- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.141
öyledirr eminim cnm yhaaaa bizde aynı öle idik 4 yıldır 5. yıla girdikk16462391[/SIZE]]mutluyum canımm tabii sabah 04.50de de aradı her fırsatta arıyo bitanecmm kıyamamyaa aksamda aradı inan 1dakika kadar bile konusamıyoruz ama okadarı bile yetiyo bana.biz cünkü 2bucuk yıldır sabahlardan aksama kadar her fırsatta konusup mesajlasırdık simdi kendimi boşlukta hissediyorum.kıyamam kayınvalidemde hep beni arıyor oda benimle avunuyor
yok canım evli değilim.aile arasında yuzuk taktık nişanlıyımnefiisecim sen de mi evlisin canım
canım yemin törenleri bildigim kadarıyla cuma gunu oluyo evci izni alsınlar diye 31aralık olması gerek.30 yada 31 aralkta olacak yemin töreni kzlar
yok canım evli değilim.aile arasında yuzuk taktık nişanlıyım
evet canım inşallah dilediğin gibi olur.arasanda kimse acmaz anksörü canım :) merak etmebenim askımda sabah aradı..bak sakın arama bu noyu dio sıkı sıkı tembihliyo deliyimdir biraz :))))
ilk bugün konustukk..
kızlar 31 aralıksa süpeeer hemdoğumgünümde oradayım hem yılbası tatili cmt alaaaaaaaah işten bir gün izin aldmmı oldu bu iş.sürpriz yapıcam...
hoşgeldin cnm sende mi asker bekliosunnnMerhabalar herkese yeniyim bu forumda ....
evet canım inşallah dilediğin gibi olur.arasanda kimse acmaz anksörü canım :) merak etme
hımm anladım canım ben evliyim de ondan sordum canım
ilk zamanlar zor oluyor baya ama alışırsınız siz de
ya canım abim askerdeyken anksöre kart takıp caldırıyodu bizde anksörü cepten arayıp konusuyorduk ama normalde denk gelirde acar diye arıyoduk kimsecik acmıyodu :)cesart edemezler demi :)))) ayy kayınvalidemi ariim ben
yaaaaaaa kızlarrr şafak atmıo sankii artıkkk çok zorrrlaşıyor azadıkçaaaa şafak 166 :84::84:
evli olunca daha zor olur canım dimi.bizde bocalarız tabi ama yanındaki yastıgı bile olmayınca insan eksiklik oldugunu hissediyo.heleki o eşin olunca bi başka olur inşallah su gibi gecer zamanda kocacına kavusursun
çokşeker cnmmm hoşgeldnnnn
benim askımda sabah aradı..bak sakın arama bu noyu dio sıkı sıkı tembihliyo deliyimdir biraz :))))
ilk bugün konustukk..
kızlar 31 aralıksa süpeeer hemdoğumgünümde oradayım hem yılbası tatili cmt alaaaaaaaah işten bir gün izin aldmmı oldu bu iş.sürpriz yapıcam...
4 saat fln bana çok uzak deil cnmmmüzülme canımyaa korkutma bizide daha başındayızson günler hic geçmez eminim ama az kalmıs senin.uzaktamı cok seninki
aminn canım amin :97::97:
valla evimde kalamıyordum ilk zamanlar ben hep ağlıyordum şimdi alıştım artık yavaş yavaş
nekadarlık evlisiniz canım
4 saat fln bana çok uzak deil cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?