Acı bir gerçek var ortada, siz sevgilinizi daha çok seviyorsunuz.
Onca süre içinde bu adam sizinle konuşmak için can atmalıydı ama hayır ailem istemiyor deyip yüzüğü çıkarmaya vardırdı işi. Ve onu görmek için evine gittiniz, ailesiyle konuşma durumunun içine konuldunuz. Orda yapılacak olan sizin ben seni görmeye gelmiştim, konuşmak isteniyorsa bu böyle olmaz deyip ordan gitmek olabilirdi. Ama bunu yaptığınızda sevgiliniz ve ailesi için bu işin tamamen biteceğini biliyordunuz.
Kendimi değerli hissstmiyorum demişsiniz, o değeri malesef yakalayamazsınız.
Siz onların gözünde ufacık dahi de olsa haklı değilsiniz, soğuksunuz yol yordam bilmiyorsunuz, şöyle evin içinde cıvıl cıvıl gelin gibi şakıyamıyorsunuz. Size yapılan iyiliğin farkında değilsiniz, başkası olsa el üstünde tutar anne anne, baba baba diye dolanırdı, diye düşünüyorlar.
Bu yüzden nişanlınız arayı bulmanız için konuşma olsun istedi. Onların sebeplerine hak veriyor çünkü. Evlendikten sonra tartışma yaşarsanız nişanlınıla, duyacağınız cümleyi de yazayım;
Sen soğuk olmasan bu tarz problemler çıkmazdı pofuduk. Yaşlı başlı insanlar bizim iyiliğimiz için kendilerini paralıyorlar sense sorun yapıyorsun. ( ve bu tarz başka şeyler)
O değeri on yıllar geçse de yakalayamazsınız.