincisi en başta senin yemek yiyip gitmen hoş olmamış yemeğe gitmesen bile sonuçta sana bişey ikram edicekler çok açtım demişsin açlıktan ölmedin ya yemeyebilirdin nezakettendir bu, he verilen tepki fazla ama oda ayrı bişey.
Eşya alma konusunda da hatalısın, benim ailemde siz kullancaksınız siz beğenin der karışmaz ama alışverişte annem mutlaka yanımda olur olmalı sen sahipsiz gibi tek başına olmazki öyle ondan sonra kendi kızları gibi davranıyolar diyosun tabi davranırlar sen ailensiz yaparsan herşeyi.
Sonuç olarak şmdi barıştınız mı durumunuz ne

ben bunu anlatmak istedim zaten ama uygun kelimeyi bulamadım.

Yatak odası kitleme konusu nedir evlenince kayınvalidenizlemi oturacaksınız yada evinizin anahtarı onda damı olacak konuşulanlardan anladığım kadarıyla böyle heralde

hayır öyle değil. bazı insanlar yatak odasını mahrem görmüyor, girmekten çekinmiyor da o yüzden.

aman benim öyle dertlerim yok sanırım şükür.

"bana bağırdınız" dediğimde (biraz yüksek sesle konuşuyorlar) "yok annem öyle bi şey amcanın ses tonu öyle" dedi. küsme yok.
konuşunca da saygısızlık olarak algılamadılar şükür.

hayırlısı ya aman valla zor.

Evinize misafirliğe geldiklerinde mi kitliyceksin girmesinler diye. Nolcak ondan canım mahrem tamamda senin yatak odanda özel şeylerin ortalıkta olmıycak sonuçta eşyalarını karıştırcak hali yok girsin baksn bence sen birazcık bu davranışlarını düzelt tamam onlar hatalı olablr ama snde hataya hatayla karşılık verme sakınan göze çöp batar yatak odanı yicek değil ya sen evdeyken napabilir odanda anlamadım

görümcemin eşi de tokatlı.görümcem çok fena bir kız o bile bıkmış düşün.çok alınganmışlar aileler birbirine düşkünmüş filan.... allah kolaylık versin

iyi de bizde aileler eşya alışverişine gitmez ki. onlar gelecek çünkü dükkan sahibini tanıyorlar. yani benimkilerin gelmesi için ne sebep var? annem babam kendi çeyizimi alırken gelmedi "ne istiyorsan al" dediler.

şimdi barıştık gibi de değil. bekliyoruz.

kocamla beraber kullandığım odanın mahrem olduğunu düşünüyor olabilirim?

senin ailen çok rahat bence.fikir verirlerdi sana yanında bulunmaları dahi yeterli bence

beni kendi fikrimin eşya seçmemde yeterli olacağı şekilde yetiştirdiklerini de düşünüyor olabilirler? "evlenecek yaşa geldiyse ne alması gerektiğini bilsin" diyor olabilirler?

yardım istediğimde tabi ki ettiler ama başımı beklemediler.

O zaman beni sahiplendiler deme ailen hiç birşeyinde yanında olmamış o nedir ya çeyizini git kendin al eşyanı git kendin al ben gelmem. E o zaman düğününe de gelmesinler onlar evlenmiyo sen kendin evleniyosun ya nasılsa....
Seni ailen atmış onların eline ne istiyosan al nasıl ya inanamıyorum şuan bi annenin aklı kalmaz mı naptı acaba kızım bende gitseydm belki istediğini almazlar bişey olur altta kalmasın falan ne alıcak kızım iyisini bilir mi eder mi sonuçta tecrübeli değilsin eşya bu yani çok garip gerçekten fikir alman lazım annenin yanında olması lazım baban gelmeyeblr o neysede

ya lütfen yanlış anlama ama sende görümcemi gördüm vallahi.az önce açtığın konulara baktım adam sana tektaş almış herkes denedi diye ona bile takmışsın kafayı.yani sen biraz değişik bir kızsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…