9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ay Pofuduk aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Dün adamın sesi telefonda kötü diye uğradınız öyle mi??
Eee bu adamın totosu kalkmasın da ne yapsın. Bacım, ederinden fazla değer verince bu modeller böyle. Bilmem kaçıncı kez yazıyorum.
Sizin erkek versiyonunuzdan varsa istiyorum bir zahmet.

adam değil la kaynanam. valla sesi çok kötü geliyordu. ama tipi sesi kadar kötü değildi. o kadın bana sağlam lazım lütfen.

Salak mı demişti????

ne konuşuyorduk hatırlamıyorum da, sevgilimle bi konuşmamızı anlatıyordum, "ay yavrum siz birbirinizi nasıl buldunuz böyle, sen saf benim oğlum salak" demişti. hakaret olarak değil de saf olduğum bu şekilde dillendirildi birkaç kere. bileziğin iyisinin kaç gram olması gerektiğini bilmediğimden falan.

ya bi de lafta dünyaları satın alıyorlar icraatta iğne bile yok. o ne iş?

Başkaları bizi konuşsun, şanımız yürüsün safsatalarıdır belki. Bunların düzgüne mi çıkmak diyordun o adetinden benin haberim yoktu mesela, okuyunca aklıma gelen imaj şeydi ama ya bunlarda gelin babaevinden valiz bile almıyorsa bunların kafa hala bir gelin diye insan aramıyoruz, kendi benliği olmayan bir kadın arıyoruz kıvamındadır. Sen ancak bizle varolacaksın derler.

A aptalasik özerlikliğini ilan etmesine 200 sene var dedi ama bunlar aslında yolu o şekilde bulacaklardı, aradaki zaman dünür/gelinle kapanacaktı güya.

Başkaları bizi konuşsun, şanımız yürüsün safsatalarıdır belki. Bunların düzgüne mi çıkmak diyordun o adetinden benin haberim yoktu mesela, okuyunca aklıma gelen imaj şeydi ama ya bunlarda gelin babaevinden valiz bile almıyorsa bunların kafa hala bir gelin diye insan aramıyoruz, kendi benliği olmayan bir kadın arıyoruz kıvamındadır. Sen ancak bizle varolacaksın derler.

A aptalasik özerlikliğini ilan etmesine 200 sene var dedi ama bunlar aslında yolu o şekilde bulacaklardı, aradaki zaman dünür/gelinle kapanacaktı güya.

işte o zaman da ben gitmeyeyim diye hoş tutmaları gerekmiyor muydu?

işte o zaman da ben gitmeyeyim diye hoş tutmaları gerekmiyor muydu?

E bacım sen safsın? Ben başından beri bu şartlarla senin yerinde olsaydım, safkelebek olarak şu an "Fakirler ölsün, Park Oran evlerinden selamlar!!" yazıyor olurdum. :KK70: Neden çünkü; madem diyorlar, alsınlar. Almayacaklarsa da seslerini kessinler bir an önce de biz nasıl ev alırız kocayla onun planını yapmaya başlayalım. Evi reddetmek hakaret değil ki? Oğlum evi istemediniz ama karşılığı şu; bu yine de size ayrılan para demek mühim olan veya gençler bizim durumumuz belli elimizden geleni yapıcaz ama sizin de çabalamanız lazım, evi artık siz alırsınız.

öyle san. yatağa düşünce kim bakacak? kimin yüzünden hasta olmuş olacak?
Pehhh...
Bu saatten sonra gram bunu umursamayın. Ne düşünürlerse düşünsünler.
Gram sallamayın şunları, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur.
Öyle aileye gelin olana normal her insan acır biliyor musunuz.

öyle san. yatağa düşünce kim bakacak? kimin yüzünden hasta olmuş olacak?
Oğlu baksın, kocası baksın. Kim bakarsa baksın. Hasta olursa olsun, çok da tın...
Siz üzüntüden ne hallere geldiniz, size insan evladı demediler.
Çöplüklerinde boğulsunlar bence.

E bacım sen safsın? Ben başından beri bu şartlarla senin yerinde olsaydım, safkelebek olarak şu an "Fakirler ölsün, Park Oran evlerinden selamlar!!" yazıyor olurdum. :KK70: Neden çünkü; madem diyorlar, alsınlar. Almayacaklarsa da seslerini kessinler bir an önce de biz nasıl ev alırız kocayla onun planını yapmaya başlayalım. Evi reddetmek hakaret değil ki? Oğlum evi istemediniz ama karşılığı şu; bu yine de size ayrılan para demek mühim olan veya gençler bizim durumumuz belli elimizden geleni yapıcaz ama sizin de çabalamanız lazım, evi artık siz alırsınız.

valla dedim. "senin anan baban senin mutluluğunu gram umursasa "oğlum şu evi alın, ister oturun ister kirasını alın ister satın istediğiniz yerde oturun" derdi" dedim. "demediklerini nerden biliyorsun, ben kabul etmedim" dedi, "zırlama lan o zaman para diye" dedim.

ev de almıyorlar yalnız. geçen kayınvalide ev konusunu açtığında "önce ev alırız dediniz" dedim gözler bi belerdi, "sonra öveçler dediniz" dedim biraz daha belerdi, "sonra eski evi dediniz, şimdi alt kat diyorsunuz, ben en son kendimi bu evde bulucam galiba, kabul ettikçe fazlasını istiyorsunuz" dedim. "ay yok ben seni evimde istemem ayrı eviniz olsun beraber olmaz" dedi. sanki evine yerleştim de. ev almayı sanki hiç teklif etmemişler.

Pehhh...
Bu saatten sonra gram bunu umursamayın. Ne düşünürlerse düşünsünler.
Gram sallamayın şunları, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur.
Öyle aileye gelin olana normal her insan acır biliyor musunuz.
bi de bütün eşi dostu bana "ay sen çok şanslısın" demiyor mu... ilk seferde gözlerimi devirmiştim de büyük dayısının karısı acıklı acıklı gülümsemişti. bildiği varmış demek ki.

Back
X