- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #3.281
fakirmişiniz işte kirada kötü dolapla sürünmüşünüz net![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fakirmişiniz işte kirada kötü dolapla sürünmüşünüz net![]()
Neyse ki fakirler varsen aldığın paraya bak bacım. onu kiracı düşünsün![]()
Sen modern gotik sanattan ne anlarsın? İnsanın içindeki duyguları harekete geçiriyodu resmen, neyseki sonra kağıtla kapladık da mutfak biraz insana döndü D:
Neyse ki fakirler var![]()
Hehehe bir de o muhabbet vardı değil mi? "İlk kez evleniyorsunuz; anlamazsınız". Sanki kendisi 2462819 kere evlenmişanlamam işte cahilim ben hiç ev düzmedim ki![]()
anlamam işte cahilim ben hiç ev düzmedim ki![]()
Ay evet di mi kopuk kopuk... Hem fakir hem kopuk aile bağlari, öleyim ben : (işte sizin de aile bağlarınız kopuk çünkü anlamıyorsunuz![]()
Pofuduğun yerinde başkası olsa kurtuldum bunlardan diye zil takıp oynar ayol.Ailesine müjdeyi vermemiş olmalı.
Zira çoktan aramaları lazımdı.
Ya da sevindik delisi oldular. Kendilerine gelemediler.
Buna çok güldüm ya : )Kız fakir gibi başkasının dolabını mı kullansın? BAŞKASININ![]()
Hehehe bir de o muhabbet vardı değil mi? "İlk kez evleniyorsunuz; anlamazsınız". Sanki kendisi 2462819 kere evlenmiş![]()
Onu geçtim düzülmüş evden keyif almayı bile beceremiyosun, tabi bunlar okulda öğretilmiyor peeh![]()
İşte para var, huzur var. Para var, DOLAP varöyle deme kaç tane ev düzmüş kadın. kardeşinin evini komple düzmüş, parasını ödüyor düzer
ensem fazla kalınsa demek![]()
Pofuduğun yerinde başkası olsa kurtuldum bunlardan diye zil takıp oynar ayol.
pigme pofuduk o aileye ben bir teşekkür çiçeği yollardım. Hayatımı kurtardınız teşekkürler... Notunu iliştirip.
İşte para var, huzur var. Para var, DOLAP var
Ay taktım kafayı dolabaBizim evin dolapları onuruma dokunduysa demek
![]()
Bizde para Çok gibiay 330 sayfa şey konuştuk kızın onuruna dolap dokunmuş. nasıl içinde bi zenginlik varsa artık![]()
Bizde para Çok gibi
Ben senin konuyu acayip içselleştirdim; öyle böyle değil. Benim de nişanlım 6 senelik sevgilim; senin yerinde olabilirdim sonuçta. O sebepten durduramıyorum kendimi; yazıp duruyorum![]()
Hehehe bir de o muhabbet vardı değil mi? "İlk kez evleniyorsunuz; anlamazsınız". Sanki kendisi 2462819 kere evlenmiş![]()