- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.121
oldu ben de spor yapardım bekarken, kaza sonucu kaybeden arkadaşım oldu basketbol oynuyodu, ama yok olan duymadım
basketboldan bahsetmiyorum, jimnastik falan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldu ben de spor yapardım bekarken, kaza sonucu kaybeden arkadaşım oldu basketbol oynuyodu, ama yok olan duymadım
basketboldan bahsetmiyorum, jimnastik falan.
hayır olay bu mu yani şu an? bakireyim veya değilim, adam vajinal ilişki istemedi ama olay bakire değilim demem mi?
hayır olay o değil sen yazdın diye sordum, haliyle merak ettim, kimseyle olmadım adamla da olmadım ama bakire değilim dersen herkes bi durur düşünür, anal diyosun bide
ikide bi neden oldu mu diyosun ki pofuduk bir paragrafta derli toplu anlatacağın şeyi tek tek ve karışık anlatıyosun, vajinal istemediden ben anal anlıyorum başka bişey anlayan beri gelsin
neyse tamam geçmiş olsun diyim
Nolmus gene?Sende oda hiç normal değilsiniz. ...
valla ben bitti söylemlerine inşallah bu sefer öyledir diyebiliyorum ancak.
yine bir sinir anında onu arayıp onun da sana geri dönüş yapması ile aynı kısır döngü tekrarlanabilir gibi geliyor. bu sefer gerçekten son olur inşallah.
ne demek için arayayım ki? yani bu saatten sonra ona söyleyecek neyim olabilir? başkasıyla yatmış adamı neden isteyeyim?
bunların kinini tekrar tekrar ona kusmak istemezsin değil mi?