- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #3.021
Salak mı demişti????1e kadar ondan yüzük aradı o. anaaam. çok aşırı salağım. kaynanam dediydi gerçi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salak mı demişti????1e kadar ondan yüzük aradı o. anaaam. çok aşırı salağım. kaynanam dediydi gerçi.
Ay Pofuduk aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Dün adamın sesi telefonda kötü diye uğradınız öyle mi??
Eee bu adamın totosu kalkmasın da ne yapsın. Bacım, ederinden fazla değer verince bu modeller böyle. Bilmem kaçıncı kez yazıyorum.
Sizin erkek versiyonunuzdan varsa istiyorum bir zahmet.
Anlasınlar inşallah.gece 10da durduk yere oraya gitmeyeceğimi biliyorlardır. dün de beraberdik gördüler çünkü beni. bi şeyler anlamışlardır yine de.
Salak mı demişti????
ya bi de lafta dünyaları satın alıyorlar icraatta iğne bile yok. o ne iş?
Anlasınlar inşallah.
Aile konseyi dırdırına başlasın.
Oyy oğlumu üzdü , yaranamadııık...
Daha neler neler.
Ayy kaynanaya gitmiş...adam değil la kaynanam. valla sesi çok kötü geliyordu. ama tipi sesi kadar kötü değildi. o kadın bana sağlam lazım lütfen.
Başkaları bizi konuşsun, şanımız yürüsün safsatalarıdır belki. Bunların düzgüne mi çıkmak diyordun o adetinden benin haberim yoktu mesela, okuyunca aklıma gelen imaj şeydi ama ya bunlarda gelin babaevinden valiz bile almıyorsa bunların kafa hala bir gelin diye insan aramıyoruz, kendi benliği olmayan bir kadın arıyoruz kıvamındadır. Sen ancak bizle varolacaksın derler.
A aptalasik özerlikliğini ilan etmesine 200 sene var dedi ama bunlar aslında yolu o şekilde bulacaklardı, aradaki zaman dünür/gelinle kapanacaktı güya.
Ayy kaynanaya gitmiş...
Ölezeğim a dostlar...
Bak bak bak....ilkokul mezunu dünür yerine akraba gezmelerine annemi götürmeyi tercih edermiş ama![]()
Bak bak bak....
Akrabalar hava atacaktı zaar.
Niye ne yapacaksınız olursa olsun. Sizin muhattabınız kadın değil, nişanlınız olacak olan adam.hasta falan olmasın. çok ciddiyim.
Kendi çevresinde sükse yapacağını düşünmüştür.akraba gezmesi demedi de başka nereye götürecek nerde takılacak benim aklıma o geldi.
Niye ne yapacaksınız olursa olsun. Sizin muhattabınız kadın değil, nişanlınız olacak olan adam.
Kendi çevresinde sükse yapacağını düşünmüştür.
işte o zaman da ben gitmeyeyim diye hoş tutmaları gerekmiyor muydu?
Pehhh...öyle san. yatağa düşünce kim bakacak? kimin yüzünden hasta olmuş olacak?
Oğlu baksın, kocası baksın. Kim bakarsa baksın. Hasta olursa olsun, çok da tın...öyle san. yatağa düşünce kim bakacak? kimin yüzünden hasta olmuş olacak?
E bacım sen safsın? Ben başından beri bu şartlarla senin yerinde olsaydım, safkelebek olarak şu an "Fakirler ölsün, Park Oran evlerinden selamlar!!" yazıyor olurdum.Neden çünkü; madem diyorlar, alsınlar. Almayacaklarsa da seslerini kessinler bir an önce de biz nasıl ev alırız kocayla onun planını yapmaya başlayalım. Evi reddetmek hakaret değil ki? Oğlum evi istemediniz ama karşılığı şu; bu yine de size ayrılan para demek mühim olan veya gençler bizim durumumuz belli elimizden geleni yapıcaz ama sizin de çabalamanız lazım, evi artık siz alırsınız.
bi de bütün eşi dostu bana "ay sen çok şanslısın" demiyor mu... ilk seferde gözlerimi devirmiştim de büyük dayısının karısı acıklı acıklı gülümsemişti. bildiği varmış demek ki.Pehhh...
Bu saatten sonra gram bunu umursamayın. Ne düşünürlerse düşünsünler.
Gram sallamayın şunları, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur.
Öyle aileye gelin olana normal her insan acır biliyor musunuz.