90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

öyledirr eminim cnm yhaaaa bizde aynı öle idik 4 yıldır 5. yıla girdikk
neyse ki artı şafak azalıoo git gide

benim askımda sabah aradı..bak sakın arama bu noyu dio sıkı sıkı tembihliyo deliyimdir biraz :))))

ilk bugün konustukk..
kızlar 31 aralıksa süpeeer hemdoğumgünümde oradayım hem yılbası tatili cmt alaaaaaaaah işten bir gün izin aldmmı oldu bu iş.sürpriz yapıcam...

evet canım inşallah dilediğin gibi olur.arasanda kimse acmaz anksörü canım :) merak etme

hımm anladım canım ben evliyim de ondan sordum canım
ilk zamanlar zor oluyor baya ama alışırsınız siz de

evli olunca daha zor olur canım dimi.bizde bocalarız tabi ama yanındaki yastıgı bile olmayınca insan eksiklik oldugunu hissediyo.heleki o eşin olunca bi başka olur inşallah su gibi gecer zamanda kocacına kavusursun

evli olunca daha zor olur canım dimi.bizde bocalarız tabi ama yanındaki yastıgı bile olmayınca insan eksiklik oldugunu hissediyo.heleki o eşin olunca bi başka olur inşallah su gibi gecer zamanda kocacına kavusursun

aminn canım amin :97::97:
valla evimde kalamıyordum ilk zamanlar ben hep ağlıyordum şimdi alıştım artık yavaş yavaş

çokşeker cnmmm hoşgeldnnnn

hoşbuldum bebişim

buarada canım evci izni için bi adres olması gerekiyo haberinz olsun bide askeri alıcak kişinin yakını olması lazım kimlik fotokopisi bitanede vesikalık foto lazım

4 saat fln bana çok uzak deil cnmmm

hımm iyi ozaman canımyaa yanına gidemiyomusun peki ? benimde inşallah yakın olur usta birliği.her ay giderim vallaha.yemin törenine kadar yanına gitme ihtimalim buyuk :) kayınvalidemler izmire gidicek :):) benide götürceklermiş aşkımm saolsun tembihlemiş gelirken nefiseyide getirin diye :)

3,5 yıllık evliyiz canım
evci izni için evliyseniz evlilik cüzdanı lazım nüfüs kağıdı ve bizzat gidip alması gerekiyor kişinin ve bir adres vermek zorundasınız geceleri kontrole geliyoruz diyorlar ama hikaye sanırım biz bayramda otelde kaldık gelen giden olmadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…