Bu konuda söylemedim yanlış anlar diye korktum çünkü şok olmuş halde bakmamı bile yanlış anlamıştı. O zamandan beride girmedi zaten. Gerçi biz konuştuğumuz konulardada bir yere varamıyoruz. Örneğin ben kendimi bildim bileli zayıfım yemek yemeği zahmet olarak görürüm. 5-6 kilo gerçekten almam lazım ciddi anlamda çok zayıfım çünkü ama olmuyor. Kilolu insanlar nasıl yemek yemeyi birakmak zor geliyosa banada yemek zor geliyor. Her görüşmemizde 3-5 kez duyarım kilo al lafını. Duymamazlıktan geldim olmadı, şakay vurdum gelin yönünden çok şanssızsınız anne keşke bi oğlan daha doğurdaydın gün yüzü görürdün dedim gğldük hep berber yine olmadı

en sonunda ciddi ciddi konuştum yine bişey değişmedi çünkü buna alışmış. Kendi kızı ona hayır diyemez derse kıyamet kopar. Benden beklentiside o.Ama olmaz işte.
Tek oğlum var diye çok heves etmiş anlayacağın ama bende 10 kere evlenmiyorum onu hesabada katmıyolar. Bazı şeyleri kendi zamanlarındaki gibi zamnediyolar.
Ben 4 sene başka şehirde okudum bir başıma idare ettim ama bi evi yardımsız dizebileceğime idare edebileceğime inanamıyolar. Çocuk olmadığımızı göremiyolar malesef.
Siz güzelce konuşma fırsatı bulmuşsunuz. Eminim unutulan çok şey olmuştur. Ama bakalım konuştuğunuz kadarıyla birbirinizi anlayabilmişmisiniz onuda zaman göstericek. Belki nişanlı olduğunuz için herşey daha kolay olur. Biz evliyken bu durumlara maruz kalmıştık çünkü farklı şehirlerdeydik nişanlıyken doğru dürüst görüşemedik. Sorunları tlfnla konuşmakta uygun olmazdı tabiki.
İnşallah sözlünle senin için hayırlısı neyse o olur. Birbirinizi yıpratmadan işin içinden çıkmayı başarabilirsiniz...
En büyük iş sözlüne düşüyo tabi durduğundan daha sağlam durabilmeli..