- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.161
yok istemioo gitmemiii çünkü bnm ki soförrr pek zamanı olmuoo bi çarşıya çıkabiliooo hep devriye de nöbetteeehımm iyi ozaman canımyaa yanına gidemiyomusun peki ? benimde inşallah yakın olur usta birliği.her ay giderim vallaha.yemin törenine kadar yanına gitme ihtimalim buyuk :) kayınvalidemler izmire gidicek :):) benide götürceklermiş aşkımm saolsun tembihlemiş gelirken nefiseyide getirin diye :)
biz abimi alıp eve getirmiştik canım :) ama tabi o tehlikeli.bizimde foçada yakınımız var ailecek orda kalcaz buyuk ihtimal tabi meslekci olursa (inşallah olur) ozaman eve getircez 7gün yanımda olcak :)3,5 yıllık evliyiz canım
evci izni için evliyseniz evlilik cüzdanı lazım nüfüs kağıdı ve bizzat gidip alması gerekiyor kişinin ve bir adres vermek zorundasınız geceleri kontrole geliyoruz diyorlar ama hikaye sanırım biz bayramda otelde kaldık gelen giden olmadı valla
anladım canım.aman istemiyosa gitme zaten aranız bozulur kızar bide.askerdeyken agresif oluyodu bizim arkadasın nişanlısı falan Allahtan bitanecmm öyle bişe yapmadı simlik bakalım :)yok istemioo gitmemiii çünkü bnm ki soförrr pek zamanı olmuoo bi çarşıya çıkabiliooo hep devriye de nöbetteee
evet canım arkadasları zati hazırda bekliyolar arasak hemen babamla alır götürürler beni yanına :) :) ya iyi bi yere cıksın usta birliğide cok gidemesemde olur canım en azından içim rahat oluryakın olursa sabah çarşı izinlerinde sabah gider akşam dönersin iyi olur sizin için
biz abimi alıp eve getirmiştik canım :) ama tabi o tehlikeli.bizimde foçada yakınımız var ailecek orda kalcaz buyuk ihtimal tabi meslekci olursa (inşallah olur) ozaman eve getircez 7gün yanımda olcak :)
evet canım arkadasları zati hazırda bekliyolar arasak hemen babamla alır götürürler beni yanına :) :) ya iyi bi yere cıksın usta birliğide cok gidemesemde olur canım en azından içim rahat olur
aman canımyaa dikkat edin.özel arabayla giderseniz pek sorun olmazda terminalle garda problem olablirevet ya tehlikeli valla gelmezler gelmezler gelecekleri tutar ben yılbaşında da çıkartıcam eşimi nasipse aslında istanbula getirmek istiyorum ama göze alamıyoruz işte
ben cıkıyorum arkadaslar :) asker arkasından süpürge yapılmaz demişlerdi 2gündür yapmadım bende :) azıcık temizlik yapayım nasılsa askımmda aradı oynaya oynaya yaparım simdik ben işleri :)
aman canımyaa dikkat edin.özel arabayla giderseniz pek sorun olmazda terminalle garda problem olablir
en önemlisi zaten yeri iyi olsun rahat olsun günler çabucak geçer o zaman
aa hiç duymamıştım kıs niye ki
gerçi bende yapmamıştım onu gönderince elim ayağım tutmaz olmuştu bir zaman
yok yok olmaz zaten otelde kalırız yine büyük ihtimalle
bende hiç duymamıştım neden süpürge yapılmıo kiiii kız çok şeker sen yaptın mı yoksa
rrrya bahtıl inanç ama olsun yinede buyukler dediyse bi bildigi vardır dimi ama :):)
bende hiç duymamıştım neden süpürge yapılmıo kiiii kız çok şeker sen yaptın mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?