9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ailesine müjdeyi vermemiş olmalı.
Zira çoktan aramaları lazımdı.
Ya da sevindik delisi oldular. Kendilerine gelemediler.
Pofuduğun yerinde başkası olsa kurtuldum bunlardan diye zil takıp oynar ayol.
pigme pofuduk pigme pofuduk o aileye ben bir teşekkür çiçeği yollardım. Hayatımı kurtardınız teşekkürler... Notunu iliştirip.

Hehehe bir de o muhabbet vardı değil mi? "İlk kez evleniyorsunuz; anlamazsınız". Sanki kendisi 2462819 kere evlenmiş:KK14:

öyle deme kaç tane ev düzmüş kadın. kardeşinin evini komple düzmüş, parasını ödüyor düzer :KK14:

Onu geçtim düzülmüş evden keyif almayı bile beceremiyosun, tabi bunlar okulda öğretilmiyor peeh :KK14:

ensem fazla kalınsa demek :KK14:

öyle deme kaç tane ev düzmüş kadın. kardeşinin evini komple düzmüş, parasını ödüyor düzer :KK14:

ensem fazla kalınsa demek :KK14:
İşte para var, huzur var. Para var, DOLAP var:KK53:

Ay taktım kafayı dolaba:KK53: Bizim evin dolapları onuruma dokunduysa demek:63:

Pofuduğun yerinde başkası olsa kurtuldum bunlardan diye zil takıp oynar ayol.
pigme pofuduk pigme pofuduk o aileye ben bir teşekkür çiçeği yollardım. Hayatımı kurtardınız teşekkürler... Notunu iliştirip.

bi güzellik düşünürüm belki de o kadar kibar olamayacağım :KK14:

ay 330 sayfa şey konuştuk kızın onuruna dolap dokunmuş. nasıl içinde bi zenginlik varsa artık :KK14:
Bizde para Çok gibi:KK14:

Ben senin konuyu acayip içselleştirdim; öyle böyle değil. Benim de nişanlım 6 senelik sevgilim; senin yerinde olabilirdim sonuçta. O sebepten durduramıyorum kendimi; yazıp duruyorum:KK17:

Hehehe bir de o muhabbet vardı değil mi? "İlk kez evleniyorsunuz; anlamazsınız". Sanki kendisi 2462819 kere evlenmiş:KK14:

Uff hem dolapsız, hem de hesapsızsın yae, kadının etrafındaki bir kişi diğeriyle evlenince mesela halasının oğlu teyzesinin kızıyla; ne oluyor? Aynı zamanda amcasının yeğeni, dayısının kızıyla da evlenmiş oluyor, aynı zamanda bunlar önceden görümcenin eltisinin baldızı ve uzaktan kayınço olduğundan çarp içler dışlar, recursive olarak sonsuza uzanıyor. Kadın o kadar evliliği rahat rahat görmüş yani :D

Evlilik aşamasında sorunlar çıktı diye düşünüyor konu sahibi, ama zihniyet dönemsel bir problem değil ki.

Şimdi ailesinin hiç böyle istekleri olmayadabilirdi, bu durumda eş adayınız mükemmel mi davranacaktı?

Hayır, belki de sizi daha fazla ezdirecekti.

Ailem mükemmel, anlayışlı, sen niye onları 60 kere aramıyorsun? diyecekti.

Sonuçta sorun sevmemesi bana göre.

Bu aile-gelin çatışması veya kültür-gelenek farkı çatışması değil. Bu adam sizin yerinizde deli gibi sevdiği bir insan olsaydı daha farklı davranırdı bence.

O yüzden lütfen ya anlaşamadık, kültür farkı diyerek ''Severken ayrılan var mı?'' diye bana göre komik konular açanlar gibi olmayın.

O durum çok tehlikeli. Çok sevdik de, yanlış yerlerde doğduk, yanlış şeyler yaptık demek, pişmanlık doğurur.

Sizin şu an için tek pişmanlığınız daha önce ayrılmamak olmalı.

Yani 9 yılınız boşa gittiyse eğer, ayrıldığınız için değil, daha önce ayrılmadığınız için boşa gitti.

Bireysel olarak da tasvip edilmeyecek hareketlerini siz tasvip ettiğiniz için çok anlatmadığınızı düşünüyorum. Öyle mi?

Bir de şu yüzük değiştirme olayı bana ailenin zengin gözükmeye çalışan taşralı bir aile olduğunu düşündürüyor. Başlıkta sosyologlar varken safkelebek safkelebek bu konuda konuşmak bana düşmez ama gerçekten zenginlik hesabı sürekli eve, eşyaya, altına, dolaba falan dayanıyor.

Kim altın kısmı küçülecek de değeri düşecek diye yüzüğü küçülttürmeyin der ki? Pırlanta yüzükten bahsediyoruz.

Yani müdahale kısmındaki sorunu geçiyorum, hangi zengin o parayı hesaplar?

Back
X