- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.541
Umut vermek böyle bir şey mi? Seni istemediğini açık açık söyleyen de bu adam değil mi?
aramasın o zaman. arayıp da sen anlat noldu demek ne? oku işte, veya okuma. ama aramak neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut vermek böyle bir şey mi? Seni istemediğini açık açık söyleyen de bu adam değil mi?
ama o da yok?
var mı?
herkes kendi kaderini kendi çizer biraz da. ömrü ona sövüp onun sizi aramasını bekleyerek mi geçireceksiniz?
tamam siz böylesini kabul ettiniz de eski sevgiliniz bir süre sonra gerçekten başkasıyla beraber oldugunda ne yapacaksınız?
bence bulmak da istemiyorsunuz.yolumu bulmaya çalışıyorum o arada da. ama bulamıyorum.
Pofuduk o ekrandan uçarım sana bak yeminle.bitti işte, ben bi ömür yas tutacağım biliyor da neden kendisi dümdüz defolup gitmiyor?
Ya sil şunun numarasını da allasen ya dalga geçiyor utanmadanyalanmış. yine. piç.
Hayatına çöreklenmiş resmen, izin verme ona ya. Gerçekten üzülüyorum ben bu konuya. Bencillikten ölecek bir adam var karşında.
Ya sil şunun numarasını da allasen ya dalga geçiyor utanmadan
Aslında çok seviyor da işte kahpe felek yüzünden kavuşamıyor sana yani. Ahhh var ya ahh pofuduk keşke gerçek hayatta arkadaşım olsaydın sen şu laflarının hiçbirini dinlemez habire birileriyle tanıştırırdım seni belki daha iyi erkeklerin varlığını da görürdün.ne zaman iki satır beni sevdiğini belli eden bi şey yapsa sonra birden panikleyip üzüyor.
Aslında çok seviyor da işte kahpe felek yüzünden kavuşamıyor sana yani. Ahhh var ya ahh pofuduk keşke gerçek hayatta arkadaşım olsaydın sen şu laflarının hiçbirini dinlemez habire birileriyle tanıştırırdım seni belki daha iyi erkeklerin varlığını da görürdün.
"Ulan sevgili yaptım şakasıyla bile kız anında duman oldu vay anasını ne kadar da vazgeçilmezim nasıl bir varlığım ben. Bence ben insan değilim daha üst model daha başka bişeyim ben yahu"
Böyle düşünmüyorsa ne olayım. Kendini cepte duran alternatif kız yapma bu herifin elinde.
Pofuduk da görüyor görmez olur mu, tüm konuyu okudunuz mu bilmiyorum bal gibi biliyor neyin ne olduğunu, fakat duygularına hakim olamıyor ve takıntılı. Bu yüzden kendini kandırmayı seçiyor.Adam sadece kendi egosunu besliyor gerçekten. Bizim dışarıdan bu kadar net gördüğümüzü pofuduk göremiyor ona üzülüyorum. Daha küçükken benim de dökülen onca dile rağmen "hayır ya öyle değil, sevdiğim adamı benden iyi mi bileceksiniz" diye direttiğim oldu. Sanırım pofuduk gözünü bu adamla açtığı ve başka gerçek bir ayrılık yaşamadığı için yaşından beklenmeyecek toylukta tepkiler veriyor.
Pofuduk da görüyor görmez olur mu, tüm konuyu okudunuz mu bilmiyorum bal gibi biliyor neyin ne olduğunu, fakat duygularına hakim olamıyor ve takıntılı. Bu yüzden kendini kandırmayı seçiyor.
Ben hala görüyorum da arada böyle yorumlarını görünce sinirden yazıyorum artık. Kimileri nasihat sevmez kendi yaşar dibe iyice çöker sonra sağlam derslerle çıkar umarım pofuduk da onlardandır.Konu çok uzun, orta kısımları pek okumadım. Eğer bile bile böyle davranıyorsa daha fena. Bir gün idrak edip silkinip kendine gelme ihtimali görüyordum çünkü ben.
Ben hala görüyorum da arada böyle yorumlarını görünce sinirden yazıyorum artık. Kimileri nasihat sevmez kendi yaşar dibe iyice çöker sonra sağlam derslerle çıkar umarım pofuduk da onlardandır.