9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Konun ilgimi çekip dizi gibi baştan izlemeye başlayalı benim hayatımda da değişikliklikler oldu boşanıyorum ben :işsiz:

Sebeplerim de seninkine benziyor ben daha çok veren taraftım, ben de iki yıllık evliliğim boyunca ay aslında bende de hata var, ay uzaklıktan oluyor, ay yanlış anlamışım aslında şöyle diye diye diye bir sürü şeyi normalleştirmeye çalıştım senin gibi. Ayrı şehirlerdeydik iş dolayısıyla bi birleşelim de geçer hepsi dedim. Dedim de dedim. Sonuç olarak artık bitirmeye karar verdim, eşimden de tam tahmin ettiğim gibi düzeltmeye yönelik bir adım görmedim.

Şimdi geriye baktığımda düştüğüm durum çok ağırıma gidiyor. Neden yaptım bütün bu fedakarlıkları neden gereğinden fazla değer verdim diye kendimi yiyorum. Türlü bahanelerle olmayacak şeyi oldurmaya çalışmışım giden de benden gitmiş ne gerek varmış diyorum. Gururum kırılıyor. Tüm bunları aklıma getirdikçe daha da öfkelenip soğuyorum geri dönmeyi düşünmüyorum bile. Sende hiç böyle hisler olmuyor mu yahu hayret ediyorum. Hala kendini kandırmaya çalışıyorsun birlikte terapiye gitmeyi teklif etmek ne allah aşkına. Gerçekten incelenecek vakasın sen. Ailesi mailesi değil sorun bu çocuk seni sallamıyor anla artık ya. Bak daha 100 küsür sayfalardayım okudukça kuduruyorum allah bilir daha neler okuyacağım. Neden kendini bu durumlara düşürüyorsun. Burada bile insanlardan doğruları duyunca hemen hastalıklar öne sürmüşsün kalbim atıyor bileklerimi kestim zehirlendim. Bırak artık şu dramı bi silkelen. Niye yapışıyorsun hala bu adama niye sende hiç gurur yok mu? Ömür geçiyor farkında mısın?

ömür geçiyor işte o yüzden vazgeçemiyorum belki de.
her bakışını her tepkisini biliyorum. ömrümün üçte biri. çocukluğum genç kızlığım kadınlığım. ve hatta anneliğim.
ve o kadar kırgınım ki. yaralarımı başkası saramaz gibi hissediyorum. çok güzel şeyler olacak gibi hissediyorum olmuyor kızgın kalamıyorum.
bi gün biri bana sözlüsünden neden ayrıldığını anlattı. biri erken sözlendiniz demiş adam da acaba acele mi ettik demiş, kadın da başkasının lafına bakan adamdan bana koca olmaz demiş ayrılmış. 35 senelik olay. kadının çok mutlu bi evliliği var üstelik. ama bunu anlatırken çok ağladı.
ha onunla evlense daha mı mutlu olurdu hayır. ama 35 sene geçmiş hala ağlayarak anlatıyor.
hayat çok kısa. hayatımda olsun istedim sadece. yıllar sonra birine ağlaya ağlaya ondan bahsetmek istemiyorum. bazı yaralar kapanmaz ve ben çok fazla yaralandım.
başka biri için çok yaralıyım. bize birbirimizden başkası iyi gelmez gibi.

valla ankara dışındayken çok güzel diyor, sıkıntı ankaraya gelince unutması.
dün ufak çapta bi sinir krizi geçirdim bu sebepten, evde ortam gergin.
ben hiçbir şey bilmiyorum artık.

Bak babam akşam dünyanın lafını saydı bana niye bu kadar ezdirdin kendini niye kestirip atmadın da uzattın diye. Haklı olduğundan bişey diyemedim azarlarına. Sana bişey demiyor mu sizinkiler bi unut artık falan diye? Ben olsam seni zorla gezmelere kurslara falan yollarım insan içine karış diye. Bir seneyi geçmiş yeter yahu.

Bak babam akşam dünyanın lafını saydı bana niye bu kadar ezdirdin kendini niye kestirip atmadın da uzattın diye. Haklı olduğundan bişey diyemedim azarlarına. Sana bişey demiyor mu sizinkiler bi unut artık falan diye? Ben olsam seni zorla gezmelere kurslara falan yollarım insan içine karış diye. Bir seneyi geçmiş yeter yahu.

Haberleri yokmuş bu denli bi buhran nasıl gizlenir bilemedim ki geçen ortamda duramadım dediğinde annesi de vardı yanında

Haberleri yokmuş bu denli bi buhran nasıl gizlenir bilemedim ki geçen ortamda duramadım dediğinde annesi de vardı yanında
Gizlemeye çalışsan da anne babadan kaçar mı yaw. Pek üstüne düşmek istemiyorlardır belki ama bence pofuduk sıkıntılarından bahsetsin, hayatına devam etmesine yardımcı olsunlar. Ömür gidiyor zaman kıymetli pofuduk

oha boşanıyorum derken ciddi miydin?
söyleniyorlar arada hiçbir şeyin ucundan tutmuyorum diye ama hastayım diye de çok üstüme gelemiyorlar.

Sehir disinda arkadas aile yok. Sıkılıp seni ariyo demekki. Yiyosa anasi babasi varken arasin. Dıdısının dıdısı gripken yanina gelsin. Arasin sohbet etsin.
Senin bu adamin tavirlarindan anca sarki olur. Kal der Gibi gibi... ama o kadar yani..

Kadin hadi hic sans vermemis 35 sene sonra agliyo. Sen kapisinda bi kopek olmadin ne diye aglayacaksin bu sumsugun ardindan?

korkuyorum çünkü.
başka bi adamın hayatını ziyan edip vebalini almaktan korkuyorum.
boşluğa düşüp yanlış birine kapılmaktan korkuyorum.
hiçbir anını unutamayacağım çünkü biliyorum.
evet beni hak etmedi ama sevdim işte.

şehir dışındayken de öyle vakit bolluğundan aramıyor yalnız. bi gece üçte otele gitti uykusuzluktan geberiyordu o zaman aradı. geçen uçağın kalkmasını beklerken iki dakikalığına aradı. bi gün sigara içmeye çıkmış o ara aradı.

Etme canim ziyan. Kac yasinda kadinsinemin adimlar at. Kendi hayatinida ziyan etme baskasinin hayatinida. Ayrica ayrilmayi bosanmayi da dunyanin sonu olarak gorme. Evlilige ramak kala hayatini da kaybedebilir insan. Evlendigin halde anne de olamaya bilirsin. Bunlar hayatin dongusu icinde var ama sen dramatize etmeyi seciyosun.

Gece 3 te uykundan olan adam iliskinizi kurtarmak isteyeceginr 9 da uyuyodu ama necabuk unutuyosun. Digersoylediklerinde atla deve degil yani.

dünyanın sonu olarak görmek değil de ne bileyim askerden dönene kadar iyiydik mutluyduk o zamanları özlüyorum. hep özleyecekmişim gibi geliyor. hep hatırlayacakmışım gibi.
belki başka biri çıkacak karşıma beni çok sevecek bana çok değer verecek ama ben yine onu düşünecekmişim diğerine haksızlık edecekmişim aldatacakmışım gibi.
insanlar dürtmeye de başladı zaten beni. evlen artık diye. gerçekten iyi değilim yanlış karar vermekten korkuyorum.

zaten asıl kafamı karıştıran kısım orası. o zamanlar 9da devrilip uyuyan adam neden şimdi 3te benimle konuşuyor?

Hatirlayabilirsin. Mutlulukla huzunle anabilirsin. Zaten tamamen unutmani kimse bekleyemez. Yeterki iliskin sirasinda ordan burdan takip edip durma. Geride kaldiginin bilincinde olduktan sonrada kimseyi aldatmis sayilacagini sanmiyorum.
Once bi dilinden dusur su adami ki digerlerine de sira gelsin.

bi şeyleri bilmemek hoşuma gitmiyor sadece. üstelik hayatım kaymışken sebebini bilmemek hiç hoşuma gitmiyor.
bence hayatın kaymamış ki aksine kurtulmuşsun. Bak aylardır böyleydi şöyleydi nedendi diye düşündüğün şeyleri bir ömür yaşayacaktın ve hiç bir sebep bulamayacaktın yani delirecektin.
Şehzadeye gelince her şeyin bilincinde ve istemiyor. Adam değil. Bu kadar basit. Böyle düşününce cevap aramaktan vazgeçiyorsun zaten. Ben niye diye sorma gereği bile duymadım. Çünkü cevapları bilecek kadar tanıyorum karşımdaki adamı. Bence sen de cevapları biliyorsun sadece kabullenmek istemediğinden acaba başka şeyler duyar mıyım diye kendini tatmin etmeye çalışıyorsun.

gecmisi özlüyorsun gecmisteki yasanan olaylarin cevaplarini ariyorsun..sonra gelecekten korkuyorsun blabla..
su AN da yasamayi düsünüyormusun acaba?

ben de onu diyorum. başından beri amaç buysa niye sülaleni toplar istemeye gelirsin istiyormuş gibi görünürsün? madem amacın bu işi bozmak istemiyorum de çekil. ha hem oğluna elimden geleni yaptım imajı verecek hem kazanı alttan karıştıracak hiç mi allah korkusu yok? hayır bi de oğullarını öyle çok umursayan insanlar değiller ki. istemiyorum deyip kesip atsalar sanki her şeyi bırakıp benimle gelecekti.

olan bana oldu onu diyorum. mal gibi hayal kurdum hazırlık yaptım. ziyan olacağını biliyorlardı. bi insan bu kadar kötü olamaz kabul edemiyorum.
istemiyoruz deseler oğulları karşı cıkamayacaktı ama bir ömür siz istemediniz sizin yüzünüzden mutsuzum diyecekti. Ama şimdi biz senin için sustuk istemeye istemeye sen mutlu ol diye her şeyin en iyisini yaptık, sülaleyi topladık söz yaptık. bak gördün mü uğruna bize karşı çıktığın kız naptı? olay tamamen bundan ibaret. Sebep belli istemiyorlar sonuç zaten ortada. Sen niye kötülüklerine daha baska sebepler aramaya calısıyorsun ki adamlar senin iyiliğini, kötülüğünü umursamıyorlar. Adamlar bariz kötü. Adamlar kendi ogullarının bile mutlulugunu umursamıyorlar. Kötülük mantıga yatan bır sey degıldır zaten ama sen ısrarla kötülüklerini aklına yatar hale getirmeye calısıyorsun ama bir ömür ugrassan da basaramayacaksın.

istemiyor gibi davranmadığından delirdim zaten.

diğerlerine sıra gelmesinden korkuyorum zaten. karışık biraz.

Back
X