9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bulaşık makinasını boşalttım, bulaşıkları akıtıp makinaya dizdim, masayı tezgahı ocağı sildim.

bunları benim aynı günde yapabilmem bile mümkün değildi 3 ay önce. şimdi 1 saat içinde yaptım.

muazzam ya. iyiyim. rüya gibi.

cumartesi öküz gibi içtim kustum çok iyi geldi. gerçekten artık umurumda değil. lan bu kız sarhoş başına bi şey gelir mi demedi tek mesaj atmadı. ben neden umursayayım ki?

az önce instagram keşfette bakınıyordum fotoğrafını gördüm. hiçbir şey hissetmedim.

tezimi düzeltip teslim edicem, yüksek lisans için sınava giricem, evi komple temizlicem. ama şimdilik yalnızlığın tadını çıkarıyorum.

bende durum bu. sizde durum ne?

aslında iyiydim de bazen nerden geliyorsa aklıma geliyor bazı şeyler.

nişana 10 gün falan var, işten çıktım bi akşam. annesi hastaydı biraz, benim de kimse yok evde, aradım müsaitseniz geleyim dedim. dışardaymış işi az kalmış sen git geliyorum ben de dedi. sevgilimin mesaisi geç bitti o gün o da yok. herneyse.

babasının telefonuna bemimkinin kredi kartı borcunun mesajı gelmiş. adam resmen bana hesap sordu ne bok yediniz diye. hiçbir şey söylemedim.

sabahın 9unda aklıma bu geldi sinirim bozuldu. ben bu kadar değersiz miydim? ben kendi kredi kartım kaç para geliyor bilmem babam bi kere hesabını sormadı.

oturdum buna ağlıyorum. onca olayın arasında önemsiz kalmıştı ama birden aklıma gelip canımı yaktı bugün.

aslında iyiydim de bazen nerden geliyorsa aklıma geliyor bazı şeyler.

nişana 10 gün falan var, işten çıktım bi akşam. annesi hastaydı biraz, benim de kimse yok evde, aradım müsaitseniz geleyim dedim. dışardaymış işi az kalmış sen git geliyorum ben de dedi. sevgilimin mesaisi geç bitti o gün o da yok. herneyse.

babasının telefonuna bemimkinin kredi kartı borcunun mesajı gelmiş. adam resmen bana hesap sordu ne bok yediniz diye. hiçbir şey söylemedim.

sabahın 9unda aklıma bu geldi sinirim bozuldu. ben bu kadar değersiz miydim? ben kendi kredi kartım kaç para geliyor bilmem babam bi kere hesabını sormadı.

oturdum buna ağlıyorum. onca olayın arasında önemsiz kalmıştı ama birden aklıma gelip canımı yaktı bugün.
Yahu pofuduk bi anlayamadın şunu senin değersiz olmanla alakası yok bunun adamın kendini bilmezliği. Kaç yaşına gelmiş adamın kredi kartı borcu niye babasına gidiyor ayrıca? Onu geçtim büyük biraz büyüklüğünü bilecek mesafeli olacak, söylenecek laf mı şu ya sana, ne diyecekse çeksin oğlunu bi kenara desin, her şeyde böyle yüz göz oldular zaten. Gözünü seveyim her ayrıntıyı hatırlayıp da kendine göre yorumlama.

Neyse rahatlayacaksan ağla içini boşalt biraz ama abartmadan yap olur mu, bir süredir çok iyi gidiyorsun. Sakın arabeske bağlama

Ben de ağlayınca rahatlarım, ağlamam bitince daha sağlıklı düşünürüm kafam berraklaşır resmen muhahah

ağladım ama ağladıkça ağlayasım geliyor.

ikimiz de babalarımızın ek kartını kullanıyorduk, fatura hak sahibine gidiyor. benimki otomatikteydi ama o kendi ödüyordu. anlatınca ona noluyor o mu ödüyormuş da hesabını soruyor dedi ama herkes bana atar gider yapıyor.

çok iyi gidiyordum birkaç gündür yine biraz kötü oldum. neyse düzelir herhalde.

hatırlamıyordum gerçekten o dönemi hatırlamıyorum da hala, arada kopuk kopuk geliyor.

Insan biraz da kendi degerini kendi belirler. Orda susman hata. Kim ki o sana neyin hesabini soruyo.
Susmasaydin keske. Susmamaliydin.
Gecti gittik artik. Bundan sonra daha fazla deger verirsin umarim kendine

alyans nişanlık falan almıştık paranın nereye gittiğini de biliyordu. bunu soruyorsa amacı ya incitmek ya kavga çıkarmak. o yüzden cevap vermedim de ne gerek vardı böyle basit şeylere ben ona üzülüyorum.

Sanki bütün bunları ben yasamış gibi bir his, yazdıklarını okuyunca...

Ne çektin bee. Akıllara zarar.

Cefa çekmeden sefa sürülmezmiş.
Nasıl bir mutluluk bekliyorsa demek. :KK19:

Bunca yıllık kk okuyucusuyum böyle konu görmedim pofuduk adeta bir roman gibi :kahve:.

Konunun müdavimleri de gerçekten oturaklı ve mantıklıydı, gerçek bir hayat tecrübesi aktardılar çok kıymetli yorumlar hepsi de bana göre. Geriye dönüp baştan okudun mu hiç merak ettim, kendine ve yaşananlara dışarıdan bakar gibi.

Bi de bence maaş bağlamalısın buradakilere bir yılı geçti know how aktarıyorlar sana :halay:senesi dolanlar yıllık izin ve kıdem tazminatı da hak ettiler :KK53:

merhaba ben geldim.

önce hemen cevap vereyim, geri dönüp okumuyorum. birkaç kere denedim hepsinde de sövüp kapattım. bu aralar başka sıkıntılar da var, benimle ilgili değil, o yüzden sinirleniyorum.

birkaç gündür iyi değildim zırlayıp duruyordum da derdim başkaymış. gecikmişim. şu an ağrım var ama keyfim yerinde. evde olunca takip etme gereği pek duymuyorum gecikince de sıkıntımı anlamıyorum. neyse.

az önce eski bi arkadaşla konuştum. arkadaş da denmez aslında, abla. lisede aynı servisteydik, o benden birkaç sınıf büyüktü. 2 sene beraber okuduk sanırım.

yani çok detaya girmeyeceğim ama konuşurken sorguluyoruz ya hep, yine aynı şeyi yaptım.

o insanlar sevmeyi ve değer vermeyi bilmiyordu. bu kadar. hayatları boyunca kan bağı olmayan hiç kimseyle muhatap olmamışlar çünkü. yani nasıl desem, kaybetme korkusu yok. o yüzden kimseye değer vermek zorunda hissetmemişler nasıl yapıldığını da bilmiyorlar. bu kadar. nokta. bitti.

ben değersiz değilim. sevilmeyecek veya istenmeyecek bi insan da değilim. öyle olsaydım bile bana bu şekilde davranmak onların haddi değildi. ama onlar bu kadar. ben onlara ağır geldim fazla geldim kaldıramadılar.

aranızda böyle olan var mı bilmiyorum ama varsa da özür diliyorum, benim ensest diyebileceğim bi şekilde yaşıyorlar. insan gerekirse kuzeniyle aynı yatağı paylaşır ki hep paylaştık ama evlenmez. kuzen kardeştir, ne olmuş olursa olsun zor zamanda destek olandır. zaten bu yüzden herkes kuzeniyle evleniyor. kimse ne yaparsa yapsın kimseye sırtını dönemiyor, ve bu yüzden inceliklere önem verilmiyor.

bu dedesinin son zamanlarında çıkıp onlara gitmiştim ya, o zamanlar house m.d. izliyordum, o olaydan sonra bi daha hiç izlememiştim. ona başladım tekrar, kaldığım yerden devam ediyorum.

historical romans okurdum ben deli gibi, ona da epeydir ara vermiştim, tekrar başladım. emeğe saygı sonsuz ama bi gecede 450 sayfalık kitap bitiren ben için orijinal almak çok zor, internetten indirdim okuyorum. çıldırıyorum arkadaşlar yemin ederim çok özlemişim. öneri isteyen olursa seve seve veririm.

bi de o kız bana kitap yaz dedi de bu hemen karar verilecek bi şey değil düşünmem lazım.

ha bi de size biraz dert yanayım madem.

malum benimkiler yok evde yalnızım, malum gücümü geri kazanıyorum, annem gitmeden önce evi temizle falan dedi de gitti, aradığında da hep soruyor onu yaptın mı bunu yaptın mı diye, yok deyip geçiştiriyorum. malak gibi yatıyorum diyorum. boyama yapıyorum, dizi izliyorum, kitap okuyorum falan işte.

geçen kahvaltı yapayım diye mutfağa girdim, ay dedim şu buzdolabını sileyim. sonra dedim fayansları sileyim. sonra dedim dolap kapaklarını sileyim. halıyı toplayıp kaldırdım, shaggyden nefret ediyorum, tabanı da süpürüp paspasladım. konuşurken anneme söyledim, annem diyor ki camlar? portmanto? antre?

antrenin halılarını süpürüp kaldırdım altını da süpürdüm. sonra halılara sinirlendim, salondaki halıları topladım, antrenin halılarını salona aldım, annem genelde makinayla yıkar ben sevmiyorum, gittim kosla halı aldım, küçük sert kıllı bi fırça aldım halıları sildim. içime sinmedi bi daha silicem. anneme söyledim konuşurken, annem diyor ki koltukları da silecek misin? halıları geri yaymadan önce paspas çekmeyi unutma, koslayı çok dökme rengi solmasın, camları sildin mi?

ya ben mi her şeye sinirleniyorum bilmiyorum ama böyle işte.

Pofuduk ayol geciktiğini nasıl anlamıyorsun :KK70: period diary diye bi uygulama var benim telefonda oraya işaretliyorum her ay iyi oluyor. Son bir iki gün kala ben iyi kudururum kimseyi de görmek istemem pek. Normalde sevmem öyle hormonlara suç atmayı ama gerçekten böyle bişey oluyor ya.

Meeh bırak kendi kolonilerinde yaşasınlar işte artık ilgilenme onlarla kendi hayatına bak sen. Ben de sıkı e-kitapçıydım bi ara tablete indirir indirir okurdum. Facebookda bir grup var e-kitabını paylaş diye. Ekşi sözlük meritokrasi var sonra birkaç blog da vardı oralardan indirirdim. Şu ara okudukların neler senin akıcı mı? Öyleyse ben de okuyayım.

Nenem evin işi bitmez derdi, derli toplu olsun yeter halı sileceğine dizi izle boşver :halay:

o uygulama bende de var ama açıp bakmayı bile akıl etmedim ki.
evin işi de bitmiyor, ama hep oturduğum yerden dizi kitap yapınca da omurgam ağrımaya başladı.
ben bu sefer yandex arama motoruna yazdım ordan indirdim.

genel olarak ortaçağ aşk romanı etrafında dönen şeyler seviyorum. julie garwood, elizabeth hoyt en bilinenleri. o tür seversen önerebilirim.

hersey yolunda tesekkür ederim.

onlarin yaptiklari onlari baglar pofuduk.
milletin hatalarini düsünerek yol alamazsin. hatalari varsa da sen degistiremezsin onlari. kimse kimseyi degistiremez bu hayatta. sadece anlatirsin ve karsindaki insanda o anlama potansiyeli varsa anlar..anlamazsa anlamaz. o yüzden sinirlenmeye zorla laf anlatmaya degmez.
elinde olanlara ve senin yapabildiklerinle ilgilen. yani kendin ile. ben niye izin verdim bu yasananlara niye bukadar katlandim diye kendine sorsan coktan yol almistin. ama onlar böyle insan onlar kaka diye diye yiprandin ve hicbirsey degismedi degismez zaten cunku kendini görmüyorsun hep karsindaki insanlari suclama pesindesin. yahu sanane onlardan? onlarin bokluklari sana zarar veriyorsa uzaklassaydin bitti gitti. kelepce ile mi tuttular seni bagladirlar mi? kendine iyilik yapmis olurdun gitseydin eger. onlarin sacmaliklariyla da kafani patlatmazsin. kendine sevgi ve saygi budur. karsindaki insan sana kötü davraniyor seni üzüyorsa kendine olan sevginden saygindan ceker gidersin.. durup onlarla ugrasmazsin. kendini sevdirmeye calismazsin.
birde arkasindan beni sevmediler saymadilar diye aglamazsin. sen kendini bir sev ilk önce de sonra böyle sacma sacma seni istemeyen insanlarla ugrasmaya gerek duymayacaksin. ama hala onlari suclarsan kisirdöngüden cikmazsin..
onlar deger ve sevgi bilmiyorlarsa sanane? sen mi yasiyorsun onlarin hayatlarini onlarin psikolojisini niye cözmeye calisiyorsun? sana bi yarari mi var acaba? kendine bak kendine kendini cöz kendi psikolojin ile ugras millettin ile degil.. tabi eger mutlu olmayi seciyorsan! istemiyorsan otur hala onu yaptilar öyle kötü insan onlar..bana bunu sunu yaptilar de ve kendine acimayi devam et. cok seviyordum da ondan böyle davrandim da deme..yani kendisini sevmeyen insan bir baskasini sevmesi mümkün degil.

merhaba ben geldim.

önce hemen cevap vereyim, geri dönüp okumuyorum. birkaç kere denedim hepsinde de sövüp kapattım. bu aralar başka sıkıntılar da var, benimle ilgili değil, o yüzden sinirleniyorum.

birkaç gündür iyi değildim zırlayıp duruyordum da derdim başkaymış. gecikmişim. şu an ağrım var ama keyfim yerinde. evde olunca takip etme gereği pek duymuyorum gecikince de sıkıntımı anlamıyorum. neyse.

az önce eski bi arkadaşla konuştum. arkadaş da denmez aslında, abla. lisede aynı servisteydik, o benden birkaç sınıf büyüktü. 2 sene beraber okuduk sanırım.

yani çok detaya girmeyeceğim ama konuşurken sorguluyoruz ya hep, yine aynı şeyi yaptım.

o insanlar sevmeyi ve değer vermeyi bilmiyordu. bu kadar. hayatları boyunca kan bağı olmayan hiç kimseyle muhatap olmamışlar çünkü. yani nasıl desem, kaybetme korkusu yok. o yüzden kimseye değer vermek zorunda hissetmemişler nasıl yapıldığını da bilmiyorlar. bu kadar. nokta. bitti.

ben değersiz değilim. sevilmeyecek veya istenmeyecek bi insan da değilim. öyle olsaydım bile bana bu şekilde davranmak onların haddi değildi. ama onlar bu kadar. ben onlara ağır geldim fazla geldim kaldıramadılar.

aranızda böyle olan var mı bilmiyorum ama varsa da özür diliyorum, benim ensest diyebileceğim bi şekilde yaşıyorlar. insan gerekirse kuzeniyle aynı yatağı paylaşır ki hep paylaştık ama evlenmez. kuzen kardeştir, ne olmuş olursa olsun zor zamanda destek olandır. zaten bu yüzden herkes kuzeniyle evleniyor. kimse ne yaparsa yapsın kimseye sırtını dönemiyor, ve bu yüzden inceliklere önem verilmiyor.

bu dedesinin son zamanlarında çıkıp onlara gitmiştim ya, o zamanlar house m.d. izliyordum, o olaydan sonra bi daha hiç izlememiştim. ona başladım tekrar, kaldığım yerden devam ediyorum.

historical romans okurdum ben deli gibi, ona da epeydir ara vermiştim, tekrar başladım. emeğe saygı sonsuz ama bi gecede 450 sayfalık kitap bitiren ben için orijinal almak çok zor, internetten indirdim okuyorum. çıldırıyorum arkadaşlar yemin ederim çok özlemişim. öneri isteyen olursa seve seve veririm.

bi de o kız bana kitap yaz dedi de bu hemen karar verilecek bi şey değil düşünmem lazım.

ha bi de size biraz dert yanayım madem.

malum benimkiler yok evde yalnızım, malum gücümü geri kazanıyorum, annem gitmeden önce evi temizle falan dedi de gitti, aradığında da hep soruyor onu yaptın mı bunu yaptın mı diye, yok deyip geçiştiriyorum. malak gibi yatıyorum diyorum. boyama yapıyorum, dizi izliyorum, kitap okuyorum falan işte.

geçen kahvaltı yapayım diye mutfağa girdim, ay dedim şu buzdolabını sileyim. sonra dedim fayansları sileyim. sonra dedim dolap kapaklarını sileyim. halıyı toplayıp kaldırdım, shaggyden nefret ediyorum, tabanı da süpürüp paspasladım. konuşurken anneme söyledim, annem diyor ki camlar? portmanto? antre?

antrenin halılarını süpürüp kaldırdım altını da süpürdüm. sonra halılara sinirlendim, salondaki halıları topladım, antrenin halılarını salona aldım, annem genelde makinayla yıkar ben sevmiyorum, gittim kosla halı aldım, küçük sert kıllı bi fırça aldım halıları sildim. içime sinmedi bi daha silicem. anneme söyledim konuşurken, annem diyor ki koltukları da silecek misin? halıları geri yaymadan önce paspas çekmeyi unutma, koslayı çok dökme rengi solmasın, camları sildin mi?

ya ben mi her şeye sinirleniyorum bilmiyorum ama böyle işte.
Burdan ben bile sinirlendim annene

ne diyeyim ki?
bu aralar biraz sinirlerim bozuk sanırım. ama bazı kararlar verdim.

sınavım var, sınavdan sonra belli olacak. kazanamazsam il dışı iş bakacağım. kazanırsam da artık ona göre gelişir her şey.
ama her durumda bütün sosyal medya hesaplarım gidecek. telefon numaram telefonum değişecek.
bunları yapmadan önce içimde kalan her şeyi de sayıp döküyorum.

bazı şeyler oldu, yani evlilik sorunları. onları şimdi anlatmak istemiyorum canım sıkıldı.
yani bu aralar yine biraz depresifim ama toparlarım.

ne diyeyim ki?
bu aralar biraz sinirlerim bozuk sanırım. ama bazı kararlar verdim.

sınavım var, sınavdan sonra belli olacak. kazanamazsam il dışı iş bakacağım. kazanırsam da artık ona göre gelişir her şey.
ama her durumda bütün sosyal medya hesaplarım gidecek. telefon numaram telefonum değişecek.
bunları yapmadan önce içimde kalan her şeyi de sayıp döküyorum.

bazı şeyler oldu, yani evlilik sorunları. onları şimdi anlatmak istemiyorum canım sıkıldı.
yani bu aralar yine biraz depresifim ama toparlarım.
Nasıl yani evlilik sorunları? Anlaymak istemiyorum demişsin ama; başkasıyla filan mı görüşüyor?

Back
X