9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ama o da yok?
var mı?
herkes kendi kaderini kendi çizer biraz da. ömrü ona sövüp onun sizi aramasını bekleyerek mi geçireceksiniz?
tamam siz böylesini kabul ettiniz de eski sevgiliniz bir süre sonra gerçekten başkasıyla beraber oldugunda ne yapacaksınız?

yolumu bulmaya çalışıyorum o arada da. ama bulamıyorum.

Hayatına çöreklenmiş resmen, izin verme ona ya. Gerçekten üzülüyorum ben bu konuya. Bencillikten ölecek bir adam var karşında.

yolumu bulmaya çalışıyorum o arada da. ama bulamıyorum.
bence bulmak da istemiyorsunuz.
bir kere de ama o bunu şunu yapıyor demeseniz. yav bırak ordan burdan laf mı sokuyor soksun. siz düşüneceksiniz kendi mutlulugunuzu. onun işine geliyor kendini unutturmamak.
değiştirin hattınızı, engelleyin. bu hayat onsuz da devam ediyor, edecek de. bir an önce kabullenmeniz lazım.

bitti işte, ben bi ömür yas tutacağım biliyor da neden kendisi dümdüz defolup gitmiyor?
Pofuduk o ekrandan uçarım sana bak yeminle.

Abi bir ömür niye yas tutacaksın ya niye. Kim oluyor o ya. O evlenecek çoluğa çocuğa karışacak sen de bu güzelliğinle onun yasını mı tutacaksın başlarım böyle işe ya. Valla sen benim gerçek hayatta arkadaşım olacaktın var ya elime bi alırdım seni

Hala bi taraflarını kaldırıyorsun şunun vallahi deli olacam ya

küser o.

ilişkide erkek rolü üstlenmek beni çok yordu.
onu erkek beni kadın yaratan allah'a çok kırgınım.

ne zaman iki satır beni sevdiğini belli eden bi şey yapsa sonra birden panikleyip üzüyor.
Aslında çok seviyor da işte kahpe felek yüzünden kavuşamıyor sana yani. Ahhh var ya ahh pofuduk keşke gerçek hayatta arkadaşım olsaydın sen şu laflarının hiçbirini dinlemez habire birileriyle tanıştırırdım seni belki daha iyi erkeklerin varlığını da görürdün.

"Ulan sevgili yaptım şakasıyla bile kız anında duman oldu vay anasını ne kadar da vazgeçilmezim nasıl bir varlığım ben. Bence ben insan değilim daha üst model daha başka bişeyim ben yahu"

Böyle düşünmüyorsa ne olayım. Kendini cepte duran alternatif kız yapma bu herifin elinde.

Aslında çok seviyor da işte kahpe felek yüzünden kavuşamıyor sana yani. Ahhh var ya ahh pofuduk keşke gerçek hayatta arkadaşım olsaydın sen şu laflarının hiçbirini dinlemez habire birileriyle tanıştırırdım seni belki daha iyi erkeklerin varlığını da görürdün.

"Ulan sevgili yaptım şakasıyla bile kız anında duman oldu vay anasını ne kadar da vazgeçilmezim nasıl bir varlığım ben. Bence ben insan değilim daha üst model daha başka bişeyim ben yahu"

Böyle düşünmüyorsa ne olayım. Kendini cepte duran alternatif kız yapma bu herifin elinde.

Adam sadece kendi egosunu besliyor gerçekten. Bizim dışarıdan bu kadar net gördüğümüzü pofuduk göremiyor ona üzülüyorum. Daha küçükken benim de dökülen onca dile rağmen "hayır ya öyle değil, sevdiğim adamı benden iyi mi bileceksiniz" diye direttiğim oldu. Sanırım pofuduk gözünü bu adamla açtığı ve başka gerçek bir ayrılık yaşamadığı için yaşından beklenmeyecek toylukta tepkiler veriyor.

Adam sadece kendi egosunu besliyor gerçekten. Bizim dışarıdan bu kadar net gördüğümüzü pofuduk göremiyor ona üzülüyorum. Daha küçükken benim de dökülen onca dile rağmen "hayır ya öyle değil, sevdiğim adamı benden iyi mi bileceksiniz" diye direttiğim oldu. Sanırım pofuduk gözünü bu adamla açtığı ve başka gerçek bir ayrılık yaşamadığı için yaşından beklenmeyecek toylukta tepkiler veriyor.
Pofuduk da görüyor görmez olur mu, tüm konuyu okudunuz mu bilmiyorum bal gibi biliyor neyin ne olduğunu, fakat duygularına hakim olamıyor ve takıntılı. Bu yüzden kendini kandırmayı seçiyor.

Adam salagin teki hala umut verdigini farketmiyo mu diyosun. Umrunda degil muhtemelen. Boslukta suan birini bulana kadar nasilsa burada bu kiz diyor.

Pofuduk da görüyor görmez olur mu, tüm konuyu okudunuz mu bilmiyorum bal gibi biliyor neyin ne olduğunu, fakat duygularına hakim olamıyor ve takıntılı. Bu yüzden kendini kandırmayı seçiyor.

Konu çok uzun, orta kısımları pek okumadım. Eğer bile bile böyle davranıyorsa daha fena. Bir gün idrak edip silkinip kendine gelme ihtimali görüyordum çünkü ben.

Konu çok uzun, orta kısımları pek okumadım. Eğer bile bile böyle davranıyorsa daha fena. Bir gün idrak edip silkinip kendine gelme ihtimali görüyordum çünkü ben.
Ben hala görüyorum da arada böyle yorumlarını görünce sinirden yazıyorum artık. Kimileri nasihat sevmez kendi yaşar dibe iyice çöker sonra sağlam derslerle çıkar umarım pofuduk da onlardandır.

Ben hala görüyorum da arada böyle yorumlarını görünce sinirden yazıyorum artık. Kimileri nasihat sevmez kendi yaşar dibe iyice çöker sonra sağlam derslerle çıkar umarım pofuduk da onlardandır.

Umarım. Bir gün başka biriyle gerçekten mutlu olduğunu okumayı çok isterim. Bu konuyu takip eden herkese de umut aşılar bence çektiği acıya şahitlik ettiğimiz birinin sonunda mutlu olabildiğini görmek :)

Back
X