90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

yok istemioo gitmemiii çünkü bnm ki soförrr pek zamanı olmuoo bi çarşıya çıkabiliooo hep devriye de nöbetteee

yakın olursa sabah çarşı izinlerinde sabah gider akşam dönersin iyi olur sizin için

biz abimi alıp eve getirmiştik canım :) ama tabi o tehlikeli.bizimde foçada yakınımız var ailecek orda kalcaz buyuk ihtimal tabi meslekci olursa (inşallah olur) ozaman eve getircez 7gün yanımda olcak :)

yok istemioo gitmemiii çünkü bnm ki soförrr pek zamanı olmuoo bi çarşıya çıkabiliooo hep devriye de nöbetteee
anladım canım.aman istemiyosa gitme zaten aranız bozulur kızar bide.askerdeyken agresif oluyodu bizim arkadasın nişanlısı falan Allahtan bitanecmm öyle bişe yapmadı simlik bakalım :)

biz abimi alıp eve getirmiştik canım :) ama tabi o tehlikeli.bizimde foçada yakınımız var ailecek orda kalcaz buyuk ihtimal tabi meslekci olursa (inşallah olur) ozaman eve getircez 7gün yanımda olcak :)

evet ya tehlikeli valla gelmezler gelmezler gelecekleri tutar ben yılbaşında da çıkartıcam eşimi nasipse aslında istanbula getirmek istiyorum ama göze alamıyoruz işte

ben cıkıyorum arkadaslar :) asker arkasından süpürge yapılmaz demişlerdi 2gündür yapmadım bende :) azıcık temizlik yapayım nasılsa askımmda aradı oynaya oynaya yaparım simdik ben işleri :)

evet canım arkadasları zati hazırda bekliyolar arasak hemen babamla alır götürürler beni yanına :) :) ya iyi bi yere cıksın usta birliğide cok gidemesemde olur canım en azından içim rahat olur

en önemlisi zaten yeri iyi olsun rahat olsun günler çabucak geçer o zaman

ben cıkıyorum arkadaslar :) asker arkasından süpürge yapılmaz demişlerdi 2gündür yapmadım bende :) azıcık temizlik yapayım nasılsa askımmda aradı oynaya oynaya yaparım simdik ben işleri :)

aa hiç duymamıştım kıs niye ki
gerçi bende yapmamıştım onu gönderince elim ayağım tutmaz olmuştu bir zaman

en önemlisi zaten yeri iyi olsun rahat olsun günler çabucak geçer o zaman

evet canım benim abim manisa kırkagacta yazıcı olarak bitirdi kebaptı işi.her hafta izmire gönderiyolardı evrak işleri falan.zaten hep dısarda okudugundan alısıktık uzakta olmasına.cok takmadık kafaya.içerde yemek yiyemeyince dısarıdan sipariş bile veriyodu :)i

bende hiç duymamıştım neden süpürge yapılmıo kiiii kız çok şeker sen yaptın mı yoksa

yok kız nası yapıyım zati kocam gitmiş üzgünüm ben eşimi yollarken çok sarsıldım otogarda çok ağladım ayakta bile duramıyordum o gittikten sonra da baygınlık gibi bişey oldu bende herkes korktu bana bişey olcak diye birkaç gün iyi olamadım bi de süpürge mi düşüncem zaten sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…