Konunu bastan sona kadar okudum senle dusuncelerimiz ofkemiz tepkilerimiz konusma tarzimiz ve ettigimiz ahlar cok benziyor
Benim de 6 yil bitmis iliskim var yasim 22. iki ay gibi bi surede her sey nasil mahfolmustu bende anlamamistim sevgilimin evlenme teklifinde pirlanta almasi filan problem olmustu ve boyle gelisti
Once sevgilim seninki gibi kafayi yeyip sacmalamaya basladi ailesini savundu fln
Tabi ben COk uzuldum cok agladim cok ah ettim cok da dualar ettim
Annem babam da asaletten ölcez diyosun ya aynen oyleydi tavirlari benimkilerin de
Bizde de bir mesele oldu ben asla ozur dilemedim bekledim de bekledim
3-4 ay sonra filan ortalik yumusadi baya istemeye geldiler biz nisan yaptik. Ama o 3 4 ay ne yasadigimi ben bilirim. Simdi iyi gorunuyor her sey bakalim dugune kadar ve dugun sonrasi da boyle devam eder inş.
Erkeklerin dogrulari gormesi biraz zaman aliyor sanirim ben de 6 yillik iliskime kiyamadim..
Annemin dedigine gore benim k.valide anneme keske o problemler olmasaydi asil kartal ne iyi bi insanmis sizler ne iyi insanlarmissiniz fln demis. Simdi k.valide de k.peder de bana kizim diyor bi cocugumuz daha oldu diyorlar herkese (onceden istenmeyen gelindim beni saygisiz,paragoz,simarik,burnu havada goruyorlardi ve bu laflar cogu zaman dile de getirildi) artik ben de anne baba diyorum onlara nisanlim da babamla anneme annecim babacim diyor düşün kanli bicakliyken nasil bu kadar duzeldik ben yine anlamadim
Ama anladigim kesin bir sey var ki ONYARGI cok kotu bir seymis. Ben cok mesafe koydum 6 yil boyunca ve onlar beni taniyamadi sevgilim beni yanlis tanitti veya tanitamadi. Hep yanlis anlasilmisim ben. Direk iletisim kurmak yerine surekli araya sevgilimi iletisim araci olarak koymak hataymis bunu anladim erkekler bu isi beceremiyor pek.
Su anki durumum nişanlı ve mayista dugun yapmayi dusunuyoruz.
Her an tetikte miyim? evet
Kin tutuyor muyum? hayir cunku artik bu saatten sonra bana engel koymasinlar bir daha bu kadar mucadele edemem o yuzden surat yapmiyorum kin tutmamak zorundayim..
Peki artik kv ve kp ile tamamen uyusuyor muyuz? hayir ama o kotu gunleri gecirdikten sonra bu kadarina da sukur diyoruz
Gecmise sünger cektim mi? evet bunu da yapmak zorundayim su an iyi davraniyorlar bunu goz onunde bulunduruyorum.
Her şeyi unuttum mu? tabi ki hayir ama kelebegin ruyasi filminde dedikleri gibi
"Unutmak değil belki ama hatırlamamak mümkün."
Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin. Benim erkek tarafi karadenizli degil ama k.valide de nisanlima cok is yaptiriyor evde ve tum disari islerine de onu gonderiyorlar gorumce el ustunde tutuluyor ama nisanlim oyle degil malesef benziyor durumlarimiz.
Ben de anlatayim dedim kisaca oykumu. Allah yardimcin olsun kardesim.